Selamm,
Üstündeki tişörtü çıkartmadan sütyenini çıkartabilen kadınlar, g**ümüzdeki donu alsa ruhumuz duymaz. Neden korkmayalım? :D

Selamm,
Üstündeki tişörtü çıkartmadan sütyenini çıkartabilen kadınlar, g**ümüzdeki donu alsa ruhumuz duymaz. Neden korkmayalım? :D

Haklısınız, özellikle bazı zeki hemcinslerim var ki süper manipüle ediyorlar. Suçsuz olduğunu bildiğin halde suçlu gibi hissediyorsun.
Yoksun, yemek yemek istemiyorsun. Ama o yemeği yemek zorundasın. (Bu sadece bir benzetme)
Kadın haksız iken bile sen özür diliyorsun.
Tecrübe edilmiş anlaşılan
Sevindim. Kadının gücü ve zekası
Öyle olmuyor o işler. Bile bile çekiyor seni🤭
Çok nadir. Umarım o şanslı bireylerden birisindir. Ama olanlarda çok fazla tehlike arzediyor bir kadın için.
Rica ederim. Senden korkmaya başladım😂
Çok tehlikeli bir beysiniz.
Ama şunu da unutma. Gerçekten böyle kadınlarda var. Sen öyle sansanda aslında yine onun istediği gibi oluyor. Bu çizgiye dikkat et
Zekice bir yöntem. Bu şekilde devam.
Aynen. 🤭
Gönlü hoş tutmak gerekir.
Evet, haksızlık ediyoruz. Kadınları biz yüceltiyoruz, ulaşılmaz yapıyoruz, sonra da korkuyoruz. Oysa onlar da insan, bizim gibi zaafları, korkuları var. Fazla anlam yükleyip gözümüzde büyüttükçe çekinir hale geliyoruz. Oysa samimi olsak, içten yaklaşsak, korkuya yer kalmaz.
Sende her Allah'ın günü sütyen kullansan sen de sütyen çıkarma uzmanı olurdun😂KYK kaliyorsan özel soyunma odan olmuyor... her kız bu metodu bilir
Kork kork "böhh! "😂😂
Cevap
17Cevap
Haklı değilsiniz bence sütyen zaten çıkmaya yer arıyor bir şey kdjdjd
Bazen kollarını kaldırınca bile arkadan tık diye atıyor sonra birden bir rahatlama geliyor anlıyorsun ki çıkmış sjsj
Haklısınız bazen ben bile kendimden, hemcinslerimden korkuyorum. Şeytanın aklına gelmez dediğimiz şeyler yapıyoruz 😂
Ama insan yemiyoruz sonuçta ajsjs
ben korkmam kimseden
Ne donu, kadının biri sevgilisinin donun altından boxerını çalmış. 😂 Bu devirde şeytan bile oturmuş bir kenara kadınlardan ders alıyor kanka, devir kötü kolla g*ötü kadınlardan uzak durmalı 🤣🤣
Ayaklarımız k*ıcımıza vura vura kaçalım 🤣
Korkun. Ben de şu ustalık gerektiren konuları şıp diye yapabilen erkeklerden korkarım çok normal bu.
burada yorumlarda okumuştum. Söyleyemem okuyunca şaşırdım hatta.
Fazla merak iyi değil 😄
Sütyen kancasını tek eliyle açabilen erkek varmış yorumlarda okumuştum. Demek erkekler daha fena 🤣
Ne sandın ki hahah
O kadar engin bilgilerim yok bu konular da bunları da burdan görüyorum. Hatta bazen şu ne diye soruyorum şikayet alırken. Yeni yeni kavramlar çıkmış yaratıcı gençlik 🤣
Hshahah zaten kuşağı y kuşağını alt ederdi 😂
Z kuşağı*
Evet 😄
Ne oldu bacak mı ısırdi. Ne yaptı bu kadınlar sana 🤣. Sen neden korkuyorsun bu kadar. Korkunun hiçbir şeye faydasi olmadığını biliyor musun 😀. D
Gıdıklamışlar seniiii 😂 xd
😂😂😅
Yasaklı elmadan bu yana tablo aynı..
Tolstoy boşuna dememiş kadın erkeği kılıçsız kuşatır diye..
Yani kadının erkeği feth etmesi için hiçbir şey yapmasına gerek yok. Erkek otomatik olarak tuşa basmasan bile düşüyor manasında.
👍
Ahahhaha kadından neden korkulur anlamıyorum insan yemiyoruz ki
Ahahaha yok yemiyoruz
avrupalılar cadı diye yakmışlar sanki geleceği görmüşler gibi :D
araplar topraklara diri diri gömüş neden acaba 🙄
bizim millet de bir karı için ülke yakar dirememiz lazım bk yoluna gidicez gibi :D
Ne korkucaz be, demirden korksak bisiklete binmezdik assjdk
Korkmak demeyelim. Kadınlara karşı her zaman dikkatli olmak gerek. Ne haberler okuyoruz. Birde ülkemdeki kadınların çoğunun cahil ve özgüvensiz olduğunu düşünürsek, dikkatli olmak gerek.
O zor bişey değil ya 😂 erkek dediğin kadınından biraz korkar, gayet haklısınız
İnsanın kalbi hissedermiş yanlış olanı. O tipler en baştan belli ediyorlar kendilerini.
Çok şükür dona sahip çıkıyoruz ve çıktık bugüne kadar. Bir kışı donsuz geçiremem. 🤣🤣🤣
Ben korkuyorum valla... 😁
Haklısınız hiçbir şey gözümüzden kaçmaz hissederiz herşeyi yapabiliriz tehlikeliyizz
Bizden daha çok sutyen uzmani siz erkeklersiniz kendinizden korkun
biz kadınlar kesinlikle fenayız korkmakta haklısınız beyler
Haklısınız. Biz yapacaklarımızdan çekinirken erkekler hayli hayli çekinmekte özgürler 🌸
Haklisiniz. Erkekler de az değil. Bazı erkekler şeytanın görevini devralmis şeytan emekli olmuş.
Abartmayın ne alakası var yaaa 🤭🤭 berkide yaz ayıdır.
Bu da bir şey mi ohooooo ajdjfjf
Bilemedim canım konuşmak istiyor gibi de ama acıdım gibi de napsam acabası sjdjgkg
Ahahshshd hadi kıyamadım hadii 😂
Zor bir şey değil 🤭😂
Ustalasanlardan daha çok korkun
Çiçeklerden korkulmaz
Eee adam var Adam var tabi
Sütyende askı yoktur o zaman shsg
Kadından korkmayan taş oluyor 😅
İşte buna tecrübe diyoruz:)
O kadar haklısın ki 😂😂
Haklısınızz korkun bizden 🙂
bence de korkmakta haklıyız
Hahahahahahahaha