Çapkın erkek🙄nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeyen kadından 😒

#inci🌸
Çapkın erkek🙄nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeyen kadından 😒

#inci🌸
Şöyle bi düşündüm 🤔 Gençliğimi annem bitirdi, sonra evlendim, eski eşim beni aldattığı için boşandım, uzun bi dönemi de o bitirdi, sonraki kız arkadaşım Narsist kişilik bozukluğu olan tam bir ruh hastası manipülatör çıktı.
Ben artık kadınlar için genelinden korkulması gerektiğini düşünüyorum. Hayatıma kimseyi almadığım bu son 5 yıllık zamanda, kendi işini kurdum, çok iyi kazançlar elde ettim, kendimi kişisel olarak çok geliştirdim ve hayattan tek başıma da çok keyif aldığımı farkettim.
Yok aga, kadın mı? Allah korusun 😎😂
Kurban falan mi kessek napsak
Hiç bir kadından korkmam yani insandan korkmam çünkü kim ne yaparsa benden aynı karşılığını görür.. ama genellikle ilişki de bence çapkın kişilerden uzak durmaları lazım.. özellikle de yalan söyleyen ya da sürekli karşı cins ile ilgilenen her gördüğü kızı takip eden mesela bu erkeklerden olmaz ama kızlar hep gider bu erkekleri tercih ederler.. benim için bir kız net değilse ya da yalan söylüyorsa veya aşırı takıntılı saplantılı ise.. küfür ediyorsa psikolojik sorunları varsa yani öfke sorunları bunlar benim için sorundur.. ve uzak durmayı denerim.
Teşekkür ederim..
Sürekli zeytinyağı gibi üste çıkıp burnundan kıl aldırmayan, ben merkezci, vurdumduymaz, söyledikleri ve yaptıkları birbirini tutmayan cinslerden uzak durmakta fayda var. Ağzı iyi laf yapıyor, ayrıca anlayışsız ve merhametsiz ise bayağı tehlikeli biridir. Kaç kaç!
Masum gibi gorunen erkekten/ erkek düşkünü ve para göz kadindan korkacaksin 🎭
Erkeği gectim.. kadinin para göz olması pis be
Cevap
67Cevap
Kadın olarak; fazlasıyla dedikodu yapandan korkarım. Başkalarının özelini bana anlatan. Benim özelimi de başkasına anlatıyordur anlamı çıkartırım. Birde herkese mavi boncuk dağıtandan.
Ortalığı birbirine katan 🙄
Kadınlarin hepsinden korkacaksın. Otomatik kapı gibi ne zaman çarpacağı belli olmaz.
Kadınlar sigara gibidir; Zararlıdır ama bırakması zordur.
Kadınlar kahve gibidir; Pişene kadar acı'dır piştikden sonra zevk veririr.
Kadınlar reçete gibidir; Karmaşıktır, anlaşılması zordur, ama mecbur kalırsınız.
Kadınlar denizz gibidir; Nezaman durgun, ne zaman dalgalıdır bilemezsin
Kadınlar öyle bir şeydirler ki... Bir anlık dalgınlık hayatınıza mâl olur...:):):)
"Ve en önemlisi ALLAH ın bize lütfu durlar"
Çıkmadı eig sec diye jsjs
Teşekkür ederim sözüm olsun
🙄oteki soruya yaz ona verim
Görüşünü dun görmedim az once gördüm 🙄 evet güzel yazmışsın.. olsun bundan sonra dikkatli okurum
Daha önce dedim mi 😒 demedim bu sayilmaz
Peki 🙄
Ustaca yalan söyleyen, bencil, kelime arasında şiddete eğilim, elini cebine atmaktan korkan, kaşı gözü ayrı oynayan her geçene dik dik bakan erkekten adam olmaz. Kadına gelince: sürekli birilerinin arkasından konuşup yüzüne canım cicim yapan, millet kocasına sevgilisine yanlış niyetlerle bakan, sadece erkekler baksın diye frikik verip sonra bundan rahatsız oluyorum havalarına giren, sürekli ağızda küfür, milletin sevincinde, malında gözü olup hasetlenen kadından da kadın olmaz. Herkes de kendine yakışanı yapar nokta
Erkeklerde;
Ve kaba.
Baslarda asiri iyi asiri masum iyi niyetli ,"lan boyle bi insan var mı dunyada nasil biri denk geldi bana"
Dediğin an anlaki birseyler ters gidiyor. Tabi bu ilk tanistiginiz zmn yani 1 hafta veya bi kac gun diyebiliriz degisir bu.
