Başka şehirdeki akrabalarıma bayram ziyaretine gitmiştim. Dün sabah kocamla yaşadığımız şehre geri döndüm. Ben eve girdiğimde kocam evde yoktu. Ortalık dağınıktı. Toparlarken yatak odamızda sütyen buldum. O sütyen benim değil. Hiçbir şey olmamış gibi ev işlerine devam ettim, çocuğumun karnını doyurdum, kocama yemek hazırladım. Tam olarak ne yapacağıma karar verene kadar her şey normalmiş gibi davranmaya devam edeceğim. Ama öfke ve acıdan düzgün düşünemiyorum. Ne yapmam lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin durumda olanlara geçmişte burada, yorum yaptım cevap olarak teşekkür edeceklerine sen de yapmışsın belli demesinler mi? Asla yapmam yorum demiştim ancak çocuğunuzun olduğunu görünce dayanamadım yazıyorum.
Sabret demiyorum aksine konuş onunla diyorum. Erkeklerin ilk hareketi bağırmak çağırmak olacak inkar edecek. Ne bileyim kimin? Senin bırakmadığın ne malum falanda diyecek. 2 ihtimal olacağını sizde bende çok iyi biliyoruz. Madem bana güvenmiyorsun, boşanalım o zaman diyecek (işin yok ise baba evine dönemeyecek durumda isen) sende sineye çekip dediğinle kalacaksın öylece birde özür dileyeceksin boşanmasın diye (ne acı bir şey)
Ya da işin varsa ciddi ciddi ayrılıp evladını büyütmeyi.
Bir bunun için yuva dağılmaz affet diyenler de çıkabilir yorumdur olabilir inan senin vereceğin karar en önemlisi.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Odaya kamera koy
Başka şehirdeki akrabalarına yine git
Polisle bas onlar evdeyken
Düdük gibi öttür
Kadına da. tazminat davası aç
Bida sütyen alamayacak hale gelsin
Adaminda burnundan getir
Başka şehre gitmeden haber ver plan yapsın
Planını yapınca evin yakınlarında bir yerde kal
Tam çök
Ama avukattan bilgi al
Yanlış bişe yapma
822 Yorumla- +1 yıl
Yapamazzz
- +1 yıl
Kucuk gizli kameralar karanlik odalarda kayit almakta zorluk cekiyorlar. Bir de bazen evliligini cocugunun babasini kaybetmektense , ona inanmayi tercih eder bazi kadin arkadaslar
- +1 yıl
teşekkür @enthusiasticpq
- +1 yıl
cok rahat cok profesyonel
- +1 yıl
@kimsekimiste200 ve @milsara teşekkür
- +1 yıl
@Sevgiözkn teşekkür
Ver gazı bakalım nolcak - +1 yıl
okurken üsendim bence de yapmaz djfjkdkjg
- +1 yıl
Wuhuhuw bence de iyi plan. Abi niye kadından tazminat alsın ki. Kocası evli olan. Belki kadın eskort.
- +1 yıl
Ya seks kaydetmesine gerek yok da eve girdiğini kaydetse yeter. Gece görüşü olan ve kayıt alan kameralar var direk.
- +1 yıl
@ofsıkıldımyine kadın evli olduğunu bilerek yaptiysaki biliyordur acıtmak isteyebilir kadinida tabi bu ona kalmış
İsteyen her şeyi yapar
teşekkür bu arada - +1 yıl
Ya iğrenç şeyler valla. Aldatmak kandırmak yalan söylenmesi her türlü berbat ötesi. Ben böyle aldatılmadım ama kandırılmaya çalışıldım. Cidden insanın sevgiye insana olan güveni inancı bitiyor. Şerefsizler. Eskiden aldatana hapis suçu verilirmiş. Bence de öyle olmalı. Baksana cezası yok diye o kadar basitleşti ki.
