Ilk eximi ozledim ama ilk eximin en yakin arkadasinin exiyim napmaliyim?

Benim 2023de bir iliskim oldu ona P diyelim ama benim ilk iliskimdi ben ilk kez iliski yaptığım icin nasıl sürdürcegimi bilmiyordum ve cok severek ayrıldım ama kisa surede bi okadarda animiz oldu yani benim icin oldu onun aklında bile değildir yasadiklarimiz neyse iste daha sonra 2024de B isimli sahis ile cikmaya basladim ve bu B ile P cok yakin arkadaslarmis ama kardes gibiler iste ve ben bunu bilmiyordum B ile daha cok anilarimiz oldu ama P daha cok etki birakti P yi untumak icin türlu turlu yontemler denemistim unuttum gibi gezmistim ama unutamamistim neyse iste ben bu P sahisina donunce "ben kardesim dediğim insanin exine duygu besleyemem" dedi ama ben onu gercekten cok seviyorum ve bu sevgimi onunda bilip anlamasini istiyorum onu gercekten cok sevdigimi herzaman bilsin istiyorum bi derdi oldugunda gelsin bana anlatsin hep yargılamadan dinlerim ama olmuyor iste P beni tamamen hayatindan cikarmis durumda zaten benden sonrada baya bi iliskisi olmustur neyse P nin geri donmesini cok istiyorum ama donmiycegini biliyorum sıkmakta istemiyorum platonik kalmakta cok sıkıyor napicam bilmiyorum unutmaya çalışıyorum ustunden yıllar gecmesine ragmen olmuyor çünkü onu gercekten cok sevmistim hala seviyorum cunku ilk askimdi resmen cikmaz sokaga sıkıştım

Ilk eximi ozledim ama ilk eximin en yakin arkadasinin exiyim napmaliyim?