Yaklaşık 1.5 senelik evliyim, eşim aşçı ve yemeklerimi beğenmediğinden genelde evde yemiyor, kendime yapıyorum ya da beraber ypyrz?

Evliliğimin en başlarında çok hevesliydim zaten bilmiyorum çok ama hep yok tuzu az yok yapı fazla o bu diyerek hevesim kırıldı şimdi ona yapasım da gelmiyor yiyip geliyor bana getiriyor kimi zamanda kendime yapıyorum veya beraber yapıp yiyoruz. Ama genelde kendime yapıyorum. Dün hasta oldğ için işe gitmedi ilaç saati gelmiş kahvaltı etmeyelim çorba yap dedi çorba uzun sürer vs dedim hazır çorbada olur dedi gittm aldım markete ona bile diyor içine un mu koydun ne unu dedim hazır çorba yalnızca su koydum koyu olmuş diyerek içmedi dedim bilerek beğenmezsin diye yazan ölçüyü koydum ölçüyü bakıp sen anlıcan diyor. Bugünde bana allah beni kimseye muhtaç etmesin diyor güya bana laf söylüyor hazır yemek getirdi bugün neden getirdim sence vs diyor her hasta oldğ aynı problem evde yemek yiyor laf söylüyor bütün modumu düşürüyo sonra ilgi istiyor hiçbişey olmamış gibi dvm etmemi istiyo. Haksız mıyım

Yaklaşık 1.5 senelik evliyim, eşim aşçı ve yemeklerimi beğenmediğinden genelde evde yemiyor, kendime yapıyorum ya da beraber ypyrz?