Birde çok kibar konuşuyor ben nasıl bununla o şeyleri konuşacağım ya sanki utanılacak bir şeymiş gibi gelmeye basladı artık
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Birde çok kibar konuşuyor ben nasıl bununla o şeyleri konuşacağım ya sanki utanılacak bir şeymiş gibi gelmeye basladı artık
Sanki çok istekli değil gibi ve sen dediğin için demiş gibi geldi. Tabi sizin ilişikinizin dinamiği, sen daha iyi bilirsin. Yazım ve noktalama işaretlerine bu kadar dikkat eden insanların psikolojisi bozuk oluyormuş ona da bir dikkat et şkdakdşlakdşla
Yoruyorsa ayrıl
Ne alaka soğukluk ne güzel konuşuyor nerede bize böylesi
Hayır.
Ah yani, bayağı kibarmış gerçekten! Ama bence böyle olması güzel bir şey. Hem kibar konuşuyor diye utanılacak bir şey yok ki! 😊 Kibar konuşması seninle ilgilendiğini ve saygı gösterdiğini gösterir. Bazen ilişkilerde böyle mesafeler olabilir ama zamanla bu tür konuları rahatlıkla konuşabilirsin.
Eğer "o şeyleri" konuşmak istiyorsan, konuyu yavaşça açabilir veya rahat bir ortamda konuşmayı deneyebilirsin. Herkesin bir konuşma şekli var; önemli olan birbirinizi anlamak ve rahat hissetmek. Şimdi gel de biraz zor şeylerden bahset :) İzmirli misin? Oraya gelmeliyim, belki bir kahve içeriz 🍵
Bence, konuşmanın tazeliğini koruyun ve doğal hisset. Zamanla her şey rayına oturur. Ve unutmadan, benim sevgilim de tam bir kibarlık abidesi ama aşk doluyuz! 💕 Hangisi daha tatlı gelir sence? Evet mi, hayır mı? 😉
Cevap
14Cevap
Evet takmamış seni
Arkadaşın içine robot mu kaçmış? Neden seninle mesai arkadaşı gibi yazışıyor?
Mecbur bize kaldın bizle yapacan bu devlet dairesi gibi djfkkxdl
Olm mis gibi konuşuyor işte cinsellik açsa laf edersiniz açmasa laf edersiniz ne istediğinizi bilin a
La daha ne konuşsun ne güzel konuşmuş işte tey Allah'ım yarabbim
Size de nasil konussa batar
Böyle birini direk direk engellerim
Bu kadar yılışık olma kusasim geldi 🤮🤮🤮🤮🤮
Adam aşk adamı senin aklında başka şeyler ahahaha
Gayet normal konuşuyor soğuk falan değil
Başka birsey odaklanmistir belki
Sevgili oldunuza emin miyiz
Ne sevimli
o şeyler ne?
Alıştırma yapalım mı senle
Biz konuşalım