Hoşlanan erkek nasıl davranır?
Benden hoşlandığını düşünüyorum ama çözemedim yardımcı olabilecek arkadaşlar mesaj atabilirler mi?
Benden hoşlandığını düşünüyorum ama çözemedim yardımcı olabilecek arkadaşlar mesaj atabilirler mi?
Ben de şuanda birisinden hoşlanıyorum , ben 18 yaşındayım o 20 yaşında , öncelikle yaşı sorun etmiyorum ,
ona nasıl mi davranıyorum ;
- her sabah Günaydın diyorum
- her zaman gözünün içine bakarak konuşuyorum ve gülüyorum
-her cümlesini olumlu karşılıyorum
- hep soru soruyorum ona ( ikimiz de Üniversite sınavına hazorlanıyoruz , ben 1 yıl erteledim o da bu 3. senesi olacak işte )
- olduğum gibi davranıyorum benden hoşlanmasi için kendimden farklı bir şekilde hareket etmiyorum
- galiba o da birseyler hissediyor :)
- hep arkadaşı ile bana bakarak gülüp birseyler konuşuyorlar
- ben geçiyorum arkadaşı kıza bakarak gulusuyorlar birbirine
- ben biraz utangaç birisiyim genelde o birseyler söylüyor
- sinifim mezun olduğu için dershane sınıfımdaki herkes büyük abi abla :) wp grubunda Rusya iyidir falan dedim erkek bir arkadaşa ve benim hakkımda olan kısim da da rusça bir söz yazıyor , kizlar bunu konuşmuşlar bir kız yanlışlıkla ağzından kaçırdı :)
şuanda amacımız olduğundan 5 6 ay sonra acilacagim , ya da en kisa zamanda onun açılmasını bekleyeceğim :) bizimkisi de böyle işte :) 1.50 lik boyuyla kısa Kıvırcık saciyla yüzündeki Çiller ile bir gülüyor ah içim huzurla doluyor :)
ben bilmem ama kısaca kendimi anlatıyım..bir kız sevdiğimde sürekli onun gözlerinin içine bakarım...onunla fazla konuşmam..taaki ben teklif yapıp o evet diyene kadar..akşamları iyi akşamlar derim sabahları günaydın falan derim...yemekte afiyet olsun derim..kısaca böyle bir tipim...dediğim gibi bunlar ilk aşık olduğum kıza yaptığım hareketlerdir..
ekliyorum bi sn anlatıcam.
Hoşlanan erkekleri genel olarak değerlendirmek yanlış bence.
Hoşlantı kişiden kişiye değişir.
Bazıları ilgi gösterir bazıları soğuk davranır.
Bazıları mallaşır bazıları cool olma çabasına girer.
Bazıları bakıp gözlerini kaçırır bazıları göz teması kurar.
Bazıları açılır bazıları da sakız gibi uzatır.
Yani bu tamamen karşıdaki kişiye bağlı.
Daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olabilirim...
Ya hem ilgili hem ilgisiz bazen uzak bazen burnumun dibinde yandan bakiyo bana anca yardimsever ama cikista beni bekliyo ilk baslarfaki gbi pat dye siniftan ckmiyo anlam veremedim mesafelydi basta smdi omzu omzume eli elime degmeye basladi dersle ilgli yardimci olacagi zaman
Seni taklit eder (farkinda olmadan). Senin çok kullandığın kelimeleri, cümle kaliplarini kullanarak konuşur. Duruşu, mimikleri seninkine benzer gayriihtiyari. Senin görüntünde bir değişiklik olsa fark eder. Sen üzgün olduğunda o da üzülür. Seni kirmamaya çalışır ama yapmacık olmaz asla.
Cevap
22Cevap
konu hakkında bir makaleye denk geldim belki ilgini çeker;
1- Sizden Hoşlanan Erkek Saçlarını Düzeltir
2- Ellerini Bellerine Koyarlar
3- Mümkün Olduğunca Çok Yer Kaplamaya Çalışır
4- Dikkatini Gösteren Duruş Pozisyonu
5- Daha Fazla Konuşur
6- Taklit Etme / Pozisyon Oluşturmak
7- Yüz İfadesi
kaynak: pinkwomens.com
Bilemezsin, ben hoşlandığım kızın gözüne bakamam mesela veya onla fazla samimiyet kuramam genelde hoşlanmadığım kızlarla samimi olurum. Kısaca ben resmiyet kazanıyorum hoşlandığım kız olduğu zaman, hatta hoşlandığım kıza selam sabah bile vermem o vermediği sürece birde yolda görürsem hayatta gidip naber falan demem o gelip demediği sürece.
bazen sus pus ta olabilir belli olmaz yaniii ama ilgili olur sana karşı seni tanımaya çalışır espriler yapmaya çalışır bariz biraz heyeecan olur ister istemez yanii bazılarıda hiç belli edemez bu durumlar karışıktır bayan olarak bunu anlarsın diye düşünüyorum
Senin yaş grubundakiler biraz mallaşır böyle dikkat çekeceğim diye türlü türlü eblehlikler yaparlar. İleriki yaşlarda büyük kısmı evrilerek hoşlanıyorsa direkt konuşma yolunu seçer ama bir kısım da vardır ki hem senin yaşlarda hem de ileride bakar, bakar, bakar durur.
valla benim gibi istisnaysa, ben kızların g.tlerinin kalkmasından nefret ederim o yüzden çok çok az ilgi gösteririm ve beklerim özellikle karşıdan ondan sonra istekliysem gerçekten hamle yaparım, işin zor yani de genelde bizim memlekette hoşlandıgını anlamaman için baya bildigin aptal olman lazım b.kunu çıkartıyolar ztn ilginin merak etme
ben göz göze gelmeye çalışırım, söylediklerini hep onaylarım(kırmamak için),hep etrafında dolaşmaya çalışırım vs ..
Oda sürekli gözlerime bakıyor takılıyor filan bana
sana da anlatmak istiyorum mesaj atıyım
Arar sorar.
İlgi gösterir.
İyi niyetlerini belli eder.
henüz o kadar birşey yok
daima güler yüzlü, hep onla ilgilenmek ister ve espriler yapar...
Ya sürekli gözlerime bakıyor ve gülümsüyor bi de takılıyo şakalar yapıyo :D
bende öyle düşünüyorum birşeyler olsun istiyorum ama ne bileyim acaba ben kendimimi kandırıyorum diyorum
Feysten baktım evli filan değil , ilişki durumu yazmıyor ama yok sanırım bilmiyorum.
mesaj atayim size , ekledim.
ben hoşlandıgım kıza genelde salak mal falan derim ama şakadan yani takılırım sakaylada olsa
ya oda bana takılıyo filan çok sinyal veriyo ama bilemedim şimdi bizim işler karışık
Ben sürekli bakarım onu görmeye çalışır sürprizler yaparım deli dolu çocuksu..
Ilgilenir
Zaman ayırır
Görüşmek ister
Esirger benimser sahip çıkar
mesaj mı seni seni taktiğe bak meksika dalgası yapar
yav bizim işler çok karışık , sorma çok uzun hikaye.
Buraya yazsaydım eminim kimse okumayacaktı.
bakışlarından
seni görünce başını eğer
seni görünce saçmalamaya başlar
seninle konuşurken heyecanlanır ve dili sürtüşür
en başta heycanlanır diye bilirim
hoşlanırsa bir erkek sizden öpücük ister ve sizi öpmek ister size birşeyler yapmak ister :)
aynı benim işe benzetmiş. :(
sende hoşsanıyorsan git konuş bi saniye bile bekleme yoksa çoook uzulursun benden söylemesi kendimden biliyorum...
Senden hoşlandığını nasıl anladın peki?
arkadaş olarak ekliyorum açıcam konuyu.
olaya bak la 10 erkek 1 kız yorumu var şokkkk:)
erkekler daha iyi bilir zaten :)
Hoşlanan erkek nasıl davranır diyoruz farkındaysan
Hoşlanan erkek onu belli ederdi...
bence ediyor
ediyorum ama anlıyor mu bilmiyorum bizim işler karışık ya :)
yemek yer, su içer, nefes alır
gözlerinin içine bakar sürekli
gözlerime bakıyor sürekli ve gülümsüyor takılıyo bide çok :)
hımmm o zaman kesin hoslanıyo :)
ekliyim seni mesajla anlatiyim :)
Kişiye göre değişir kimi soğuk olur kimi yakın
2 takla atıp havada burgu yaparım
bakar devamlı
Tek yıldız vermek için gelmiştim.
direk yavşar .
Bakis ve konusmadan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar