sevgilim beni gerçekten seviyor buna inanıyorum ama başka kızlarsızda yapamıyormuş onu başka kızlardan soğumak için ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Hiç bir şey. Seni gerçek anlamda seviyorsa zaten diğer herkes yabancıdır ona. Sevmesi için de bir şey yapamazsın. O da yapamaz. Hisseder ve biter diğer hemcinslerin.
Yazdığına göre "sevgilim beni gerçekten seviyor buna inanıyorum ama başka kızlarsızda yapamıyormuş "
mantık hatası var.
Biz mi malız anlamadım ki bir kızı sevdiğimizde başkasını gözümüz görmüyor.
Ayrıl, ondan hayır gelmez sana. Okudukça sinirleniyorum o cümleyi. Diğer kızlarsız yapamıyormuş. Peh. Don Juan arkadaş. Sadece Don kısmı ama...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin birşey yapman değiştirmez ama diğer kızların yapması gereken tek birşey aşağıda belirtilmiştir.. :D :D
https://i.hizliresim.com/aypvZ7.jpg02 Yorumla- +1 yıl
o bile yetmez bence 1 soğur ikincide işini görür atar ;)
- +1 yıl
Tüm erkekler tiksinir ama bu işe yaramaz diyorsan senin çıktığın erkek bayağı ağır takılıyor onunla fazla takılmamalısın demesi benden ben bir erkek olarak söylüyorsam bir bildiğim var demektir örnek başkaları ile seni kullanmak gibi.. Tabi ki bu senin biliceğin iş ama tavsiye etmem.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir dünya yok. Seni gerçekten seviyormuş ama başka kızlar olmadan da duramıyormuş. Bak seeen. Kadın-erkek farketmez. Sevenin gözü sevdiğinden başkasını görmez. Seni değil, fiziğini seviyor. Bir an önce kaç oradan.
02 Yorumla- +1 yıl
haklısın zaten askere gidiyo 1 yıl boyunca yok resmen :/
- +1 yıl
Boşver. Sen önündeki maçlara bak.
+1 yılsevgilim beni gerçekten seviyor buna inanıyorum ama başka kızlarsızda yapamıyormuş bak seen öyle bişey olmaz ayrıca kızım sen biraz safsın deki ya ben ya da diğerleri ;)
02 Yorumla- +1 yıl
son noktayı koy diyosun yani?
- +1 yıl
tabi öyle dünya yok birine bakacak ya sen ya da diğerleri
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
45Cevap
+1 yılinan başka kızlarada aynı şeyi diyor. hepinize yatırım yapıyor kim denk gelirse :D ha bu arada soğutayım derken senden soğumasında. burada yapman gereken başkasından soğutmak değil kendine kör kütük bağlamak olmalı. sana zaten kör kütük aşık olursa başkasını görmez. olayı ''bana vermezsen başkasını kerterim'' e de getirecek olabilir. dikkat et.
00 Yorumla
+1 yılÇok eşlilik onun için yaşam tarzı olmuş ne yapsan da soğumaz. Sadece kendi isterse bırakır. Onun istemesi de senin yaptıklarınla olmaz bu nedenle yorma kendini. En azından dürüst çocukmuş. Sana anlatmış seni sevdiğini (!) ve başkalarına da dayanamadığını
00 YorumlaEğer başka kızlarsız yapamıyorsa Sana önerim Onu biran önce terk etmen olacak
Kusura bakma Biraz kötü söylemiş olabilirim Çünkü Düşündüğümüzde Başka bir kızla seni aldattığını öğrendiğinde Sen mutsuz olacaksın04 Yorumla- +1 yıl
zaten hep mutsuzum ama biliyorum oda budurumdan mutlu değil beni üzmeyi sevmiyo ama tekrar tekrar yapıyo :(
- +1 yıl
var hemde sevdğim kişiden daha iyi biri oda ben gibi aldatılmış halimden anlıcak ama ben sevdiğimden başkasını göremiyorum ;)
+1 yılİnsanın içinde varsa kralın oğlu gelse soğutamaz tatlım seçim yaptır ya onlar ya ben de onları seçerse seni hiç sevmiyor maalesef
04 Yorumla- +1 yıl
beni seçsede tekrarlar 7 sinde neyse 70 şinde de odur aslında ama bir umut vazgeçmeli onlardan
- +1 yıl
Hem bunu söylüyorsun hemde hala onlardan vazgeçirmenin yolunu arıyorsun bence sen ondan vazgeçmenin bir yolunu bul tatlım böyle bir hayat ikinize de yaramaz gün gelir hazmedemezsin
- +1 yıl
ben vazgeçemiyorum işte sıkıntı orda :(
- +1 yıl
Hiç kimse kimsenin yol göstericisi olamaz aslında burdan yazılanlar sadece bir öneridir sen kendi kendine halledebilirsin her şeyi kimsenin görüşüne ihtiyacın yok güçlü ol yeter
Bir şey yapmana gerek yok, seni gerçekden seviyorsa aşıksa eğer, zaten otomatik olarak diğer kızlardan soğacaktır... Sevmiyorsa gerçek manada zaten soğutamassın.
00 YorumlaErkek milleti bu ne yapsan soğumaz. Eşcinselliğe yöneltirsen sorun kalkar tabii. Mesela Brad bile dünya güzelini aldattı. Erkeklerin gözü doymuyor
00 Yorumlacanan olmayı dene.. zaten kör sagır olacaktır dıs dunyaya..
10 Yorumla
+1 yılGay olmasını sağlayabilirsin. Ama o zaman senden de soğur. Bak sende cinsiyetini değiştirip erkek olursan her şey çözülür.
Diğer bir değişle, bir erkeği başka kızlardan soğutmak imkansızdır :)00 YorumlaSen naap biliyonmu. Bende başka erkekler olmadan yapamam de :D
06 Yorumla- +1 yıl
olurmu öyle şey ben o bana ihanet etsede lafta bile olsa ona ihanet edemem ;)
- +1 yıl
Şaka maka ilişkinizde bazı absürdlükler var. Sen lafta bile sadıkken çocuk sana başka kızlar olmadan yapamam diyor. Adam gibi konuş olmazsa biter gider. Aşk işini çok abartma. Bende zamanında aşıktım ama unuttum gitti. Eğer aşk acısı çekerim diyorsan dert etme iki aya bişey kalmıyor :) yinede sen bilirsin. konuş ama kesin
- +1 yıl
bu durumda ne söylemeliyim ki ona?
- +1 yıl
De işte. "Sen beni ne sandın. Elalemin kızıyla istediğini yapıcan sonra gelip benimle aşkmı yaşıycan? Var mı l*n öyle bişey? Adamlığa sığar mı? Ne biçim erkeksin sen? Tamam senin gururun olmadğın belli ama benidemi gurursun sandın? Yakarım oğlum seni.." Ben kendimi fazla kaptırdım galiba. Ama bunun gibi şeyler dersen aklı başına gelir
- +1 yıl
haklısın aslında saol );
+1 yılBaşka kızlarsızda yapamıyormuş ama seviyormuş kızım sen safmısın?
35 Yorumla- +1 yıl
galiba öyleyim ne dese inanıyorum yaa sevmek aşık olmak kötü bişimiş :(
- +1 yıl
Ahahahah +1 +1
- +1 yıl
Uyma böyle şeylere akıllı ol, tekmeyi vurursa daha çok kötü acı çekersin.
Zaten yakındır haberin olsun, peçete gibi kullandırmasına izin verme. - +1 yıl
zaten ben akılanıyım usalnıyım yaşım otursun sana dönerim dedi onu ben nasıl kabullenirim ki :/
- +1 yıl
Kabullenme adam akıllı birisini bul ondan sana zarar gelir.
+1 yılbaska kizlarsiz yapamiyormus ve hala sevgilin he mi? Ben meseleyi cok yanlis mi anladim acaba.