Ama zamanla surekli supheleniceksiniz ondan ve guvenmemeye basliyicaksiniz. Onu biraz arastirinca foyası ortaya cikmis olacak.
Utanması gururu olmayan kadından benim arkadaşım konuştuğu bir kız vardı ona ulaşamayınca çocuğun daha önce onu aradığı ne kadar numara varsa ana baba amca arkadaş arayıp küfürler savuruyordu sürekli arayıp duruyordu Birgün beni bile delirtti birini aramaya çalışıyorum beni üst üste 54 kez aradı bir saat boyunca telefonum kitlendi böylesi düşman başına ya hani çocuk ta da az kaşarlık yoktu ama neyse kadın yine de ağırlığını bilmeli istenmediği yerde durmamalı
Evlenmek isteyen kadından korkun, uzaklaşın, kaçın, hayatınızı kurtarın, geleceğinizi heba etmeyin, gerisi sorun olmaz bir erkek için atlatır zaten
🙄Evlenmek istemesi neden kötü 😒
Tek bir imza ile bütün geleceğini, kazançlarını, sahip olduklarını ve olacaklarını veriyorsun ya korkunç değil mi? 😂😂 neden kötü diyor bide, çok net ötenazi 😂😂😂
😀niye haklısın
Gördüğü tüm karşı cinse alıcı gözüyle bakan ve bütün karşı cinsin kendisi için yaratıldığını zannedenlerden korkacaksın.
Hiç tanımadığı bir insan kendi gözüne hitap etmeyince sanki kendisine karşı suç işlenmiş gibi davrananlar var.
G
Çapkın erkek yoktur zengin erkek vardır paranın gücü ile yapar bir çok şeyi
Nerde nasıl davranmasını bilmeyen kadın yoktur gendini geliştirmemiş kadın vardır
Doğru dedin aslında
Yalancı dengesiz tavırlar sergileyen erkekler korkutur bazen güven duymak istiyor insan sürekli acaba yalan mı söylüyor diye düşünmek çok yorucu
Hiç kimseden korkmamalı. Sadece tedbirli olmalı o kişilere karşı. Sinsi, yalancı, manipülasyoncu, narsist*, siz ne yaparsanız yapın ağzınızla kuş tutsanız dahi yapmadığınız şeylerle sizi suçlayan bu tip insanlar çok ama çok tehlikeli.
Sürekli bakım yapan kadından sürekli iş peşinde koşan erkekten
Bakım yapan kadın kendini seven kadın.. neden kötü olsun.
Kendine seven sadece kendine vakit ayırıyor.
Ne guzel işte..
Bana vakit ayırsın isterim...
Soru ikili ilişkilerde hangisinden korkacaksin değildi 😂 tamam sanada vakit ayirir.. seven insan vakit ayirir... hatta beraber yapin bakımlarınızi
İlişki dışında kadınlardan neden korkayım :)
Erkek olarak iki yüzlü yağmur nere tarla Ora olan adamdan , cimri ve Allah korkusu olmayan adamdan korkarım.. kadınlarin da çok fazla meraklı ve nerde ne konuşacağını bilmeyeninden..
Ahlak bekçiliği yapan erkekten korkacaksın.
Kıskançlık adı altında kısıtlamalar getirenden koşarak kaçacaksın.
Bir de daha tanışma evresinde evlilik planları kurandan...😅
Çok konusan kadını sevmem. Sinsilerden de hazmetmem. Dobra olcak Müge Anli abla gibi.
Miyminti, kendini melek zanneden (sürekli dile getirir kendini) bunlar tehlike bence..
Erkeklerde sürekli her konustugunda yalan olan, ego tavan olan ya da simartilmis aile cocugu tehlikedir/sevmedim. Arkadaslik vs kurmam, kalabildigim kadar uzak kalirim.
Kadında en çok dışarıya namuslu takılıp baş başa kalınca yaptığı kaşmerlikleri anlatandan korkarım. En tehlikesi onlar.
@istanbullubeyyyy3452 bundan korkacaksın insanı aşık ettirir ruhun duymaz bi bakmışsın koparıp atamıyorsun
😘😘😘
Sürekli kendini acındıran, kibirli, bencil erkekten korkacaksın.
Kadın olarakta sinsi olanlardan korkulmali
Özü sözü bir olmayan. Sözleriyle davranışları birbirini tutmayan insandan
Masum sessiz tavırlar sergileyen kadından , birde işine gelmeyeni duymamazlıktan görmemezlikten gelen kadından ikiside aldatır net
Sözler veriyorsa abartılı konuşuyorsa
Bi duruşu yoksa ve hislerin sttir et şunu diyorsa
Bu yanlış kişidir
Yalan konuşan, cimri olandan sevgi vebirliktelik harici düşüncesi dışında beklentisi olan kadın danda, erkektende uzak duracaksın...