Koskoca sutyen orada unutulmuş olamaz. Muhtemelen tek gecelik bir şey değil, beraber olduğu kadın onu senin görmen için özellikle bıraktı. Ekmeğine yağ sürme. Kocanla aranı iyi tut kadından sıkılınca kıçına tekmeyi basar eşiyle çocuğuyla gerçek ailesine döner
20 Yorumla
Kocanı bir güzel azarla ve patakla sonra evden at ve boşa onu. d
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
79Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEve gelince güzelce otur sor böyle bir şey buldum bu bana ait değil ebe arkadaşlarım geldi onlar yaptı yalanını da duymak istemiyorum aldattıysan açık açık aldattım de kendi yolunu çizelim de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEve gizli kamera yerleştir aldattığını kanıtlarsan tazminat davasi açarsın donuna kadar alırsın.. sırf çocuğun var diye aldatmasına göz yumma senin de bir kadınlık gururun var.. ama akrabalarınızdan biri de size tuzak kuruyor olabilir birisi senin yokluğunu fırsat bilip geldiyse o sütyeni oraya koyduysa aranızı açmak için yapmıştır.. dediğim gibi kamera yerleştir ya da plan yap haftasonu annemlere gidiyorum de sonra eve geri dön birisi varsa basarsın mutlaka.. kamerada elinde açık olsun ses kaydı veya görüntü alırsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Sutyeni sorman gerek belli ki bir durum var kesinlikle konusmalsn
Sutyeni göstererek hemde
Arkadaşım geldi filan der inanma
Takipte ol
Varsa ilk önce kamera kaydi binanin ona bak
Söyleme tabi kaç gün yoktun o aralıklarla tanınmayan giren belli olur
2. Aşama eşine kimin bu evimde ne işi var demelisin?
Kesin birsey yok asarım keserimlere girme hemen00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aklıma bir haber geldi. Kadının biri sürekli olarak yatak odasında kendisine ait olmayan kadın iç çamaşırları buluyormuş. Kocasının aldattığını kanıtlamak için odaya gizli kamera yerleştirmiş. Gel gör ki olay bambaşka bir şey çıkmış. Kadın evden gidince, adam kendisine aldığı kadın kıyafetlerini giyip, evde öyle dolaşıyormuş
00 Yorumla
+1 yılhemen abartma belki de evin anahtarını bi arkadaşına vermiştir, yazık onlarda can hep arabanın arka koltuğunda takılacaklarına garipler rahat bir yatak yüzü görsün demiştir. ne var bunda sende canım ;)
10 Yorumla
+1 yılKadın kesinlikle bilinçli bırakmış bence sadece seks birlikteliği yaşamıyorlar. Hiç bir kadın sütyen takmayı unutmaz çünkü.. Duygusal olarak da bir bağ olabilir. Kocanın telefonunda kanıt elde edene kadar sakin ol sonra gerekeni yap.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Belliki biri bırakmış, aldatılmış sın, ya da eşin sen onu boşa diye böyle yapiyor, ya da birlikte olduğu kadın ondan haberin olsun diye yaptı bir sürü şey olabilir.
Her ne olursa olsun unutmaman gereken tek şey bunu bir kez yapan hep yapar.10 YorumlaÖncelikle geçmiş olsun. Ayrılmayı düşünmüyorsanız eğer görmezden gelin. Ancak boşanmayı düşünüyorsanız, delil toplamaya çalışın. Amcak hem ayrılmayalım ancak kabul etmiyorum diyecekseniz, eşinizi karşınıza alın ve bir daha olmama için konuşun.
