Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Bak sana abla tavsiyesi annem inatçı annemi idare et bırak onun istediği olsun bir kere taviz verdin mi şimdi nişanlın ileri de eşin senden hep bunu bekler ve hakkını savunduğun için suçlu sen olursun onun gözünde aşırı sorun çıkmadan diyorsun seni çok iyi anlıyorum ama bırak aşırı sorun çıkacaksa şimdi çıksın ne olacaksa şimdi olsun evlenip boşanmak inan daha zor şimdi yaşansın ne yaşanacaksa böyle bir mantık anlayış yok BUNLARI BEĞENMEK SEÇMEK SENİN HAKKIN KİMSENİN BU HAYALİ ELİNDEN ALMASINA İZİN VERME daha çok şey yazabilirim bu konu da
45 Yorumla
Soran1 yılEngelleyemezsem nişanı atacağım ben. Aşırı sorun çıkarmadandan kastım yani kavga olmadan kadın bu fikrinden vazgeçsin demek istedim. Vazgeçmeyecekse nişanı atacağım. Mesela evin eşyalarını kim aldı ya da kim almadı değil mesela kadın hayatım çok müdahil oluyor. Bazı şeyleri benim secmeme, fikrimin sorulmasına musade etmiyor. Ileride çocuğum olsa çocuğumu yetiştirme tarzima bile karışır bilirim bu tarz kaynanaları ben. Benim halam da böyle. Halamın gelini oğluna şeker yedirmiyor sağlığı için ama halam geline inat şeker veriyor mesela. Izinsiz eve gelip çocuğu gezmeye götürüyor anneye sormadan. Böyle bi hayat yaşamak istemem
- 1 yıl
Her şeyin farkına varmana sevindim ama sana şunu söyleyeyim o kadın değişmez belki köprüyü geçene kadar değişmiş rolü yapar kaynananı geçtim nişanlının düşünce yapısı çok yanlış bak evlenirsen zamanına kendine yazık edeceksin hemen bitir bu ilişkiyi inan şimdi bitirmek çok zor gelir ama evliliğini bitirmek inan bundan daha ağır olacak senelerin emeklerin çöp olacak bunu ben yaşadım sen yaşama ne olur bana akıl veren yoktu 11 senem bir hiç oldu
Soran1 yılValla ben nişanı atmakta hiç zorlanacagimi düşünmüyorum. Nişanı atarsam şükür namazı kılarım kurtulduğum için inanılmaz iğrenç bir aile. Ben yine de haksızlık etmemek için konuşacağım baktım ki yok olmuyor biter yani
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılHerşeyin en iyisini en kalitelisini alacaksa sorun yokta, gidip herseyin en ucuzunu alıp az masrafla bu işi oldu bittiye getirecekse işte orada bir sorun var demektir.
Çünkü bir kere alınsın en iyisi alınsın ve uzun yıllar sorunsuz kullanabilirliği olsun mantığı ile haraket etmek gerekir.
Diğer türlü ucuza kaçınca uzun süre kullanabilirligi olmadığı için tekrar tekrar yenisini almak zorunda kalmak daha fazla maliyete sebeb olur.
Kaynana gelince daha şimdiden benim dediğim olacak diyorsa oğlu da annesine ses edemiyorsa bu evlilik için acele karar verme tekrar tekrar düşün derim.
Artı senin ailen senin arkanda durmalı.
Senin annen arasın oğlan tarafını benim kızımın da fikri sorulsun istiyoruz
Kızımında gönlü kalmasın istiyoruz.
diyeversin kibarca.
Alışverişe çıkarken kızım ile bende gelmek istiyoruz diyeversin annen
Bilemiyorum yani benim kızım olsa ben öyle yapardım.
Kızımı ezip geçmelerine müsaade etmezdim.
Aile çok önemli biliyor musun,?
