Arkadaşlar, erkek arkadaşımla instagramda tanıştık. Yengeç burcu. Bilmiyorum burçla alakası var mı yok mu 🤷🏻♀️ WhatsApp'a geçince beni görmek istediğini söyledi ben de meşguldum hafta sonu uygundur dedim zamanla hikayelerime bakmadı, mesaj atmadi hatta zamanla benim attığım mesaja bile bakmadı. Sebebi ne olabilir? Maksadı neydi? Ve ben şimdi ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Senin onu gerçekten sevip sevmediğini anlamaya çalışıyor
Ne yapmalıyım peki? Amma ben böyle çok kötü oluyorum hiç ilgi göstermiyor kayb oldu. Online olup da mesaj atamıyor🥺😢
Onun peşinden koş bnde yengeç burcuyum koşmaya devam edersen o zaman sevdiğine inanır burcun ne senin
Ben yay burcuyum amma bunaldım. Mesajıma bakmadı bile nasıl koşucam Hem bu kadar ilgisiz davranışa üzülüyorum sanki beni cepte gördü onun için meraklı biri değilim
Ondan değil sevgini ölçmek istiyor
Yani insan aramaz sormaz mesaj atınca yorgunum yatıcam, ağlıyorum kötüyüm küsüm deyince küs olmak iyi değildir ben yatıyorum böyle ilişki mi olur bide ciddiyim diyor ortada bişey Yokken kısıtlıyor ben kıskancım onu giyme bunu giyme öfff
Hatta seni aricam konuşuruz demişti telefonu kapatıp uyudu🥺
Yengeçler böyle yaparlar karşıdakinin ona karşı hislerinin gerçekliğini böyle anlarlar peşinden gitmezsen senin onu sevmediğini dusuncek ama sürekli aklında kalır onun sürekli seni düşünür peşinden koşmaya devam edersen beni seviyor diyicek belli bir süre yap sonra geri çekil yavaş yavaş
Mesaja bakmıyor ama nasıl iletişim kura bilirim ki bence sevmediğinden böyle yapıyor bıkmış benden
Ama onu seviyorum 🥺hiç umursamıyor hem ben 40-50 yaşlı biri gibiyim belki de sen beni beğenmezsin görünce söylemişti bunu da anlamıyorum nedenini
Biksa sevmese söyler ve gider bir daha bulamazsın onu sevgini ölçüyor sürekli ilgi göster mesaj at SMS WhatsApp artık fark etmez 7/24 onunla konuşmaya çalış bırak cevap vermesin sen yaz o cevap verecek
Tamam🙄
Teşekkür ederim. İnsallah işe yarar daha da kötü olmasın😕
Ve bir de yay burcusun ya yükselenini bilmiyorum oğlak olma ihtimali yüksektir çevrende erkek arkadaşın dahi bulunmasın
Yukselenim akrep bunu kendisi de söylemişti kısıtlamalar yaptı bazı makyaj olur açık kıyafet erkek seni aramasın erkek yanında bulunmasın kıskanınca çok kötü oluyorum ve bu durumu sana yaşatmak istemiyorum diye amma yokki nasıl yaşatacak😐
Yanımda olsun bu durumu yaşamaya bile razıyım 🥺😢
O senin yanından öte çevrende onun için bir daire var o o daire sen ise o dairenin ortasindasin sen sadece onun peşinde ol yukselenin akrep olduğu için tensel cekiminiz de kuvvetli olur
Nasıl böyle emin olabiliyorsunuz 🤷🏻♀️ Keşke ben de bu kadar güvene bilsem İnşallah dedikleriniz doğru olsun birazcık sevindim teşekkür ederim
Bende yengec burcuyum ve burçlarla ilgilenirim her yengeç de temel bazı şeyler böyledir ve daha bilmediğin çok bilgi var ihtiyaç oldukça söylerim işine yararsa kullanirsin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 😊
Ne demek 🙏 şöyle bir sır vereyim kişinin burcu ana burcudur yani ne yapsan ana burcuna göre algılar kırılır üzülür ama kişinin kendi gösterdiği davranışlar hareket ve iletişim arkadaşlık ilişkiler yüksleen burcuna göre dir onun yükselenini bilmelisin
Peki ben de onun gibi soğuk mesaj atmazsam aramaz sormaz olursam sonuç ne ola bilir?
Sevilmedigini dusunucek ve aklınca senin ruhunla oynayacak ama çok çekersin baya bir üzülürsün ve piskoljin alt üst olur ama peşinde olur senin
Bnce deneme sonra bir anda sessizce gider gidince de sen çok pişman olursun ama dönüşü olmaz
Numaramı rehberinde kayd etmemiş peki bunun nedeni nedir? Çok kötüyüm 😥🥺Beni hiç sevmiyor başkasi var hatta evli bile ola bilir oysa
Bu kadar dert etme bu kuruntuları kurma yok öyle bir şey
Nereden biliyorsunuz? Peki neden numaramı kayd etmemiş? Nedeni ne olabilir ki 😥 çok üzgünüm ağlıyorum şu an
Bir anlık siliyorlar sen 3 hafta onun peşinden koşmaya devam et ondan sonra yawas ca kendini geri cek
Silmek değil hiç kayd etmemişdi eminim🥺
Kendi kendine kuruntulara girme
Bu kadar nasıl emin ola bilirsiniz? Ben eminim ama kayd etmemiş hiç, ben ona yazmıştım ilk o numarasını vermişti ama benimkini de kayd etmedi
Çocuk hakli ilgi bekliyor yazmanı bekler ama sana soylim büyuk bı yanlisin içindesin seninle çok fena oynar peşinde koşturur onun oesinden koşarken ayrıl baris senelerin hiçbir sonuca baglanmadan boşa geçer.. sadece soylemek istedim
@Ada1515 Yok yha ilgi ile alakalı değilmiş. Bana söyledi annem seni beğenmedi fotoğrafimi annesine göstermiş işte sonuç böyle😶
Başka kız buldu
Bu kadar çabuk mu?( Peki neden benimle tanıştı ve ciddi olduğunu söyledi?🥺😕
Yanee direkt olarak bunu söylemek istemem ama sanalda başka birini bulmak kolay. Senden istediği enrjiyi alamazsa ya da daha iyi birini bulursa ona gitmesi normal. İlgi kesilmeside ama %100 bu diyemem büyük ihtimalle bu derim. En sağlıklısı sorman
Kendisine mi sormalıyım? Zaten mesaja bakmıyor...😏
Bana sor istersen neden bakmadığını sölim :d Ona sorcan tabee sorun ne? Esksi gibi değilsin konuşalım ya da bitirelim de.
Cevap vermezse zaten bitmiştir
Ben soyledim dedi tamam ararım telefon konuşması yaparız amma kayboldu😕
Balık olsa davranmazdı di mi
İşte ben de yazmışım bilmiyorum burçla alakası var yok diye kötü hiss ediyorum ondan dolayı teselli arıyorum belki de ama durum böyle işte yapacak bişey yok. Ama ben nedenini anlamak istiyorum
çünkü maldır
Neden? Aramaz sormaz bıktım artık bunaldım böyle 🥺😢mesaj atınca da hep yorgun yatıyorum falandı
Su soğumuştur
Ne yapa bilirim?
Isıt
Nasıll🙄🤦🏻♀️
Tüp lazım
😂😂