00 YorumlaYazık ya birde çocuk var ben anlamıyorum böyle insanlari bulmak için çok uğraşıyor musunuz?
Bir sürü insan var temiz ahlaklı kibar sevince tam seven onlar evde psikolojik krizlerde böyle insanlarda gül. gibi karılarını aldatir00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılSütyenin model türü rengi nedir kokusu filan varsa az çok kime ve ne amaçla olduğu hatta isteyerek mi yoksa dalgınlığamı unutuldu hepsi anlaşılır bunları incelemek lazım
10 Yorumla Aldatmanın erkeği kadını olmaz ama aldattığından emin olmakta ciddi anlamda fayda var. Yatak odasında sütyen bulmak araba da saç teli bulmaktan daha vahim bir durum. Araca binen bir akrabaya ait olabiliyor ama yatak odasında sütyen bırakan yenge de olamaz yani… insanların fikirleri ile değilde önce sakinleşip daha mantıklı haraket ederek bir açıklama yapmasını talep edebilirsin. Her ne kadar mantıklı veya mantıksız açıklama olsa da ispat gerektiren bir durum olduğuna inanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılAkşam sofraya tabağına yemek yerine onu koy bi yutkunsun gerisi Allah Kerim
30 Yorumla
+1 yılYuh ya pislik herif. Bari otelde gideymiş. İşte bunu yaşamaktan korktuğum için çocuk istemem. Herifler hep aldatıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. Geçmiş olsun kocan insanlıktan nasibini almamış bir primat sıkma canını ama onada güzel bir ders ver ki aklını başına alsın...
10 YorumlaBen bu erkekle seviştim diyerek sana mesaj vermiş.
Ben bekarım ama bazen kadınlar iç çamaşırlarını bilerek bende bırakıyorlar
00 Yorumla
+1 yılKocanla acık acık konuş seni aldatıyorsa eyvallah ama bilerek bi başkasıda bırakmiş olabilir evliliğini bitirmek isteyen eve giren çikana dikkat et
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sabah giyeceği elbiseleri verirken dur yardım edeyim de sutyeni de ona giydir fotografinida çek öyle gezsin bundan sonra 😂😂
00 YorumlaKomik bişey abi südyeni unutması için demek ki bir kaç gün o evde kalmış farklı süsten giymiş va olması lazım çok saçma olay
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 998 cevap paylaştı. Odana kamera koy tekrar bir fırsat ver eşine kameraları takip et sonra güzel bir dava aç donuna kadar al
00 YorumlaSöyleyeceksin bu sürenin burada işi ne diye sor sen yaptıysan bende yapacağım bende değişik bir tat almam lazım de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Kesinlikle bu ablam.
https://youtu.be/lBylmDLaRLg00 Yorumla
+1 yılSenin olmadığına emin misin ya giyinmeden mi gitmiş evden
04 Yorumla
Soran+1 yılBelki de ben aldatıldığımı anlayayım diye bilerek bıraktı
- +1 yıl
İkinci seçenek oydu ama o da çok saçma neden gelip direk istemiyorum demesin
Soran+1 yılKocam değil kadın. Belki de kocamı boşamamı istiyor. Gözüme sokmak için evden çıkarken sütyenini bıraktı
- +1 yıl
Evet o da bir ihtimal ama öyle olsa bir şekilde sana. Ulaşabilir de ama ondan ziyade kocan neden yapıyor böyle bir izlenim edinmiş miydin sorunlar var mı
Evi mi yakarsın kocanı mı bilemem.. Çekilecek şey değil
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yaa bu kadar barix hata yapilmaz, supriz dojus yapmadiysan bu iste bir is var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sütyen bulupta çıldırmayan bir türk kadını mı? AİAMDŞFJĞCFJFĞ NE BİÇİM TROL SORULAR BUNLAR
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayret sütyeni mi unutmuş 🤣 donunu da bulursn bence bak sağa sola...
00 Yorumla
+1 yılBir kadının sütyenini unutması mantıklı gelmedi bana.
