Arkadaşlar genişliği ve ferahlığı seven birisiyim yeni bir eve taşınıyoruz ancak ölçülerine bakıldığında dolabın tam kapının ağzında olması gerekiyor ve çok basık bir görüntü oluyor. Dolabımı ayrı odaya koysam giyinme odası gibi yapsam ama bu odaya da tek kişilik yatağımı koysam nasıl olur sizce. Örnek resimleri aşağı bırakıyorum. Yatak odam aynı buna benziyor dolapsız böyle olacak odam Dolabımı koyduğum odada da ütü masası yerine tek kişilik yatak olacak sizce nasıl olur?
Yatak odasındaki dolabı ayrı odaya koyma sorunu.. Ne yapmalıyım?
Olabilir neden olmasin benim yatak basligimda ilk resimdeki gibi mesela sagindan ve solundan bayag yer ka0liyor o yuzden yanastiramiyorum duvara dogru cekmeceli komidinin birini farkli bir odaya koydum
Bir tavsiye de ben vermek istiyorum. Evi sadece kendi zevkine göre değil, erkeğin zevkini de göz önünde bulundurarak döşe. Açıkçası ben o kadar pembe ve feminen bir ortamda sürekli bulunmaktan sıkılır ve ilgimi kaybederdim. Bana yaşam alanı bırakılmadığını düşünüp evden soğurdum. Barbie evinde yaşıyormuşum gibi hissedeceğime dışarıda vakit geçirmeyi arttırırdım. O yüzden evde hem feminen hem maskulen tarafların iç içe bulunması çok önemli, bir ahenk de katıyor.
Merak etmeyin evimin her köşesi birbirinden farklı tarzda ayrıca benim odam böyle pembe değil açık pudra 😊 salonun koyu yeşil ve krem oturma odam da masmavi ve Spor 😊
En İyi Cevaplar