4 aylık kız arkadaşım vardı askere gitmeden önce onunla baya samimiydik şimdi ise bir erkek arkadaş edinmiş onunla çok takılıyor?

4 aylık hoşlandığım bir kız arkadaşım vardı askere gitmeden önce onunla baya samimiydik neşeli zamanlarımız geçti çok iyi anlaşıyorduk şimdi ise askerden döndüm aradan 1 ay geçti bana sadece az buz mesajlar atıyor. Eskiden bu kız böyle değildi çok değişmiş bana karşı davranışları çok soğukça. En fazla ona değer veriyor gibi hissediyorum en çok onunla zaman geçiriyor ben anlıyorum. Sesli konuşalım mı dedim steamden şimdi aradan 3 saat geçti şimdi cevap verdi "şimdi olmaz" diye. Durdu durdu arkadaşı aktif olunca oyuna girdiler bana geri dönüş yapmadı aramadı beni. Konuşuyor muyuz gene diye sorsanız konuşuyoruz fakat uzun sürmüyor konuşmamız. Ben o kızdan hoşlanıyordum ama bana karşı kendisi iyice itici gelmeye başladı kalbim kırılıyor artık resmen acı çekiyorum. 1 hafta ona hiç bir şey yazmadım sonrasında bana nabıyorsun diye cevap verdi ben de 1 saat sonra cevap verdim oyun oynuyorum diye "hmmmmm" diye cevap verdi bu sefer geri dönüş mesajı bu cevapla bitti iletişimiz. Ben bu kıza çok değer vermiştim hediyeler falan almıştım bilmiyorum bir an diyorum ki içimden "lan değmezmiş be kızın tavırlarına baksana hiç pas vermiyor resmen süründürüyor direk öldürmüyor beni" diyorum. Yardımcı olur musunuz nasıl bir yol izlemeliyim acaba bilmiyorum. Çok fazla üstüne düşmemeli ve ilgilenmemeli miyim ne yapmalıyım kaybetmek istemiyorum. Mart ayında onun doğum günü var sürpriz yapmayı çok istiyor hediyeler almayı devam ettirmek istiyorum ama vicdanen içim sızlanıyor çok üzgünüm

4 aylık kız arkadaşım vardı askere gitmeden önce onunla baya samimiydik şimdi ise bir erkek arkadaş edinmiş onunla çok takılıyor?