Aklını nasıl karıştırırım? 🤭?

Merhaba

Eski sevgilimle çok yoğun bir ilişkim vardı. Ben onun ilk deneyimiydim, hatta ilk kez biriyle bu kadar yakınlaştı, ilk fiziksel ve duygusal yakınlığı benimle yaşadı. Ama aramızda hep inişli çıkışlı bir dinamik vardı. Onun bana olan bağını ve kopamayacağını biliyordum, bu yüzden farkında olmadan çok toksik davrandım. Sürekli sıcak-soğuk yaptım, bazen aşırı tatlı, bazen aşırı mesafeli ve gaddar oldum.

Sonrasında büyük bir tartışma yaşadık ve birbirimizi WhatsApp ve Instagram‘dan engelledik. Yaklaşık 3 ay boyunca hiç konuşmadık. Bu süreçte o birkaç kez melankolik paylaşımlar yaptığını fark ettim ama hiçbir hamlede bulunmadı.

3 ay sonra onu gece sarhoşken 4’de aradım. Ama sonra hiçbir şey yapmadım, ne mesaj attım ne de tekrar aradım. O ise benim engelimi hemen kaldırmış Instagram‘dan 3. gün profil fotoğrafını değiştirdi ve nedense profiline değişiklikler yapmaya başladı yani. Hatta doğum günü vardı kutlamadım. sizce onun yaptığı bu profilindeki değişiklikler tesadüf mü ya da neden olabilir?

Şimdi onu bu hafta sonu (tam 4 hafta sonra) engelden çıkarmayı düşünüyorum. Ama kafamı kurcalayan şey şu:
• Engelden çıkarıp hiçbir şey yapmasam mı?
• Yoksa onu çıkarıp, eğer ileride bir hikaye paylaşırsa, sadece bir kere hikayesini izleyip sonra yine sessiz mi kalsam?
Yani ben şimdi onun egosu da tatmin etmek istemiyorum yani benim istediğin sadece onun aklını karıştırmak ama aynı zamanda kontrolü kendime tutmak yani beni unutmasını istemiyorum istiyorum ki o atsın bir adım.

Sizce onun psikolojisini en çok etkileyen ve beni en çok düşündürecek olan şey hangisi olur? Özellikle onun soğukkanlı, gururlu ama içinde yoğun duygular biriktiren biri olduğunu da göz önünde bulundurursak, hangi hareketim daha fazla etki eder?

Cevaplarınızı bekliyorum!
Aklını nasıl karıştırırım? 🤭?