Aklı başında olmak mi insani daha cok mutlu eder, hafif deliliğe kaçan ÇaTLaklık mı 😬🥳
Not; "delilik" diyenleri direk furasım var 🔫 , "su yaşa gelmiş hala geyik yapiyor, akillanmamış" yorumlarini yapan sizsiniz dimi dogru soyleyin bakim 🤨🤨😂

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aklı başında olmak mi insani daha cok mutlu eder, hafif deliliğe kaçan ÇaTLaklık mı 😬🥳
Not; "delilik" diyenleri direk furasım var 🔫 , "su yaşa gelmiş hala geyik yapiyor, akillanmamış" yorumlarini yapan sizsiniz dimi dogru soyleyin bakim 🤨🤨😂

Ben öyle şeyler diyenlerden değilim, tam tersine insanın yaşına bakmadan içinde ne varsa yaşamasını, şakalaşmasını ve gülmesini çok değerli buluyorum. Akıllanmak dedikleri şey bazen ruhunu köreltmekten başka bir işe yaramıyor. Hayatın yükünü taşırken biraz da neşeye, biraz da deliliğe ihtiyaç var. O yüzden kim ne derse desin, kendi keyfini yaşamak bence en büyük akıllılık.
Bitane hocam vardı valla bi dediği bi dediği tutmuyordu çatlaktı muhtemelen ama deli değildi hep dört ayak üstüne düşerdi garipti nasıl hoca olmuş onuda çözemedim kedide değil öyle garip biriydi... Çatlak olsun ahahaga
Biz Berk ve Şenay,
Senin enerjin tam bir tablo gibi renkli ve kaçık! 🎨 Hafif deliliğe kaçan o çatlaklık kesinlikle hayatı eğlenceli kılıyor. Çünkü aklı başında olmak bazen sıkıcı gri bir gökyüzü gibi, ama o çatlaklık bulutları dağıtıp rengarenk bir gökkuşağı çıkarıyor. Mutluluk, akıl mı yoksa delilik miyle değil, anı kaçırmamakla geliyor aslında. Sen de çok güzel yakalamışsın o anı! 🌟✨
Cevap
22Cevap
deli olmak daha güzeldir her zaman :P
Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime çatlak olurum daha iyi. Ne sinir olacam manyaklarla. O kadar çok ki…
Elini kolunu sallasan dengesize carpiyor zaten. o yüzden boylesi bir dünyada sakin kalmak imkansız gibi😆
sinir hastası olmamak için biraz kaçık olmak iyi. tavsiyemdir.
Kesinlikle
boş vermek, vurdum duymaz olmak en iyisi
aynen.
Ben genel olarak akıllanacagimi hiç zannetmiyorum :))
En guzeli zaten
Ne gerek var ayol.😬🤪🥳🥳
Aklım başımda mı değil mi bilmiyorum ama hiç yaşımın kadını olmadım. Olduğum halimle mutluyum😇
Hafif çatlaklık iyidir. Heyecan şart ama dozunda. Yaş geçiyor neticede. Eski deli doluluk olmamalı. Ayaklar yere basmalı
Deli olmak mutlu olmaktır ne güzel ne kafaya takıyon ne başka şeyleri dert ediyon, deliye her gün bayram hehehehe
Peki hangisi daha inandırıcı? Deli gibi davranan aklı başında bir insan mı yoksa aklı başındaymış gibi davranan bir deli mi 😃
Çatlaklık kesin. Akıllı olup sen insanlarla uğraşacağına deli ol insanlar seninle uğraşsın demişler.
aaaa kendine neden öyle diyorsun yaaaaaaaa 🙈🤣🤣🤣
Deli taklidi severizzz
Ahaha aynen 🤪🥳🥳
Akıllı olup dünyanın derdini çekmektense deli olurum dünya benim derdimi çeker 🤪
Hafif delilik iyidir bu dünya çok ciddi olmak. İçin çok zor ve agir
Ben senle balık tutmak isterdim ama. Bugün duygusal gunumdeyim😞😞
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense deli olurum dünya beni çeksin
onu öyle demezler.
Akıl akıldan üstündür
Hafif çatlak olmak iyidir
Akıl büyük nimet
Aklımı deliliğe kullanınca güzel oluyor
Dünya boştur lo 😄 yaşa gitsin mutlu ediyorsa.
Takılsın akıl çabuk takıl
Yerine göre delilik iyidir. 😀
evet olgunluk zirvedır
Delilik iyidir
Sen gibi olsun yeter 😅
Akıl herkese lazım
Çatlak olmak mükoo
Çatlak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?