Erkeğin gizli çapkını, kadının sırtından vurulmuşu diyorum ben. ✌#doludolu

#doludolu
Erkeğin gizli çapkını, kadının sırtından vurulmuşu diyorum ben. ✌#doludolu

#doludolu
Ben hiç birinden korkmam.. ama yanar döner olan bir yerleri ayrı oynayan sürekli herkesle iyi anlaşmaya çalışan yaranmaya çalışan insan genellikle uzak durulması gereken insandır.. bu kişilerin de tek amacı zaten bellidir o da çıkar.. o bitince herkesi satar arkasına bile bakmazlar
Dengesiz, ne istediğini bilmeyen, git gelleri olan, bir baltaya sap olamamış, kadın düşkünü, yalancı, dedikoducu, iftiracı, Allah korkusu olmayan, reddedilmeyi hazmedeyen, hayır’dan anlamayan erkeklerden
Çok fazla sosyal medya hesabı olan, kendi ayakları üzerinde durmayan, mental sağlığı intihara meyilli, boş tehdit savuran, kendine özenmeyen ve bakmayan, dedikoducu, sinsi kadınlardan
korkmalı, uzak durmalı.
Nasıl unutmuşum
*aradaki yaş farkına bakmadan kızları kendine oyuncak etmiş, ahlak bekçisi gibi takılan ama yemediği halt kalmayan, şantajla tehditle adından söz ettiren ar damarı çatlamış, çıkarcı, menfaatçi erkeklerden de Allah korusun :D çok aminnn
Esaslı erkekler, bir baltaya sap olmak istemezler. Bedenlerinden önce ruhları özgürdür çünkü. Ya baltanın kendisi olurlar ya da kendi hallerinde bir sap olmayı tercih ederler.😏
#FİKRETDOĞAN
@FikretinMücadelesi baltaya sap’lıktan anladıklarımız farklı sanırım.
@Sosyetic_SheqiiL Yok anladıklarımiz aynı. Bu toplumun bir baltaya sap olmaktan kastı düşük ücretlere, sağlıksız çalışma koşullarına, zorunlu fazla mesailere, ücret ve hak gasplarına rıza gösterip ciğeri beş para etmez bir işverene minnet etmek, önünde el pençe divan durmak, her daim Allah razı olsun demek.😏
Konu yine nasıl döndü dolaştı toplumumuza döndü, hayret. Anlıyorum tabii, iyi günler.
Sırf daha fazla ilgi çekebilmek için önüne gelen her erkeğe Mavi Boncuk dağıtan. Tabiri caizse kıça ayrı başı ayrı oynayan. Her gördüğü karşı cinse aşık olan. Dünyanın bütün ülkelerini gezse bile varoş kalan. Görgüsüzlük ile adından söz ettiren bütün kadınlardan uzak durmak gerekiyor.
Kadının aptal olanından, düşmanım olsun zeki olsun mk
aptal kadın yoktur bence aptal gibi yapıyordur o :D
Sözüm meclisten dışarı ama var be dolu, 2 yaşındaki maymun zekâsıyla eşdeğer hatta 😂
allah yardımcıları olsun bol bol dua ediyoruz hayırlı cumalar hahaha :D
Hahaha amin hayırlı cumalar efendim 🌸🎈
Teşekkür ederim doluu
Rica gm
Cevap
27Cevap
Erkekler konusunda beni baz alabilirsiniz
Korkmanız gereken bütün detayları maddeler halinde sıralarım
Erkeğin kadın gibi olanından. Dedikodu yapanı, ağzını tutmayanından korkucan. Kadının da gizemli olanından korkulur. Uzak dururum
1. Feminist kadından, meriç erkekten.
2. Hem kısa boylu, hem sişman, hem de vasat bir tip olup kendini güzel/yakışıklı zanneden erkekten/kadından
3. Para avcısı kadından, kadın avcısı erkekten.
4. Reddedilen kadından, aldatılan erkekten.
Erkeğin ihanete uğramışı / Kadının fazla akıllısından korkacaksın..
Kadınlarda sinsilik daha fazla.. Ulu orta yapamadıklarını, söyleyemediklerini perde arkasında yaşıyorlar.. Özü ve sözü bir değil yani..
Kız çevresi fazlaysa, kendi kültürünü unutmuşsa, Allah'tan korkmuyorsa, utanma duygusu yoksa, vicdan sahibi değilse vs. Daha bir çok şey var bu tür erkeklerden olabildiğince uzak durmak en doğrusu olur tehlikeli oluyolar
Aldatılan kadının şerrinden Rabbime sığınıyorum.
en beteri :D
Kadınlarda sinsilik daha fazla.. Ulu orta yapamadıklarını, söyleyemediklerini perde arkasında yaşıyorlar.. Özü ve sözü bir olmayan net insan değilse uzak durulmalı
Erkeğin koyu Akp lisi, Kadının ultra seküleriterlisi diyorum ben.
Erkek herşeye Akp vizyonundan bakar, Kadın da arkadaşım, kuzenim, bakkalın çırağı dediği herkesle gizliden yatar.
Erkeğin de kadının da yakışıklı/güzel olduğunun farkında olanı atm gibi dizer milleti 😂 safoz olsun benim olsun 😂
Erkeğin erkek olmayanından, kadının da kendine tapanından
Alman kork benden o zaman 😂💁♀️
Kadın olduğu için her şeyin en iyisine çaba göstermeden sahip olmayı hakettiğine inanan kezbanlardan.
Farketmez hasta ruhlu, psikolojisi bozuk insanlardan korkulur bunlardan her şey beklenir.
gizlim saklım yok her şeyim ortada diyen erkekten korkabilirsiniz. kadının da yıkık olanından korkunuz ne yapacağı hiç belli olmaz.
Çok detay var ama bana göre en belirgin olanı dedikodu yapanından korkacaksın.
Tinercilerden ne yapacağı belli olmaz kafa star emaneti de çeker ısırırda
Paragöz kadından ve bakışlarında hayır olmayan erkekten
Erkeğin masumundan, kadının güzelinden korkacaksın.
Duyguları ile sömürü yapan herhangi bir insandan uzak durulmalı.
Erkeğin gizli sırtlan olanından , birde kendilerini çok karakterli gibi tanıtanlar.
Tr kizlarindan korkmaliyiz asiri yersiz ozguvenliler
Tam tersi diyorum ben de. Kadının gizli çapkını, erkeğin sırtından vurulmuşu.
Herkese cilveli, yalancı, paragöz kadından hayır gelmez.
Sıkıcı erkekten kadınında sürdüğünden korkmalıyız bence
Kesinlikle narsist insandan korkulmalı uzak durulmalı
Kadın güzelliğinin farkındaysa eğer korkmalısın
Saman altından su yürütenler
Avcı erkek ve kadından
Aynı fikirdeyim ☺ seninle
Sinsi her kadından korkarım
Sessiz, ince dudakli ve sinsi
İnce dudak ben ne alaka diyor
ince dudaklilara sinsi diyorlar
Ben değilimmmmm
flörtöz kızdan biraz korkucan