01 Yorumla- +1 yıl
şu an hayatında kimse yok ama en ufak kavgada hemen başka kız ya da aldatıyor bildiğin ;)
+1 yılohh iyimiş adamın durumu hem seni seviyomuş hemde başka kızlarsız yapamıyomuş sende onu o kızlardan soğutcakmışsın senin gibi bir kız herkese lazım:))
04 Yorumla- +1 yıl
dalgamı geçiyosun zaten sevgisinden emin değilim kuşkuya düşürme beni :/ :(
- +1 yıl
allah senin iyiliğin versin emi:)) kızım görmüyomusun sen adam seni sevse zaten başka kızlarla niye ilgilensin sende kalkmışsın daha onu kızlardan nasıl soğuturum diyosun sen onu bir an önce şutlamaya bak
- +1 yıl
yapamıyorum ki ben onsuz yapamıyorum biliyorum onun beni gerçekten sevdiğinii oyüzden yapamıyorum böyle davransada sevdiğini hisetiriyo hisettirmese zaten şutlardım
- +1 yıl
umarım sonunda üzülen sen olmazsın
+1 yılBaşka kizlarsiz yapamiyor ama seni seviyor kendini kandirma
06 Yorumla- +1 yıl
haklısın aslında
- +1 yıl
Sen ondan sogu asil
- +1 yıl
olmuyo işte yapamıyorum
- +1 yıl
Kendine zarar vermekten baska hicbirsey yapmiyosun şu an
- +1 yıl
haklısın ama işte kalp bu :/
- +1 yıl
Anlayabiliyorum ama hicbirsey senden onemli degil eger seni uzuyosa kalbini kiriyorsa severek ayrilacaksin
Yarın öbür gün aldatır seni bu kadar cahil olmayın yazık halinize.
02 Yorumla- +1 yıl
zaten aldattı ama aldattığı kıza beni sevdiğini söyleyip onu terk etti
Ona youtubeden sansursuz bir dogum anını izlet emin ol bir dahs hiç bir kadına yan gozle bakmaz... ama baska erkrklere bakmıycagı garantisini veremiyorum...
00 YorumlaKendine bagla ve diger kizlarin ona verebilecegi herseyi ona ver o da baska birinde baska seyler aramasin
00 Yorumla
+1 yılbaşka kızlarsız da yapamıyosa seni sevmıyodur hanım abla bu ne yaman çelişki
04 Yorumla- +1 yıl
sence sevmese hayatında ilk defa beni annesiyle tanıştırmış bunu yaparmıydı?
- +1 yıl
sankı nıkahına almıs gıbı konusma ne var bunda bızde tanıstırdık oylesıne sonra bitti gitti :D
- +1 yıl
haklısın aslında ama ben de bitmiyoo işte bitiremedim ona olan sevgimi :/
- +1 yıl
valla ben sana söliyim baska kızlarsız da yapamıyo demek senı sevmıyo dmektır dogal olarak senbılırısın gerisini
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. bu durumda bence seni tam sevdiğine inanma ;) cepte olabilirsin !!
00 Yorumla
+1 yılseven erkek için diğer tüm kızlar ölmüş demektir zaten iyi kafalamış seni seviyorum diyerekten ;)
00 Yorumla
+1 yılBöyle Birşey Çok Zor,
Bu Tamamen Sizin Elinizde Olan Birşey Değil
Erkeğin İçindeki Sevgisine Olan Saygıyla DOĞRU ORANTI lı.00 Yorumla
+1 yılKötüle kızları mesela şu kız çok O S U R U Y O R de (:
01 Yorumla- +1 yıl
sence böyle bişeyle soğurmu? :/ :D
+1 yılerkekligini kesip atmalısın kesin işe yarar :D o zaman da ben lez olcam die tutturmazsa haha :D
