Hoşalanan erkek nasıl davranır?

Üniversite 4. sınıf öğrencisiyim. 2. Sınıftayken dersime giren genç bir akademisyen diğer kızlara davrandığından çok daha farklı davranıyordu bana. Bir gün odasına gitmiştim sınavla ilgili bir şey sormak için, beni görür görmez eli ayağı birbirine girdi sanki titredi, kalemi yere düşürdü. Bir gün kampüste karşılaşmıştık bana bakıp gülümsemişti. Dikkatimi çekmeye çalışıyordu. Sürekli olduğum yerde çıkıyordu aniden. Beni takip edip gittiğim yere gelmişti. Dört beş kişinin içinde ben hangi tarafta olsam o tarafa bakıyordu ve sadece beni konferansa davet etmişti. Arkadaşım kendisine soru soracaktı işim var demişti ama beni görünce işini erteledi. Yine başka bir gün arkadaşım yanına gitmişti ben de koridorda arkadaşımı bekliyordum şimdi müsait değilim demişti ve arkadaşım odadan çıkarken kapı açıldığında bu hoca beni görür görmez yanımıza geldi. Dersinde kalemim yere düşmüştü, o da tahtada yazı yazıyordu, geldi önümde eğildi ve kalemi alıp bana verdi. Bu sene de birinci dönem vize sınavında sınava girdiğim sınıfta gözetmendi, sınıf değiştirmem gerekiyordu, ben giderken o da peşimden geldi ve bana yardımcı oldu. Vs. Bir şeyler oluyor ama ne olduğunu tam olarak anlamıyorum çünkü instagramdan attığım takip isteğini sildi ve hatta hesabını kapattı. Kim ne anladıysa yazabilir mi?
Hoşalanan erkek nasıl davranır?