Tanışma döneminden sonra masum bir şeyler yaşanmaya başlandığı ilk anlar var ya, o dönem çok tatlı oluyor ya 😍

Tanışma döneminden sonra masum bir şeyler yaşanmaya başlandığı ilk anlar var ya, o dönem çok tatlı oluyor ya 😍

Ben ilk başlangıç halini seviyorum birbirini yeni tanırken ki birde tam tersi çok samimi olup aşk olduğunda ki ileri seviye ilişkiyi seviyorum. ama aşk varsa gerisi önemli değildir benim için.
Cevap
5Cevap
Flört dönemi oldum olası tatlı gelmiştir bana
İlk anlar güzel oluyor ama zamanla soğuyorum. İlişkilere dair hiçbir şey ilgimi çekmiyor. 😒😃
birbirine tamamen alistigin artik en dogal halinle davranip onun da kusurlarini bile sevmeye baslanilan donemini seviyorum
Hic tanismadigin o an var ya merak ettigin hayal ettigin o an
Olmadığı dönem var ya üff 🤌
Bence tekamül için birileriyle duygusal olarak iniş çıkışlar yaşamak güzel bir şey. Ama senin de bu tür şeylerden uzak durman için kendine göre haklı nedenlerin var 😊
Bakış açısına göre değişir. Sahteliğe alerjim var, ben almayayım
Evet haklısın. İşin dini boyutundan bir şeyler aktarmak istiyorum sana, kabul edip etmemek senin elinde. Sence Alemlerin Rabbi Allah gibi insanın akli sınırlarını aşan sonsuz bir varlık, sevgililiği haram kılmasındaki geçerli sebebi ne olabilir? Gerçekten böyle bir haram hükmü vermiş midir? Bunu kalpten cevaplamak lazım. Oysa Allah’ın haram hükümleri “bilerek insan öldürmekten, sağlığa aşırı zararlı olduğu için domuz eti yemekten ve intihar etmekten” ziyade değil miydi? Senin Allah dediğin Rab, seni dünyaya kendini kısıtlayasın diye değil. Kendinin efendisi olasın diye sınava tabi tuttu. Kulum özgürsün, istediğin gibi yaşa diyor sana. Böyle bir İlah varken neden sevgili olmayın diye haramlaştırma getirsin ki? O haramlaştırmaları kendilerine dindar diyen tayfa yapmıyorsa tabii. Aklını kullan, sorgula, şüphe et diyen bir ilah var. Gerçek Allah bu işte
Sık sık sevgili haram deme sebebim günümüz sevgili anlayışı. İnsanların seviyorum kardeşim diyip yanına kaçtığı, koştuğu kişilerle Türk bahanelerle günaha girmesi sevgililiğin normal olarak görülür oldu. Bu yüzden dile getirip haram vs diyorum. Ama kıstasımız Kur'an ve hadis. Kafama göre helal haram diyemem. Haklısınız, eyw bilgi için de
Belki hadisle ilgili söyleyeceğim bir bilgi daha seni sarsabilir ama Muhammed’in hadisi yok, hiçbir zaman olmadı. Hadis çıkışması İslam’a Yahudiler tarafından düzenlenen bir değişim hareketiydi ve maalesef başarılı oldular. Kur-an’ı değiştiremedikleri için İslam’ın imajını “hadis” kavramını ortaya atarak değiştirdiler. Ve bugün bilinen İslam ile Hakikatın İslam’ı arasında uçurumları boylayan bir fark var
Peki nereden sahih hadisleri öğrenebilirim? Önerdiğiniz bir kaynak var mı?
Daha bilmediğimiz çok şey var İslam hakkında. Hepsi Levh-i Mahfuz isimli kitapta yazıyor. Kitabı okumanı tavsiye ederim, inan bana aydınlanacaksın
Henüz bunlar boyumu aşan meseleler diye düşünüyorum, nefsin mertebeleri gibi. Yine de teşekkürler zamanı gelince bakarım
https://dogumgunu.com.tr/ bu sayfadan ulaşabilirsin. Dilersen e kitap formatında satın alıp telefondan okuyabilirsin. Nasıl istersen öyle
Her dönemi ayrı güzel
Flört dönemini seviyorum
Flort
Flört dönemi
Sonunu
Hiç ilişkim olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?