Senin Ailen senin arkanda olursa seni hiç kimse ezip geçemez10 Yorumla
1 yılNiye kaynanan mı evleniyor yoksa sen mi? Bence burada odaklanman gereken nişanlının davranışı. O da sanırım annesine söz geçiremiyor gibi. Senin ile annesi arasındaki dengeyi sağlayıp köprüyü kuracak olan bu. Dikkat et derim
013 Yorumla
Soran1 yılYa nişanlım ben anneme soz geçiremem dedi çok inatçı kıyametler koparır uğraşacak halim yok bırak ne yaparsa yapsın düğünden sonra satarız hepsini sen de kafana göre alırsın dedi
- 1 yıl
Nişan süreci evliliğin fragmanı gibidir. Şu an mevcut olan sorunları göz ardı edersen aynı sorun evlilikte ilerler dağ gibi olur. Dikkatlice düşün bence
Soran1 yılBiliyorum engellemezsem nişanı atacağım cidden böyle kaynanayla uğraşmam ben mesela sadece evin eşyasını kim secti ya da kim seçmedi değil mesela kadın beni rahat bırakıyor her şeye karışıyor şimdiden böyleyse evlenince evimde yapacağım her şeye karışır yapacağım yemeğe evimin düzenine kadar karışır. Düşün yani gelinliğimi o alacakmış sadece gelinliği değil giyeceğim iç çamaşırlarına kadar o alacak ne hakla yani?
- 1 yıl
Ya şimdiden burnundan getiren düğünden sonra sana onları sattırır mı? Gerçekten kabul edecek misin bu kadar saf iyi niyetli biri misin bak canım sen kendi kıymetini bil önce annesine söz geçiremeyen evlenecek adam olamamış demektir bırak o ana kuzusunun annesinin dizinin dibinde kalsın şimdi gelinlik ev eşyaya karışacak evlenince ne giydiğine ne yediğine nerede yediğine gezdiğine bahane de hazır annem inatçı uğraşamam kıyamet koparır çocuğun adını annem koyacak işini bitir anneme git annem darılacak bla bla bla
- 1 yıl
Kaynanan zaten problem. Ama asıl sorun nişanlında. Nişanlın eğer annesini karıştırmasa sorun olmayacak işte. Ailesine söz geçiremiyor. Bu evlilikte çok ciddi sorun
Soran1 yılEvlenince biz başka yerde yaşayacağız yani evimiz farklı bir ilçede. Kaynanamın eviyle bizim ev arasında 2 saatlik yol olacak ama yine de haklısın. Ama nişanlım bu arada anne kuzusu değil sadece annesi sorunlu biri cidden. O her şeyi annem yapsın kafasında değil ama yine de sesini cikarailrdi bu durum devam ederse cidden evlenmem. Kendi hayatimi kendim karartacak değilim. Benim annem abimi evlenirdi. Geline parayı verdik gelin annesiyle cıktı alışverişe ne ben ne annem gittik sadece paramizin car cur olmadığını öğrenmek için geline sohbet arasında eee ne aldın bize de göstersene diyorduk o da giyip gösteriyordu gayet eğlenceli geçiyordu ama bu kadın tam tersi düşün arkadaşlarım evlenirken alışverişe çıkmaktan kilo vermişlerdi bense tam tersi 1 kere bile alışverişe çıkmadan evleniyorum ne garip asla kabul etmem
- 1 yıl
Aklı başında birisin düşün taşın değerlendir
Soran1 yıl@hayalmee valla ben onlara haksizlik yapmamak için konuşacağım baktım ki ikna olup adam akıllı oldular devam ederim ama yok laftan anlamazlarsa biter yani. Ugrasacak halim yok. Gencim güzelim elimi sallasam ellisi bu gider yerine kralı gelir. Hiç olmazsa annesi düzgün biri gelir bana
- 1 yıl
Canım hâlâ ikna oldular adam akıllı oldular diye düşünüyorsun bu tipler değişmez ikna olmaz olmuş gibi yapar nikahtan sonra görürsün ikna olanları adam akıllı olanları o zaman otur ağla işte bunlar akıllanacak olsa zaten her şeye burnunu sokan tip olmazlardı bir kere senin nişanlında iş yok diyorum sana
Soran1 yıl@hayalmee biliyorum inanki yani. Ama durup dururken Nisan atmayayım diye neden rahatsız oldugumu söyleyeyim zaten annesi kabul etmez %99 o zaman da ayrılırım yani.
Soran1 yıl@hayalmee aynen öyle hayatım kararsın istemiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım ya, gelinlik gibi özel bir detay için kaynananın fikir yürütmesi ne alaka? 🤯 Seni o gün prenses gibi hissettirmesi gereken şey kendi seçimin olmalı. Nişanlının da, “Evlenince değiştirirsin” demesi biraz kolaycılık olmuş sanki... 😅 Bu iş bir kere yaşanıyor, o yüzden önce onunla tatlı bir dille konuş. “Benim için anlamı büyük. Ben de kendi zevkime göre seçmek istiyorum, birlikte harika vakit geçiririz” diye tatlı tatlı anlat. 🥰 Kaynanana da “Senin önerilerini mutlaka değerlendireceğim ama son sözü de bir gelin olarak benim almam gerekir” diyebilirsin. Hafif tatlı sert! Kendi seçtiklerinde yaşayacağın mutluluğu düşün, o kadar önemli ki. 🛋👗 Bu süreci elinden kaydırmalarına izin verme! ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Canım benim senin için çok zorlu bir süreç. Ama kayınvalidenin sana yaptığı saygısızlığın yanı sıra benim dikkatimi çeken rahatsızlığını nişanlına dile getirmiş olmana rağmen birlikte kuracağınız yuva adına annesine müdahalede bulunmaması. Eşinle kuracağın yuvada neden sana söz hakkı tanınmıyor o eşyaları annesi kullanacak değil o evin içerisinde annesi oturacak değil. Nişanlın bu durum için çözüm üretmiyorsa senin ailen onun ailesi ile bu durumu konuşup senin hakkını savunmalı. Eğer bu durumda da bir çözüm sürecine ulaşılmıyorsa nişanı atman senin için en doğrusu olacaktır. Çünkü nişan süresi evliliğin fragmanıdır.
10 Yorumlaben az önce ne okudum gerçekten iş buraya gelene kadar kocan ne yapıyordu? neden kimsenin sınırları yok çok ilginç, kocanın artık bilmesi gerekiyor tek ailesinin sen olduğunu seni inanılmaz değersiz hissettirecek bu ve ilerde engel olmazsan pişmanlık yaşarsın en mutlu gününde kendini nasıl görmek istiyorsan öyle görmen gerekir o kadın kim ki karışıyor 🙄 kocanın anasıymış
20 Yorumla
1 yılNişanlın sana bunu şart gösteriyorsa ilerde işin çok zor. Sana tavsiyem kendini yakmaman olur. Anacı erkekler eninde sonunda boşanıyor. Nişanlın masaya yumruğunu koyacak başka çare yok. Eğer bunu yapamıyorsa sen yüzüğü koyacaksın masaya yoksa bu kaynana seni harcar ben sana söyliyim.
10 Yorumla
1 yılNet tavrını koymalisin gelin sensin hayallerini gerçekleştir bir şekilde yarın öbür gün yasamadiklarin yapamadiklarin içinde ukte kalacak bu kadar hayatınıza müdahale ettirmeyin ha nişanlın hep bu şekilde yapacaksa da ayrılmayı düşün bence
11 Yorumla
Soran1 yılBen konuşacağım ya bütün gelinler gibi o para elime verilir ve ben o eşyaları nişanlımla alırım ya da biter. Oyuncak miyim ben? Ne hakla gelinliğimi iç çamaşırımı o seciyor? Sanki çingene kızı almış gibi düğün organizasyonunu ve evin ihtiyaçlarını ben alacağım diyor. Biz de mağaradan gelmedik herhalde ben de biliyorum ev döşemeyi. Konuşacağım onluk bir şey yok ya da biter bu iş
- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılAyy çok sinirlerim bozuldu nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsun tebrik derim
Nişanlının evlendikten sonra değiştirmeni isteyeceğini sanmıyorum seni bahaneyle geçiştiriyor gibi geldi24 Yorumla
Soran1 yılYok ya nişanlım da aynı düşünce de benimle annesinin zevki çok eski. Evimizi padisah evi giibi yapacak çünkü. O da memnun değil biz genciz sonucta genç tarzda bir ev isteriz ama nişanlım diyor ki annem inatçı engellesem sıkıntı çıkarır bir annemin çıkaracağı sıkıntı eksik kalsın dedi boş ver ne yaparsa yapsın dedi degistiiriz düğünden sonra ruhu bile duymaz dedi
Soran1 yıl@hayalmee ya zaten evlenmeyi beklemiycem ben. Konuşurum anlarlarsa okey devam ama anlamazlarsa biter. Konu sadece ev eşyası mi? Gelinlikten haberim dahi olmayacak. Iç çamaşırlarını bile o seçecek o kim ki de o seciyor? Mağaradan gelmedik herhalde biz de kültürlü görmüş geçirmiş insanlarız ben de ev dizebilirim ben de bir düğünün organizasyinuyla ilgilenebilirim.
