İlk tanışma ve sabaha kadar edilen o sohbet>> o kadar güzel ve hoş kii...
Peki ya sizde ilişkinin en sevdiğiniz aşaması ne? [ İlk tanışma, flört, sevgililik, evlilik sjds]

#belabella ahahs
İlk tanışma ve sabaha kadar edilen o sohbet>> o kadar güzel ve hoş kii...
Peki ya sizde ilişkinin en sevdiğiniz aşaması ne? [ İlk tanışma, flört, sevgililik, evlilik sjds]

#belabella ahahs
İlişkinin en keyifli aşaması, iki tarafın da birbirini çözmeye çalıştığı, heyecanın dorukta olduğu o ilk dönem. Her mesajın, her buluşmanın ayrı bir anlam taşıdığı, küçük detayların bile insanı mutlu ettiği zamanlar… Henüz her şeyin kesinleşmediği ama hislerin yoğunlaştığı o tatlı belirsizlik hâli bence en özel olanı. Ama işin içine gerçek bir bağ ve güven de girince, ilişkinin derinleştiği aşama da bambaşka bir tat veriyor.
İlişki de genellikle ilk başları severim. birbirini tanımaya çalıştığın o anlar. sonrasında ise aşık olduğun ve birbirine alıştığım anları severim. bunların dışında Aşk ve Tutku Bu aşama, ilişkinin en yoğun ve tutkulu olduğu dönemdir. Karşılıklı sevgi, arzu ve heyecanın yüksek olduğu bu dönemde, insanlar birbirlerine derin bir bağlılık hissederler.
Bağlılık ve Kararlılık: Bu aşama, ilişkinin daha стабиль ve uzun vadeli bir hale geldiği dönemdir. Karşılıklı saygı, sevgi ve güvenin pekiştiği bu dönemde, insanlar birbirlerine karşı sorumluluk hissederler ve geleceklerini birlikte planlamaya başlarlar.
Cevap
20Cevap
Artık ilişkinin hiçbir aşamasını sevmediğimi fark ettim
Gözün doymuş shshhehdh
Sebebini bilemiyorum ama üstümdeki bu heyecansızlık aynı ölmüş toprağı gibi jsjsjj
Gız kendinee gell shshdhd
Aynen öyle shwhhshs
İlk tanışma ve flört evresi, böyle ufak ufak kur yapmalar, naz yapmalar falan tatlı oluyor...
İlk heyacan ile buluşma
Flört evresi en tatlısıdır her zaman. Herşeyin göze güzel göründüğü, tatlı ufak cilveleşmelerin döndüğü, merak edilen ve çözmeye çalıştığımız bir bulmaca gibi heyecanla hep daha fazla tanıma isteği derken daha güzel bir dönemi olabilemez ajsjdkfkfkflfl
Aynen öyle ya shsh sevgililik evresi vurdulu kırdılı hesap sormalı geliyor bana, ilk tanışma flört çok tatliş ve heyecanli evre 😂
İşte bazıları bu yüzden maymun iştahlı gibi heralde sevgililik evresine geçince fiyuuuu hop başka flörtlere yelken açıyorlar ajsjsjdjdjckckfkfk
Bir akım vardı ya söyle ama elştirmee shhs susalım 😂
Doğru kişiyse her aşaması güzeldir elbette. Yanlış kişilerin ise sonradan doğru gitmeyen ve başlardaki süreç yakalanamadığından ilk aşamasıyla sınırlı kalınır. Zaten sorunlarda ilk aşamadaki gibi güzel ilerlemediği için ortaya çıkıyor.
Süreci karmaşık bir yokuşa sürmeden gerçekleşecek her aşamanın güzelleşeceğine inanıyorum. Ve bu aşamaları benimseyerek seviyorum.
Her evre ayrı güzel aslında ilk anlar hünerlerini sergileyip, daha sonra kenara çekenlerden değilim daha çok üzerime çekmeyi isterim.
Kadının mutlu olması, hem benim egomu okşuyor hem onun ruhunu o nedenle evrelere ayırmıyoruz, devreler yanana kadar abanıyoruz😀
Her şeyin konuşulduğu, iyi yönlerin ve kötü yönlerin değerlendirildiği, bazı şeylerin kabul edildiği, neleri istediğimizin ya da istemediğimizin ortaya konduğu ve bunların kabul edilip belli bir düzen içinde devam edildiğinin emarelerini gördüğümüz o aşama en güzeli..
İlk tanışılan zamanlar harika oluyor gerçekten, bütün skillerini ortaya döküyorsun o dönemde 😂 bir de uzak kaldıktan sonra kavuşma anı var o bir hafta güzel geçiyor 😂
Çok ekşınlı ve heyecanlııı hihihi
Hahahahshs kesinlikle öyle 😂
Neden bu örneği veriyorsun ki 😋😋
Tabiki ilk konusmalar. Acaba yazsammi çok mu boguyorum biraz bekleyeyim demeler çok güzel.
Veeee ilk öpüşme sevişme wuuu unutulmaz olmaz mı
sabahlara kadar edilen o sohbet keisnlikle 🫠
İştee buuu dfsf
shshshsbs
hiç sevgilim olmadı bilmiyorum
ama olsaydı büyük ihtimalle sabaha kadar dizi izlemek olurdu sarılarak
İlk tanışma ve flört aşaması iyidir, kadın pamuk gibi oluyor. Sevgililik ve evlilik aşamalarında pençelerini göstermeye başlıyor 😂
Şu aşamayı seviyorum
Kıvama getirebilmek için uygulanan hazırlık aşaması
Evlilik. Evli değilim lakin diğer aşamaları yaşadım ve sıkıcıydı hepsi..
İlişkide en sevdiğim aşama samimiyetin zirvede olduğu gerçek aşk aşaması diyebilirim ❤️
İlk 1. ay 3. buluşmadan sonrası gibi yok. Sonra sabaha kadar edilen muhabbettler..
Galiba benim içinde detayda belirttigin. İnsanın içinde kelebekler pir pir
Sabaha kadar yapılan o ilk sohbet ama biyorum ki ayrılcaz pek keyif vermiyor artık hhsjdjdj
biliyorum ki*
İlk tanışma anı
Hiç olmadığı aşamayı lkjşsdafddadadfs
Bu kişiyle alakalı ya
Karşımdaki kişiye duygum varsa her aşama
Flört bitince keşfedilecek bir şey kalmıyor gibj
Valla hiç ilişkim olmadığı için bilemiyorum 🥲
Ayrılık sksjsh
Buluşma aşaması daha henüz yaşamadım 😂
Sevgililik güzel
Gözleri var ya 😅. d
Evet var jshsh