Kafadaki karışıklık?

Merhabalar direkt konuya giricem annemle teyzem oz değiller ama teyzem bana küçüklüğümden beri uveyliği hissettirmedi heo ben küçükken bana bi seyler alirdi simdi uzakta iki çocugu var pek dışarı cikamiyor annemle teyzem bundan bi 10 sene once miras paylaşırken adaletsizlik yapildi teyzeme daha fazla sey kalirken anneme cok az sey kaldi annem de 10 sene icinde tuttugu seyi yaklasik iki ay once soyledi ve teyzemlle annemin arasi bu mevzudan acildi teyzemde sürekli sana para göndermek istiyorum iste ben teyzeyim uzaktayım bi sey yapamiyorum eskiden bi seyler alip yollardim artik disari da cikakiyorum diyor annem teyzemin bunu tamamej vicdan rahatlatmak icin yaptigini ve kesinlikle almamam gerektigini söylüyor bana tabiki bu dur7m cazio geliyor neden dqhq fwzla harçlığımı olmasin yani okulda bazi arkadaşlarima anlattim maden zamaindq annene haksizlik yapilmis sende o dedenin torunusun teysen ne yapmaya calisirsa okey de harca catir cutur diyo bi arkadaşimda ilerde basina bela olur annemin bi bildigi vardir sakın girme bu ise diyo siz ne düşünüyorsunuz benim yerimde olsaniz napardiniz
Kafadaki karışıklık?