hayirrrr yaaaa çok saçma abartmış kafayı yemiş manyak kadına bak ya iç çamaşırı bile omu sececekmis bı yürüsün gitsin nisanlinda galiba anneci erkek belli oluyo annesine bişey demiyo sozunu geçirmiyor ben senin yerinde olsaydım evlenmezdim nişanlıma da madem beni istiyosun annen işlerime burnunu sokmayacak derdim.
hani tamam karışır danışır şu daha iyi diye olabilir o tarz şeyler ama bu çok fazla ileriye gitmiş bu ne arkadaş14 Yorumla
Soran1 yılYa cidden çok mantıksız allah için 65 yaşında kadın ne hakla benim iç çamaşırımı seciyor cidden? Ayrıca nasıl seçebilir ki? Bu kadar merakliysa gitsin kendine alsın. Hayır bir de nişanlıma diyorum ki neden ben karışmıyorum diyorum o da dediki benim yaptığım birikim 500 bin lira annem de 300 bin lira verecek yani paranın bir kısmı annemden. Annesi bu yüzden karışıyormuş 🤦♀️ . Düşün yani 3 kuruş verdi diye mobilyayı ev eşyalarını gelinliği altinlarimi iç camasirlarimi o seçecekmiş. Benim annem abime ev verdi babam da düğün yapıp altın taktı ona rağmen geline karışmadılar. Gelin annesi ve abimle alışverişe cıktı hep. Bu gelmiş bana karışıyor ne hakla yani?
Soran1 yılKonuşacağım ya o parayı diğer tüm gelinler gibi elime verirler ben de alışverişe çıkarım ya da biter net. Istiyorsa da dediğin gibi o parayı hiç vermesin zaten 300 bin ne ki mobilya parası. 2 oda alacak diye yaptıklarına bak. Bu annem babam gibi 1 ev 250 gram altın düğün kına Nisan çeyiz yapmış olsa napardi bu? Kesin üstüme kuma gelirdi kaynanam
Nişanı at kurtar kendini, çocuğunun büyükannesi olacak insanları iyi düşün. @hayalmee ye sonuna kadar katılıyorum, baştan sona çok yerinde tespitleri var, onun yazdıklarını kesinlikle göz önünde bulundur.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılkocan olacak kisiyle omu evleniyor senmi agırlıgını koyman lazım yoksa yazık olur evlilik sıkıntılı geçer
10 Yorumla Benim annem onun annesi nişanlım ve ben ortak karar vermeliyiz pardon bu kayınvalide kendisine köle mi alıyor hangi çağdayız
10 Yorumla
1 yılAçıkça dile getir biraz vahşi ol ya onlar fenaysa sende fena ol
20 Yorumlaengelleyemezsen bırak gitsin hayatın boyunca bunlarla uğtaşılmaz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Trol soru muhtemelen ama yinede cevaplim
Engelleme hatta karışma nişanlınin tepkisine bak eğer bişi soylemiyo söz gecirmiyosa annesine orada bırak süt kuzunu02 Yorumla
Soran1 yılTrol soruysa cevaplamasaydın zorlayan yoktu seni
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Daha şimdiden anneye bu kadar izin veren evlenince neler etmez hayal edemiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılİç çamaşırını bile... Bişey dicem de olmayacak o yellozun ruhu bozuk. Bırak oğluna istediği sütyeni seçsin sen kendine düzgün ailesi olan adam gibi birini bul, bunla evleneceğine intihar et daha iyi
00 Yorumla İyi bir psikolog bulup telefon numarasını ve adresini müstakbel kayınvalidene ver, 'Ben de senin için bunu seçtim' de.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOldu olacak gerdeğe de o girsin. Böyle terbiyesizlik olur mu ya. Allah yardımcın olsun bacım. Nazi subayı gibi kaynana.