Bu dediklerinizin yanında narsist ve şizofren diyebilirim. Bunlarda tehlikeli. Neden yetmez insana sevdiği hiç anlamam 😊
Tanışmanın başında sevgi seline boğan erkeklerden kaçmak lazım
Egolu kadından/Aldatan erkekten'de kızlar korksun ve hiç kenarından bile geçmesinler.
Para göz Kadın.
Narsist Erkek.
Ağzı iyi laf yapan
Bencil
Manipüle eden
Bunları görünce kac
Sorunları çözmek yerine kaçmayı, ayrılmayı tercih edenlerden.
Vaadler verip, sözler verip, sallayıp sallayıp tutmayanlardan.
Daima ben haklıyım diyenlerden ve olaylar karşısında sizi suçlayanlardan.
Özetle yaşı kaç olursa olsun beyin yaşı çocuk olanlardan uzak duracaksın.
Herkesle samimi olmaya çalışan insanlardan korkmak lazım.
Nerde nasıl hareket edenden birde çılgın kadınlardan korkmakta hak var diye düşünüyorum
Altın karşısında bozulan kadın, kadın karşısında bozulan erkek.
Kadının içten pazarlıklı ve sinsi paragöz olanından korkacaksın
Yakışıklı olduğunun farkında olan bir erkekten korkmak gerekiyor.
Kadını erkeği yok karaktersiz olandan uzak durmak lazım. 😎
tc kezban kızlarından korkacaksın rusları seveceksin :D
Herhesle her şeyi konuşan ve herkesle hemen samimi olan insan
Parayı seven kadından korkacaksın ve de parayı bulunca sapıtan erkekten korkacaksın.
Konuşmasını ve yerini bilmeyen kadın ve erkekten. Her yerde rezil ederler insanı.
Güvenilmez kadın ve erkekten korkacaksın. Net insanlardan korkmaya gerek yok.
Patavatsız, herkes kendisinin peşindeymiş sanan kadından ve kibirli erkekten uzak duracaksın.
Korkmam ben ya işime yaramaz ya sıkılırım sadece karşı cinsten
Fazla sessiz ve sakinden korkulur. İçinden ne geçiyor bilinmez, sakinliğin ardından nasıl patlama yaşar bilinmez. Sessiz ve sakinden korkulur.
Kıskanç kadından, onda olmayıp başkasında olan bir şeyi kıskanan ve nazar eden kadın daha tehlikeli bir varlık daha yoktur
Ön Yargılı İnsanlardan Korkarım Cinsiyet Fark Etmez
Kimseden korkmamalı ama her insana karşı temkinli davranmalı
Erkeğin dengesizinden kadının aptal rolü yapıp zekisinden
Hangi tip erkekten korkarsın, takip listesinde hep kizlar olan. Hep kızların olduğu videoları beğenen. Kafası cinselliğe çalışan. Bu erkeklerden uzak duracaksin.
Korkmak değilde yengeç burcu kadından uzak duracaksın
Nedeni belli hayatı zindan ederler
Ağzı çok laf yapan erkekten
Nefret yaa🙄
sürekli trip yapan kadınlar
🙄trip candır be
Kendini beğenmiş kadın
Çapkın umursamaz erkek
Çok baskın olanlardan
Kibrit suyu 😀
Aynen aynen koy kaç:D
Korkmak değil de rahatsız oldugum hiç sevmedigim kadın tipi çok dedikodu yapan herkesin arkasından sallayan ve flörtöz sulu tipler
Çapkın, aldatan, sadakatsiz, sadece çıkarları doğrultusunda seven, poligamik kadınlardan her daim uzak duracaksın.
Ve yalancı, başka erkeklerle seni kıskandırmaya çalışanlardan.
Manipüle eden kadınlardan da uzak kalacaksın. Kadın kalmadı ama neyse.
gerek erkek gerekse bayan olrak sinsi içten pazarlıklı, paraya düşkün onun bunun sırtından bedava geçinmeyi seven tembel insandan uzak duracaksın..
hayır diyince ikna etmeye calisan erkek, tartismayi uzatan kadin
Cimri pinti kaba ve dedikoducu erkekten korkuyorum sahsen iğrençler
Erkeklerin çok konuşanı makbul değil. Kadinın da tabi. Fazla kıskanç erkek/kadın.
fazla kiz cevresi olan ve en yakin arkadaşi kiz olan erkek
Poposuya dünyayı esir aldığını zanneden kadından ve konuşmasını parayla düzelten erkekten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?