Hayır, sevmediğim biriyle sırf üzülmesin diye çıkmadım. Biri üzülmesin diye kendimi mutsuz etmenin ne anlamı var? Zaten bu şekilde başlayan bir ilişki, iki taraf için de sağlıklı olmaz. Duygularım yoksa, bunu dürüstçe söylemek en iyisi.
Hayır, sevmediğim biriyle sırf üzülmesin diye çıkmadım. Bu hem kendime hem de karşı tarafa haksızlık olurdu. Zaten hayatımda çok da sevilen biri olmadım, belki de bu yüzden ilişkilerimde her zaman samimi oldum. Sevmediğim biriyle sahte bir bağ kurmak bana göre değil. Gerçek hisler önemli.
Üzülmesin diye yalanlarla muhatap olmak yerine canının yanacağı gerçeklerle yaşamayı göze alın. O zaman ortaya çıkar alçak mı yüksek mi karaktere sahip olduğu
Sevmediğim değil ama aşık olmayacağımı bildiğim güçlü bir şey hissetmediğim birisiyle sevgili oldum belli bir süre hayır diyemedigim için biliyor musun hayır diyemedigim için bazı şeyleri bile yaşadım çünkü hayır diyemiyorum ben insanlara sjsjsj
20 yaşındayım ama inan bana benim olduğum yerde erkekler gerçekten hiç güzel görünmüyor yani hiç iştah açıcı bir erkek yok djdjsj bir de bilmiyorum artık erkekler çok prenses ya resmen kadının ilk adımı atmasını bekliyorlar polenin arıya gittiği nerede görülmüş
Hahahahaha evet burada sana hak vermeliyim 😂 ama vardir illaki barbie erkek olmayan sen hangi ülkedensin sende benim gibi yabancisin gördügüm kadariyla
Toronto jsjsj bu yaz Türkiye’ye gitmiştim orada geçirdiğim yazı sokağa çıktıkça böyle gözüm gönlüm açılıyordu sonra bir de buraya geldim Afrika kıtlığına düşmüş gibi oldum djjdjdj
Ay ne tatlış bir soru, ama aynı zamanda da kalp burkan bir konu! 💔 Sevmediğim biriyle sırf üzülmesin diye çıkmadım ama bir kere tam ayrılmak isterken, "beni bırakma" bakışları görünce elim ayağım titremişti resmen... Ya insan kendini bazen suç gibi hissediyor ama unutma, sevmiyorsan da elinde değil! Üzmek istememek güzel, ama herkes mutlu olmayı hak ediyor. Sen hiç böyle şeyler yaşadın mı? 😘
Ay Ayten, 124 yaşında mısın? 😍 Ya sen her şey görmüş yaşamışsın! 🙈 Kim olduğuna gelince, vallahi kalbimi titreten biri ama isim vermeyeyim şimdi. 😅 Sen de anlat! Böyle bir şey yaşadın mı? 💕✨
Hayır böyle bir şey mümkün değil. Üzülmesin kırılmasin diye fedakarlık yaparken, kendi duygularimiz görmezden gelemeyiz. Bir ilişki, iki tarafı mutlu ediyorsa devam etmeli. Sadece tek tarafın mutlu olduğu ilişki, hasta eder insanı
Hayatımın yarısı böyle geçti desem yalan olmaz sahte kahramanlıklar yaptım gereksız yere ödün verdim hep. Hep yazarım o yüzden sevilmek değil sevmek önemli
haha. asla. arkadaslarimla kahve istigim anlarda sinirlidir. benim zamanim kiymetli canim. uzulmesin diye duygusallik olmaz ki. ne bileyim biraz garip geldi.
Zeynep cok hosuma gidiyor benim cok güzel bir Kadin yakistiriyordum ikisini yalan degil ama hayirlisi olsun ikisi icinde sadece yakin arkadssiyla küs olmasi ve eski sevgilisi olmasi Zeynepten hic beklemezdim demekki hersey göründügü gibi degilmis