10 YorumlaŞimdi eyvallah demezsen ömrün bosa gider, annadir her annanin basimizin üstünde yeri vardir ama bazen annelerede laf gecire bilmek lazim simdi yapmayan hic bir zaman yapmaz ping pong topu gibi sonra evlenince sagdan sola hoplatirlar
10 Yorumla
1 yılmasrafların hepsini erkek tarafına yıktıysan, karışma bir zahmet
06 Yorumla
Soran1 yıl🤣🤣 gelinliğimi iç camasirlarimi o secsin dimi? Nişanlım bile secemeyecek direkt kaynanam seciyor. Ayrıca ne hakla yani? Ve tabiki evlilik masraflarını onlar ödeyecek ben mi ödeyeyim? Adam mobilyayı kendi evine alıyor benim babamin evine değil
- 1 yıl
babanın evinde değilsin. kocanın evine ve ailesinin yanına gidiyorsun. bence biraz daha dikkatli konuş. bir şey diyeceksen git eşine ve ailesine söyle. burada adamı çekiştirme
Soran1 yıl😂 ben nişanlım hakkında bir şey konuşmadım senin düşüncene laf attım. Sen de onlara katılıyorsun belliki. Diyecek tek bir şey var o da sen evlenince evinin mobilyasını sen değil annen seçsin o zaman. Hatta eşinin sana giyeceği iç çamaşırlarını sen ve esin seçeceğine annen seçsin madem haklı buldun onları
- 1 yıl
haklılar tabiki. iç çamaşırını aldırmak nedir arkadaşım. böyle bir saçmalık mı var. alınacaksa bile. hayır efendim ne alaka. bu ikimizin özeli diyemeyecek kadar korkaksan burdan niye yazarsın
Soran1 yılSen soruyu doğru algiladigina emin misin? Bence sen yanlış anladın. Ben zaten bu bizim özelimiz diyorum soruyu tekrar oku bence
- 1 yıl
gece geç oldu ya, yan kanalda kan beynimiz yerine başka taraflara akıyor. ondan olabilir. sakin kafayla bir daha yorumlarım
Gizli Üye(30-35)1 yıleyvah eyvah başlamadan bitmiş bir evlilik görüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılBu kaynananın ben seni istemiyorum deme şekli bence
00 Yorumla
1 yılEvlenmekten vazgeç. Annesi ile otursun direkt. Hayat boyu ızdırap olur o adam ve annesi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılat nişanı
şimdiden karışan kaynanan varsa ohooo00 Yorumla
1 yılNet bir sekilde diyorum: KAC KURTAR KENDINI
33 Yorumla
Soran1 yılCidden eğer engelleyemezsem nişanı atacağım
- 1 yıl
Engellenecek bisey yok, nisanlin arada kalsa anlarim ama burada sadece sana laf ediyor, net bir sekilde bu adamla mutlu olamazsin. bunu cozssen bile ki evet diyip yamazlar sonra yarin cocugunun adini kaynanan koyar.
Soran1 yılValla ben haksızlık yapmamak için konuşurum rahatsız oldugumu da dile getiririm anlarlarsa anlarlar anlamazlarsa biter uğraşamam ben ruh hastası kaynanayla
1 yılbence şimdiden mesafe koy yoksa çok ağlarsın
10 YorumlaBaştan kes gerekirse kırıcı ol
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKendisi mi evleniyor?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yılAna oğul saf görüp kafalamislar seni
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEşin ile konuş o durumu o daha güzel izah eder ona
10 Yorumla
1 yılSöyleyeceksin açık açık ben secicem siz karışmayın diyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok mantıklı neden diye sorman ama buraya değil yüzüne söyle bence
06 Yorumla
Soran1 yılYa sordum aslında nişanlım diyor ki benim yaptığım birikim 500 bin lira. Annem de 300 bin lira verecekmiş yani paranın bir kısmı annemden bu yüzden annem karışıyor dedi 🤦♀️. Düşün yani annesi 2 kuruş para verdi diye kendi evlenecekmiş gibi ev esyalarimi mobilyayı gelinliğimi iç çamaşırlarına kadar her şeyi o alacak. Benim annem babam abimi evlendirdi. Annem abime ev verdi babam düğün ve Nisan sürecini üstlendi altın aldılar mobilya aldılar ona rağmen rahatsız etmediler gelini. Annem geline parayı verdi. Gelin de annesiyle alışverişe gitti. Sadece bazi gelinler parayı ailesine veriyor ya da car cur ediyor. Bu yüzden birkaç haftada bir onların evine misafirliğe gidince ne aldın bize göstersene diyorduk o kadar
Cevap sahibi1 yılYani bence yaptığı çok saçma afedersin parayı ben ödüyorum her şeyi yapıp ağzınıza sıcıcam diyor resmen. Sana şöyle söyleyeyim kendi sınırlarını korumazsan ileride çok başına üşüşür. Mesela bir şey mi seçti direk nişanlının yanına git ya askım ben bunu çok beğendim falan de daha mantıklı kimsenin arası bozulmaz böylece
Soran1 yılYa benim istediğim olacak ya biter bu ilişki arkadaşlarım alışverişe çıkmaktan kilo verdi. Benim bi arkadaşım 9 kilo verdi düğünden önce. Herkesin yaptığı dünyanın en normal şeyini ben neden yapmıyorum? Evlenince giyeceğim iç çamaşırlarını neden o seciyor? Biter net. Ya bütün gelinler gibi o 800 bin elime verilir ben nişanlımla alışveriş yaparım ya da biter
Cevap sahibi1 yılÇok haklı bir isyan gerçekten. Hani zaten şimdiki kayın validelerin bu durumu anlaması gerekiyor. Yaptığıda çok ayıp hani nişanlın şimdiden annesine bu kadar bağlıysa inan çok zor olur ilerde bir şey alırsınız müdahale edersin kendi annemden bizzat görüyorum hala 40 yaşlarına geldilar hala babannem dedemler olmadan pikniğe bile gidemiyolar çok ısrar ederlerse uzatma hiç bitsin daha evlenmemişsin çocuk yok bişi yok
Soran1 yılAy allah korusun cidden kavga çıkaracağım ya anlarlar ya da biter yani zaten büyük ihtimalle anlamazlar annesi cidden sorunlu
Cevap sahibi1 yılO zaman hiç uğraşma hazır evlenmemişkenn
Gizli Üye(30-35)1 yılBence sen yol yakınken ayrıl.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDaha önce de yazmıştım yol yakınken ayrıl diye. Senin için hayırlısı böyleymiş.
Gizli Üye(18-24)1 yılGelsin o s:viş. sin ozaman oh
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAğırlığını koy ortaya ilerde çok sorun olur sana
10 Yorumla
1 yılSen mi mikilcen burada ben mi bi s g de 🤣🤣🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılistemediğini söyleyerek
00 Yorumla kanlı çarşafda istiyor mu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeee
10 Yorumla
1 yılgerdeğe de o girsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmekten vazgeç
10 Yorumla
1 yılKaynanan ne derse o! İtaat edeceksin sende.
02 Yorumla
Soran1 yıl🖕 b*k itaat ederim görüyor musun
- 1 yıl
:)))
Gizli Üye(30-35)1 yılSakin ol sampiyon de 😅
00 YorumlaNişanlını değiş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılkonuşarak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılkendi ailen ne diyor bu ise annen mesela?
03 Yorumla
Soran1 yılAnnem diyor ki bu aileden bi 💩 çıkmaz. Ayrıl diyor. Ben de ayrılacağım zaten büyük ihtimal. Annesi çok karışıyor her şeye ya.
Cevap sahibi1 yılkarismasi gercekten normal degil ama bu gibi durumlarda anne birsey demedigi icin kaynana sansini zorlar annen müdahale etsin hic olmazsa tabi ozmn olay büyebilir.. benim Şu an tavsiyem ayrilman olurdu tabi ki ama asiksindir büyük ihtimal nisanlin olsuguna göre.. ayrilabilecek misin aci cekmez misin
Soran1 yılSeviyorum ama inan ayrılırım yani üzülürüm doğal olarak insanim sonuçta ama ayrılırım bu arada. Çünkü şimdi ayrılmazsam biliyorum ki ileride hayatım boktan farksız olacak. Annem de karışmadı hala çünkü eşya mevzusu yeni açıldı yani daha açılalı 2 gün olmadı
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar