Diğer Kafanız karışık mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor En az YouTube geçmişim kadar karışık. Darmadağın, alakasız. Kafanız karışık mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Hayır kafam karışık değil. 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tek dikkati mı çekenin pekin ördeği tarifi olması :D senin ki kadar değil :D 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ördek eti vardı ve pişirmek istiyordum sjxnsd Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Ama pişirmedin dimi :D Yorumla Soran +1 yıl Yoo pişirdim nanik nanik ne oldu şaşırdın değil mi?😂😂😂😂 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 794 cevap paylaştı. Okuduğum bölümle aramdaki uyum (arapça ilahi) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mert Yazıcıoğlu storisinde paylaşınca bir dinliyeyim dedim skxjsjckskckslxx Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kafamın içerisi fazla dağınık, bir ara toplamam gerek.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sükunetle inşallah Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 19,4b cevap paylaştı. Bazen sadece pekin ördeği pişirilecek biri olmak istersin. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama fırının bozuktur Yorumla blondeaddict +1 yıl :D Yorumla
wesaygoodby Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl geleceğe dair birden fazla plan oluşturunca karışıyor ister istemez 1 0 Yorumla
pəmbədønluśakír Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl karışıklı değil sabriiimo 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Keşke benimde karışıklı ve kırışıklı olmasa şakirim🥲 Yorumla pəmbədønluśakír +1 yıl karışık olmasının sebebi neydi acep Yorumla Soran +1 yıl O kadar çok ki şakirim🥲 dışım çiçek içim dibi tutmuş pilav, yanık ekmek gibi🥲 Yorumla pəmbədønluśakír +1 yıl pms is coming mi sabriiimo 😥 Yorumla Soran +1 yıl Pms içindeyim şakirim🥲🥲 ızdırap dolu bir hafta beni bekliyor. Yakınlarıma sabır diliyorum Yorumla pəmbədønluśakír +1 yıl heh bu karııışıkligin sebebi anlasilmis oldu 3 vakte kadar geçecek sabriiimo azıcık sık dişini ya da sarı Selim'i ısır sjsjsj Yorumla Soran +1 yıl Sarı selimi dellendirdim bugün yeterince soğuması için biraz ara verdim aksjsjxjs sabah yine devam ederim şakirim 😂😂😂😂 Yorumla pəmbədønluśakír +1 yıl iyi etmişin sabriiimo ohh yarasın sjsjsj Yorumla Soran +1 yıl Doğru şakirim erkek kesimini biraz süründürecen ben onu anladım etrafımdan analiz ettim ajzsjxj Yorumla pəmbədønluśakír +1 yıl kılıcın keskin olsun sabriiimo kır geçir kız hakediş yaptı hepsi şahidim sjsjs Yorumla Soran +1 yıl Daha da bir gaza geldim şimdi herkesin içinden geçicem şakirşm ajzsjjsj allah alahhhhhhhh Yorumla pəmbədønluśakír +1 yıl ajajaja sen çokta şiii yapmasan mi sabriiimo Allah muhafaza şeytan dürttürür 😅 Yorumla Soran +1 yıl Doğru dedin şakirim bir duruldum şimdi sjxnsjzjskdj Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 580 cevap paylaştı. Kafam karışık değil gibi 😂 Değil ya netim ben. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Şöyle bir kafa herkese nasip eyle Ya Rab🤲🏻🥹🦦 Yorumla Saddov +1 yıl O zaman benim özelliğim kalmaz Sabo 😂 Yorumla Soran +1 yıl O zaman biz laylaylom gezmeye devam Yorumla Saddov +1 yıl Siz gezin ben 5teleye fikrimi söyleyeceğim. Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 457 cevap paylaştı. Hiç değil aksina bayağı mutluyum 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Katliam 3 ezberimde 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ayyy katliam 3 ğ bende çok seviyorum yıllardır bıkmadan dinliyorum Yorumla Rascoln36 +1 yıl Efsanelerden Yorumla Soran +1 yıl İlk defa bu sitede katliam3 ü dinleyen birini gördüm valla helalllllll Yorumla Rascoln36 +1 yıl Eyvallah sanada helal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır kafam karışık değil.
Tek dikkati mı çekenin pekin ördeği tarifi olması :D senin ki kadar değil :D
Ördek eti vardı ve pişirmek istiyordum sjxnsd
Ama pişirmedin dimi :D
Yoo pişirdim nanik nanik ne oldu şaşırdın değil mi?😂😂😂😂
Okuduğum bölümle aramdaki uyum (arapça ilahi)
Mert Yazıcıoğlu storisinde paylaşınca bir dinliyeyim dedim skxjsjckskckslxx
Kafamın içerisi fazla dağınık, bir ara toplamam gerek..
Sükunetle inşallah
Bazen sadece pekin ördeği pişirilecek biri olmak istersin.
Ama fırının bozuktur
:D
geleceğe dair birden fazla plan oluşturunca karışıyor ister istemez
karışıklı değil sabriiimo
Keşke benimde karışıklı ve kırışıklı olmasa şakirim🥲
karışık olmasının sebebi neydi acep
O kadar çok ki şakirim🥲 dışım çiçek içim dibi tutmuş pilav, yanık ekmek gibi🥲
pms is coming mi sabriiimo 😥
Pms içindeyim şakirim🥲🥲 ızdırap dolu bir hafta beni bekliyor. Yakınlarıma sabır diliyorum
heh bu karııışıkligin sebebi anlasilmis oldu 3 vakte kadar geçecek sabriiimo azıcık sık dişini ya da sarı Selim'i ısır sjsjsj
Sarı selimi dellendirdim bugün yeterince soğuması için biraz ara verdim aksjsjxjs sabah yine devam ederim şakirim 😂😂😂😂
iyi etmişin sabriiimo ohh yarasın sjsjsj
Doğru şakirim erkek kesimini biraz süründürecen ben onu anladım etrafımdan analiz ettim ajzsjxj
kılıcın keskin olsun sabriiimo kır geçir kız hakediş yaptı hepsi şahidim sjsjs
Daha da bir gaza geldim şimdi herkesin içinden geçicem şakirşm ajzsjjsj allah alahhhhhhhh
ajajaja sen çokta şiii yapmasan mi sabriiimo Allah muhafaza şeytan dürttürür 😅
Doğru dedin şakirim bir duruldum şimdi sjxnsjzjskdj
Kafam karışık değil gibi 😂 Değil ya netim ben.
Şöyle bir kafa herkese nasip eyle Ya Rab🤲🏻🥹🦦
O zaman benim özelliğim kalmaz Sabo 😂
O zaman biz laylaylom gezmeye devam
Siz gezin ben 5teleye fikrimi söyleyeceğim.
Hayır kafam karışık değil
Hiç değil aksina bayağı mutluyum
Öyle böyle değil
Katliam 3 ezberimde
Ayyy katliam 3 ğ bende çok seviyorum yıllardır bıkmadan dinliyorum
Efsanelerden
İlk defa bu sitede katliam3 ü dinleyen birini gördüm valla helalllllll
Eyvallah sanada helal
Fazlasıyla
Değil
Yoo degil neden
çokk