Yatak odamı, gelinliğimi, eşyalarımı kaynamam seçecekmiş. Nasıl engellerim?

Her şeyi ama her şeyi o alacakmis yani benim fikrim olmayacak. Gelinliğim, yatak odam, evimin eşyalarını hepsini kaynanam seçecek. O kullanmayacak ki neden o seciyor? Ayrıca gelin benim ve o alışverişi yapmak beni mutlu ederdi. Aşırı sorun çıkarmadan nasıl engellerim?

Nişanlım diyor ki annem inatçı biri bırak ne yaparsa yapsın evlenince hepsini değiştirir kendi kafana göre alırsın diyor da o kadar masrafa gerek var mı? Ayrıca mobilyayı , eşyaları düğünden sonra kendi kafama göre alabilirim peki ya gelinlik? Onun dışında evlendikten sonra insanın hevesi kaçıyor. Gönül ister ki nişanlımla gidip ben seçeyim.

Güncellemeler
1 yıl
Sadece gelinliği ve ev eşyalarını değil benim kıyafetlerimi , altını, giyeceğim iç çamaşırlarını her şeyi o seçecek kinaligi bile düğün organizasyonuna bile karışmayacak misim yani düğüne gelen davetlilerden bir farkim olmayacak giyeceğim gelinligi bile bilmiyorum 🤦‍♀️
Güncellemeler
1 yıl
Gerçekten çok iğrenç bir aile. Neyseki kurtuldum nişanı attım arkadaşlar zerre kadar da pişman değilim. Sırf oğlunun evliginde maddi destek verecek diye her şeyi kendi secemez. Bugün karşı komşularımız taşındı. Bütün mobilyaları ve evin yenilenme parasını kaynana kayınbaba ödemiş. Ona ragmen gelinlerine karışmamışlar. Sadece aldıkları eşyalara bakmışlar. Hatta evi bile onlar alıp oğullarına vermişler. Ne kadar saygililar. Böyle biriyle evlenecegime omur boyu bekar kalırım. Teşekkürler
Yatak odamı, gelinliğimi, eşyalarımı kaynamam seçecekmiş. Nasıl engellerim?