00 Yorumlabaşka kızlarsızda yapamıyor mu :D sevmiyo demek ki.
03 Yorumla- +1 yıl
ama benden niye vazgeçmiyo ozman her seferinde niye yalvarıyo bana
- +1 yıl
sözde benim sevgime inanmıyo numarası yapıyo neymiş efendim o daha çok seviyomuş onun bana yaptıklarını kimse yapamzmış bana doğruu aklı oolan ihanet etmez zaten bana haklı bu konuda ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiğer kızlardan soguması baya zor yalnız gozunun seni gormesini sağlayabilirsin o ayrı😊
04 Yorumla- +1 yıl
nasıl yapıcam onu :/
Cevap sahibi+1 yılValla illaki sevdiği hareketler konular ne bileyim en basitinden giyim şekilleriyle bile. s
- +1 yıl
dürüslüğümü seviyo zaten ama başka kızlarala başka işler peşindeymiş benim ona karşı çıktığım konularda yanii oyüzden böyle ihanet ediyor ve onalrdan vazgeçemiyor ;)
Cevap sahibi+1 yılBaşkaları çok güzel vazgeçer öyle şeymi olur bana çok değişik geldi kusura bakma..
+1 yılKim bilir sende kimin yedegisin
00 Yorumla
+1 yıl:) Sana bunu söylemişse sevmiyordur ki...
00 YorumlaSenin sevgilin seni yemiş.
00 Yorumla
+1 yıl:) bu iş baştan bitmiş...
02 Yorumla- +1 yıl
gerçekten mi :(
- +1 yıl
"başka kızlarsızda yapamıyormuş" bunu sen söyledin.
Haremde kaçıncı sırada olacaksın? Hürrem gibi mücadele edecekmisin?
Git seviş bakalım onla başka kız istiyor mu
02 Yorumla- +1 yıl
beni gerçekten sevdiği için bir cidiyet olmadan o bana dokunmak istemez bunu hep dile getiriyor ama zaten başka kzılarla bana dokunamadığı için vazgeçemiyor ;)
+1 yılnefes almayı bıraksınlar yeter :)))
10 YorumlaKendini diğerlerin farklı göstermelisin
02 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani?
Aldat alayinizdan sogusun
05 Yorumla- +1 yıl
ben yapamam onu bana 2 defa yaptı ama ben yapamam ona bunu ;)
- +1 yıl
azıma geleni sayıp terk ettim onu terk etmesem hala ikimizde idare edicekti ama zaten kızı terk edip tekrar bana döndü köpekler gibi yalvardı terk ettiği kız ağlayarak beni aradı bu salak seni seviyo beni terk etti die :/
- +1 yıl
e gerçekti olay şaka gibi görünsede ;)
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Buyu yap kiz buyu :))
01 Yorumla- +1 yıl
olduuu
+1 yılBöyle bir şey mümkün değil.
01 Yorumla- +1 yıl
neden?
kendine ii ce aşık etmelisin
02 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani?
çükünü kes gider vurdurmaya başlar
00 Yorumla
+1 yılOna ait olduğunu hissettiren sevdiğini şöyle
01 Yorumla- +1 yıl
onu gerçekten sevdiğimii biliyo ;)
Kendine aşık et yeter
00 Yorumla
+1 yılSen ondan soğu asıl.
03 Yorumla- +1 yıl
yapamıyorum işte
- +1 yıl
Aslında seni sevmiyo, sen kendini kandırıyosun.
- +1 yıl
galiba evet :/
+1 yılBüyü yaptır :):)
00 YorumlaGoster ama elletme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. aldat onu !
03 Yorumla- +1 yıl
bu sefer gözünde değerim kalmaz onun seviyesine düşmüş olurum ;)
- +1 yıl
ama gerçekten seviyorum zaten askerede gidiyo haftaya :(
Kendndn soğut onalrdnda soğur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGozunu boya kendine bagimli et :)
00 Yorumla
+1 yılİmkânsız
00 YorumlaSen çok safsın yaa.
00 Yorumlamal mısınız ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ayrılacaksın.
02 Yorumla- +1 yıl
yapamıyorumm çok seviyorum
+1 yılBol bol şap yedir
00 YorumlaPipisini kesicen.
00 Yorumla
+1 yılGay yapmalısın :))
00 Yorumlavermen lazım
00 Yorumla
+1 yılimkansiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız 😁 😁
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. önünden biraz kırp
00 Yorumlaseviş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseviş iyice
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi