Erkek arkadaşımla ayrıldık ve birkaç saat sonra 2 yıldır değiştirmediği whatsapp durumunu değiştirerek bunu yazdı; "Sevgiyi gerçek kılan şey mücadeledir. Sevdiklerini kadere bırakamazsın." Alttan alanda bendim sessiz kalmaya çalışanda. Herşeye rağmen bütün suçu bana atıyor. Sizce ne anlatmak istemiş. Ayrılmadan önce de çaresizim artık diye bir cümle kurmuştu.
Belliki gerçek bir frekensta buluşamamışsınız ne sen onu nede o seni anlamamış içine ukde olmuş çocuğun
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anladığımı söylüyorum bana kendisine karşı empati yaptığım düşüncelerini anlatıyor diyorum ki ben seni anlıyorum. İnanmıyor yani ne yaparsam yapayım kanıtlasam da kafasında kurduğuna inanıyor. Kafasında ne kurarsa ona inanıyor ona göre ben hiçbir şey yapmadım diye düşünüyor ama gerçekten karakteri çok çok zor bir insan ve bende çabuk parlayan biri olmama rağmen sessiz kalmayı çoğu zaman başardım. Kendisinin mesleği asker 7 8 aydır dışarı çıkamıyor elinden gelse onu bile benim üstüne atacaktı ayrılırken. Yani şu an kendisi değil gibi ilk defa böyle şeyler yapıyor, aklı başında değilmiş gibi davranıyor
Evet bana da öyle geliyor. Ben düzeltmeye çalıştıkça daha da dibe çekti bizi sanki her şeyi ben mahvediyormuşum kafasında. 1.5 2 aydır bu kafada diyebilirim
Malesef öyle oldu. Hâlâ sevgisinden şüphem yok ama kendini bu şekilde iyi hissetmek istiyorsa ya da hissedeceğini düşünüyorsa bende artık dönüş olmayacak. Her kafasına estiğinde ayrılırsak yalama olacak :)
Yani bende görünce üzülürken gülmeye başladım ama hala hatasını anlamaması sinir ediyor insanı. Hiç yapmadığı şeyleri yapıyor söylemeyeceği sözleri söylüyor. Çocukça işlere kalkışıyor sanki aklı başında değilmiş gibi davranıyor. Çözemiyorum şu an onu
En İyi Cevaplar