Beni bir türlü bırakmayan biri var nasıl kendimden uzaklaştırabilirim?
Kesinlikle peşimi bırakmaya niyeti yok gibi..saplantılı mıdır nedir...
Kesinlikle peşimi bırakmaya niyeti yok gibi..saplantılı mıdır nedir...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer birincil durum kesinlikle niyeti yok gibi kendisi ile çelişme , ikincisi ise hayatında olmasından bu kadar rahatsız olduğun kişiye karşı merhamet yahut sempati acıma besler gibi davranmak , üç aslında ben onu bezdirecek kadar iğrenç olamam tesellisi altından kendi egonu beslemek , insan birine bakıp ben bundan hiç hoşlanmıyorum diyorsa eğer onu düşünüp bu soruyu sormaz aman istediği gibi takılsın der umrunun köşesine gelmez , eğer karşıdaki yüzüne bakılmayacak biri değilse ve bu soruyu soruyorsan sen kendin mantığınla bastırıyor olamaz mısın pozitif ihtimalleri , kendin vazgeçemediğin birinden seni unutmasını bekleyemezsin ,
eğer bu kadar tahammül seviyesi yüksek biri ise senin kalbinde senin görmediğin bir parçası olduğuna inanıyor olabilir , herşeyi biteceği noktada yine köşeden döndürüyor ise eğer buna izin veriyorsun ilgiye ihtiyaç duyuyorsun belki ya da aslında soğutmak istemiyorsun ama bunu yaptığında kişiliğinin doğru olduğunu savunabileceğini düşünüyorsun bir ihtimal... kim şansları hak etmez ki sen onu üzeceksin belki kötü biri olmuş olacaksın ama onun kalbi gibi belki seninki de değişecek olmazsa da olursa da tamamen şans sen bu şans olayına neden ket vurasın birşeyleri öğrenirken hepimiz acı çekmiyor muyuz zaten?
Canım onu iyi tanıyorsan mutlaka bir yolu vardır..
Allah'ın cezası diyebileceğim biri 2 yıl peşimden koştu yüz vermedim..Arkadaş olarak tanımıştım ve öyle devam ettirmek istedim.Canım yanıyor, niye umursamıyorsun gbisinden birşey yazıp mutlaka ulaşıyordu tüm kaçışlarıma rağmen..
Bir gün sahte msn almış bildiğin sapıklık yaptı.Sahte face almış numaranı değiştirdin mi ulaşamıyorum falan..Aylarca msjlarına karşılık vermedim.En sonunda nasıl olduğumdan sanane gibisinden birşey yazdım ve artık sesi çıkmıyor.:D
Sana da önerim bu. Bir zaman sonra psikopatlık düzeyine ulaşabiliyor.
Allah yardımcın olsun.:)
Bence sende bir yerde anlamadan da olsa ümit vermişsindir bence böyle internette iğrenç kendinden soğutma çeşitleri bakıcağına açık açık onu sevmediğini ve ilerde onunla ilgili bişey düşünmediğini söyle belirsiz bir telofon aramasının bile bir buluşma güzel bir söz bile bir erkeğin umut bağlamasına yeter yani diğcem şu belirsiz olma ona katşı iki uçlu kelimler le daha çok onuda yıpratma kendini de net ol. O. İ
asla katiyen tiskindirme bence bazı tipler var tiskindirince asık olurlar :)bir de umurSamaz rolu cekme kusluk rolu cekme bakarsın bi daha tazeden bAGLanır sana..seven garıp olsa da sevılmeye degmez mi sozunu bi hatırla hic mi şansı yok o garibin ben de sana soruyorum paylasım sitelerine yazacAK kadar sogutulmayı hak ediyor mu gercekten
"paylasım sitelerine yazacAK kadar sogutulmayı hak ediyor mu gercekten"
Bu yaptığım kötü mü gerçekten?
.Durum şu ki; o kişiye ait olmayı kabul edemiyorum. .Ve birliktelikle üzmek istemiyorum. Sadece kalp kırarım. Hayal kırıklığı olurum. Sevemiyorum.
Kalple ilgili bir şey bu...Sevmek istedim isterdim. Olmadı.
kotu yapıyn demiyorum lutfn yanls anlamayn,
Cevap
8Cevap
Bi erkek bi kızı "gerçekten" seviyorsa soğuması pek mümkün değil biz kızlar çok seviyoruz ama bir çok erkeği sevebiliyoruz erkekler aynı değil erkekler gerçekten sevdiklerinde bi kişiyi yıllarca unutmadan sevebiliyorlar. Sorun şu ki sen bi türlü peşimi bırakmıyor diyorsun kendinden uzaklaştırmak istiyorsan eğer mesajlarına aramalarına cevap verme ters tepki bile verirsen onu dikkate aldığını düşünücektir. Sanki o hiç yokmuş gibi davran sanki o dünyada var olmamış gibi. Bir nevi görmezden gel. Hayatında biri varsa veya birini sokmak istiyorsan tam sırası. Sevmediğin biriyle birlikte olma sakın ama eğer sevdiğin biri varsa ilişkiye başla ve onun duymasını sağla eminim ki 1 ay süreyle seni arayıp soracak daha sonra başka bi erkekle mutlu olduğunu görüp onun güçlü olduğunu anlayınca senden vazgeçecektir. Fakat sakin hayatına soktuğun kişiylede oynama. Gerçekten seviyorsan bu aralar o kişiyle görüşmeni ve çıkmanı tavsiye edebilirim.
kesin ve etkili bir çözüm çocugu olabildiğince korkut cunku cocuk seni sevmişse yada olayı gurur meselesi yapmıssa seni her türlü kabullenir elinden geldiğince sana yakın durur artık arkadaşlarınmı var yada abin mi bilmem ama cocuga elinden gelenin yetmediğini göstermen lazım o da bir daha böyle seylere cesaret edemez
Not korkutma diyorum fazlası değil sonunda mahalle kavgasına dönmesin
benim 1 yılı aşkın bir süredir kurtulmaya çalıştığım biri var. hemen hemen her şeyi denedim. umursamadım, dalga geçtim, sarhoşken bağırdım çağırdım, öeşgul olduğumu söyleyip konuşmadım aradığında, vs vs ama hiç biri işe yaramadı. 2 gündür telefonumu kapattım ben de en azından 2 gündür rahatım :)
ben de bu konuyu arastirirken buraya denk geldim benim de pesimde bir sapik var korede yasiyorum ingilizce ogretmenligi yapiyorum haberim olmadan sevgili olmusuz boyle bir sacmalik mi olamaz dedigimde beni kuruma sikayet etmekle tehdit ediyor pislik universite bitti ve sikayet alirsam vizem iptal edilip ustelik bir de ceza yerim korede ingilizce ogretmenligini amerika kanada ingiltere ve avustralya vatandaslari yapabiliyor 3ncu sinif bir ulke yaparsa hem okul hem ben ceza alirim 1aydir kafayi yiycem artik tiksindim nefret ediyorum koreden simdilik gidemem yuksek lisans icin para biriktirmem lazim bir de 5 kurus parasi yok kuklasi oldum ve surekli benden para istiyor pic
ahh ahhh ben 6 yıldır beraberim hatta en sonunda yakın zamanda sözlendik yani aslında cok iyi bir cock zamanında cok büyük problemlerimiz oldu artık ona karsı hisetiğim hersy btti ona karsı cok tahamülsüzüm en ufak bişeyde bagrmaya baslıorum haksız olsam bile ynede gtmio baska biri grdi hayatıma nıc yine bırakmadı btsin istiorum dedim olmadı ben seni cok mutlu etcem söle olcak böle olcak kıskanc olmıcam sözlenelim hersey değişick dedi sözlendik gercekten problem yok aramzda cok iyi davranıo bir dedğim iki olmuo ama bitince bitiomus yeniden sewemiorumm ayrılcam ayrılamıorum hcbi problem yokki cıkmazlardayım ewlenmelimym bilmiorumki :(
herkes nişan için salon bakıo ben ayrılık için bahneeeeee
Aa banada xiyorki merak erme butun hersey gecicek asla ole seyler olmicak diyor banada ama bence tekralanicak hayatimi maf edemem bile bile
Koy heryerde engeli ne uğraşıyorsun. Telefonunu değiştir ve telefonlarını kesinlikle açma. Tamamen o yokmuş gibi davran. Şayet sokakta falan da takip ediyorsa karakola git.
ona deki...senden tiksiniyorum de.senden kurtulmak için ne yapacağımı şaşırdım..gurursuzmusun de...bir daha aramayacakdır..
karsısına geç burnunu karıstır.. olmadı .. inceden yellenırsın...sarımsaklı bırsey tukettıkten sonra ınanılmaz kokar.. uyandırım
Aynı dert bende de vardı.Bütün iş onu gerçekten istemediğini ona anlatmaktan geçiyor.Kararlığını ve istikararını korumalısın..En sonunda anlayak ve peşini bırakacaktır.
herkeze merhaba benımde basımda boyle bı olay var kızla 1 ay once tanıstım sonra hareketlerı yuzunden ayrıldım 1 aydır hakaret edıyorum gıtmıyor baska bırıyle cıkıyor resmını atıyor sevgılıyısle sonra mesaj yazıyor sevgılım dıye takmıyınca senın canını yakmak ıcın cıktım hata yaptım senı sevıyorum affet dıyor ve ne yaptıysam ne soyledıysem ne konustuysam gıtmıyor bı care bulun lutfen.
Ya benimde şu an sevgilim ayrilmak istiyorum çok değişik hareketleri var yani önceden boyle değildi sorunlu gibi davranmaya basladi ben ona ayrilalim dedim kabul etmiyor bir çok şey söyledim hala beni sevdiğini bensiz yapamayacagini söylüyor ne yapcagini bilemiyorum yoksa çok agir konuşup terk edebilirim ama evimi filan hep biliyor :/ ne yapsam tamam seni seviyorum diyor cildircam
Bende deli gibi seviyorum, kız arkadaş olarak kalmak istiyo, her fırsatta onu deli gibi sevdiğimi söylüyorum, şaire döndüm bu aralar, rica etse sırf o istedi diye uzak durabilirim ama onun duymicağı şekilde intihar etmem kuvvetle muhtemel, onsuz yaşamak zaten tamu, tamıdaysan kaybedicek bişeyin yoktur, intiharda çok olsa tamuya götürür
Ay suaanki durumum bu benimde benim 2 yillik sevgilim var ama kendisi onami baktin sunami baktin sen bunu begeniyosun deyip aylardir bana cile csktirdi tabi bende canım doymadan devam ettim ama arik bitirmek istiyorum ama bi turlu olmaz kalbim aciyor ahim tutucak gorusun deyip korkugir evimide biliyor napicami bilmiyotim keske hic ilestim kurmadan bemin unutup gitse
Sen ona yüz vermiyorsun ya ondan kiymete bindin :-)
@Ciivciv38 sende böyle düşünüyorsan susarım. Rahat bırakırım söz güzellik...
Eskiden bir arkadaşım birini kendin soğutmak için yanında geğirdiğini anlatmıştı :P
Bazen oyleleri oluyor ki ne yaparsan yap ise yaramaz. Hakaret et küfür et görmezden gel yinede fayda etmez onun yüzünden hayatının düzeni bile bozulabilir.2 yılda kendimden biliyorum her şeyi de denedim.
Kız çok bakımsız ilgisz olursa çart çart sakız çiğnerse bağıra bağıra konuşursa tükürerek konuşursa. Varoş gibi giyinirse :D
Bakımsız olursan sorunu çözeceksindir.
hımm olmadı demek. O zaman bu arkadaşla aynı ortamda bulunmadan hemen önce bir işkembeciye giriyorsun bol sarmısakla isi çözersin. Bunlara ilaveten gözler de çapak, burun deliklerin de kılları bir şekil de dışarı çıkarabilirsen, bırak bu arkadaşı bir daha hiç kimse peşinden koşmayacaktır:)
başka bir erkek soğutur. buz gibi yapar.
Kötü kız rolü oyna.
Piskolojik rahatsizligim var de
Balgam at knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar