Neden soğuk davranıyor?

Sevgilim ile 10 aydır birlikteyiz normalde temas olmazdı ama sadece sarılma o da karşılamak için olurdu hediye alırdı her buluşmada sonra 1 kere öptü beni ben gönülsüzdüm soğuk davrandım burnundan getirdim sonra 2. De istekli gibiydim yine öptü biraz soğuk davrandım bir daha seni öpmeyeceğim dedi sinirlendi sadece elimi tutacaksın o da belirli bir süre dedi 3. Defa öptüğünde de ayrıldıktan sonra soğuk davrandı bu buluşmadan 1 gün önce kavga etmiştik sonra buluştuk yanıma hiç yaklaşmıyor soğuk davranıyordu bende sarıldım durdum sonra öptü eve geçtik keşke öpmeseydim pişmanım sen üzülme diye öptüm falan demeye başladı bir daha sarılma öpme olmasın sadece oturup konuşalım el ele tutuşma olsun dedi kararıma saygı duyarsan sevinirim dedi ama son 2 3 aydır sürekli bir kavga var ve bana şey demişti gizli numara arayıp sizi mutlu etmeyecem falan demiş benden hevesi mi geçti soğudu mu sizce yani bide evlilik falan düşünüyorduk ciddiydik onun ailesi biliyordu beni beni mi sevmiyorsun dedim ne alaka nereden çıktı o sadece böyle olalım ben kötü hissediyorum dedi

Neden soğuk davranıyor?