00 YorumlaBuna önce kendin ne yapmak istediğine karar vererek ilerlemelisin
00 Yorumla
+1 yılTakip etmelisin, kamera olabilir ama hem pahali hem de karanlik bir odada kayit almasi zor onlarin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Rakibin cok kurnaz o sutyeni bilerek birakmis. Ona gore iyice dusunup tasinip bir adim atmalisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. Benim anlamadığım nokta niye çamaşır bırakıyor saçma neyse ders ver önüne at çamaşırı
00 Yorumla
+1 yılIyi olmus sana kocani neden yalniz birakiyon akraba icin hemde il dişi
00 YorumlaYa kocan cinsiyet degistiriyorsa hemen günahını alma😶
04 Yorumla- +1 yıl
Senim dediğin gibi bir olay olmuştu önceden 😂😂 kadın eşi aldatıyor zannedip eve kamera koyuyor adam aslında evdeki kadın kıyafetlerini kendi giyiyormuş 😂
+1 yılSana ait değilse aldatmış işte seni daha ne düşünüyorsun
01 Yorumla
+1 yılÇok kritik. Direk aldattın deme ama bu nedir nereden geldi de.
00 YorumlaBence şu an anında yüzüne vurup yüzleşmelisin yoksa bu sinir seni hep haksız duruma düşürür.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar bilerek bırakıyor bence o sütyeni bak kocanı gör diye
00 Yorumla
+1 yıliğneleyerek okşayarak sor belkide kendi de takmış olabilir sana almış denemek için olmaz mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTroll gibi geldi yani mantıklı bir tarafı yok kocan böyle bir halt yiyecek ve kanıt bırakacak, ya da kadın sutyeni unutacak falan saçmalık
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ByLale ya onun dışında kocası bu kadar saf mı yani sen olsan delil bırakır mısın? 😆
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir kadının sutyenini takmadan çıkıp gitmesi ne kadar mümkün. Demekki hem de yedek kıyafetleriyle gelmiş evde kalmış.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. hiç bir erkek bunu bu şekilde unutmaz bırak unutmayı odayı bıle dagınık bırakmaz , hiçinanasım gelmedi tuhaf trollerden bırısı daha
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. çıkarıp önüne atıcaksın bu kimin diceksin bu kadar basit
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine sormalsn sütyen benim değil kimin diye kendi içine kapanma sor üzerine git
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatak odasına bir kamera yerleştir ve tekrar tura çık dönünce avını yakalarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılohooo toka değil kıl değil koskocaman sütyeni unutacak ne yaşamış olabilirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgizli kamera yerleştir eve, bir kaç noktaya. özellikle.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam başka eve veya otele giderse nolucak? En iyisi telefona spy, kızın birini rezil etmiştim.
00 Yorumlaadamı takip et, bir kaç kanıt topla fotoğraf video vs sonra ayrıl istersen onu rezil et istersen olay çıkarmadan işi bitir
10 Yorumlagiy onu gece onunla gir yataga bakalim ne olacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence hic bir erkek boyle bir delil bırakmaz canım olması lazım
00 Yorumla
+1 yılBunun hiç bir açıklaması yok bence, şükür et kocan seni aldatıyor ve sen erken çözmussun insaAllah çocuğun yoktur
04 Yorumla- +1 yıl
Pardon doğru :( çocuğu varmis uzun yazıları okumuyorum kötü olmuş kendileri çocukken çocuk yapıyorlar sonra şey gibi ortada kalıyorlar
- +1 yıl
Ihanetin affı yoktur hangi sebeb ten olursa olsun
Boşa gitsin zamparayi... neden dersen bugün evde yapan yarın arabada da yapar ormandada yapar pansiyonda yapar...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılceplerine bak külotta oradadir
10 Yorumla boşanman lazım çok acil davanı aç
10 Yorumla
+1 yılSütyeni deneseydin hanginizin ki daha büyük?
11 Yorumla
+1 yılfake hikayeler
volume 3100 Yorumla
+1 yılSana almıştır sürpriz yapmak için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Belki eşinindir evde takıyordur
00 YorumlaSakin olmalısın benim de başıma geldi
03 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu peki sonra aldatılmak ağır değil mi
+1 yılYenge hanım bölgesini işaretlemiş.
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yatak odamızda sütyen buldum. Bundan sonra nasıl hareket etmeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım