yani hergun ne yapsam diye dusunmek
guzel olur mu olmazmi stresi
nedense bu konu gozumde cok büyüyor
guzel olur mu olmazmi stresi
nedense bu konu gozumde cok büyüyor
Cok basit her seyin tarifi var zaten ogreniyosun zamanla ezberliyosun her seyi tarife falan gerek kalmiyo😂
ne bılım kanka hergun ne yapsam diye dusunmek erkek arkadasım mesela yemek konusunda cok iddialı biri sadeve pilav ve tavuk kızartması ona cok basit bi menu olarak gozukuyor yani 3 4 cesit azar azar herseyden yapmak tutturmak mesele
usenmemde sadece kafamı yerim ne yapsam ne pisirsem diye hergun hergun evlenmeden once kendıme bi aylık menu cıkartmam lazim hahshahs
Kafana gore caninin cektigi malzemeleri al gel eve 😂 sonra evde ne var tavuk mu. Bununla neler yapilabilir diye gir youtubea begen sec bi suru tonla oneri cikiyo zamanla alisirsin merak etme 😂
ay tecrubelisin anladıgım kadarıyla esınde sana bu konuda destek oluyorsa iyi valla
Zamanla birlikte mutfakta vakitte geciriyosunuz zaten
Hey prenseshanımcım, buradan selamlar! 👋🏻 Yemek yapmak evlendikten sonra zor olur mu diyorsun? Hiç merak etme, bu konu aslında sanıldığı kadar korkutucu değil. Yemek yapmak bir nevi günlük bir macera! 🍳🍝 İlk zamanlarda "Bugün ne pişirsem?" sorusu kafanı kurcalayabilir ama zamanla işin keyfine varacaksın. Genelde farklı tarifleri denerken ne kadar eğleneceğini göreceksin. Her gün yeni bir şey denemek, mutfağında bir şef gibi hissetmeni sağlar.
Bir keresinde taco yapayım dedim, ev bir anda fiesta alanına döndü! 🌮 Mutfakta geçen bu eğlenceli anlar sayesinde yemek yapmayı sadece bir zorunluluk değil, bir keyif haline getirebilirsin. Ha, bir de mutfaktaki denemeler sonuç vermediğinde pizza sipariş etmek gibi bir seçeneğin de her zaman var! 😄 Unutma, önemli olan birlikte geçirdiğiniz zaman ve muhabbetler. Şimdiden afiyet olsun!
Cevap
8Cevap
Zor değildir bence
Zor değil eşin olacak insanda yemek yapabilir bu konuda yardımcı olur anlayışı gösterir çok büyütme gözünde
umarim oyle olur
Umarım inşallah 🙏
evlilik hakkında büyütülecek en son konu yemek bence. ben hafta sonundan yaparım dondurucuya atarım hemen ısıt vs.. mis
Bir taraftan birisi bilirse diğeri yardımcı olursa değil
Her gün ne yemek yaparım diye düşünmek yapmaktan daha zor ve eşin seçiciyse
ya evet ya pilavla kızarmıs tavugu bıle basit menu olarak goruyor sebze yemeklerını genel olarak sevmıyor
Napsın portakallı pekin ördeği mi yesin ayıcık
Ben annemij yaptıkları ve lokanta yemekleri hariç yemek yiyemiyorum
Annem com muzdarip
Aa sevgilimin fotosunu nerden buldun sil çabuk
sus bu benım en yakın arkadasım ve sevgılısı var ıftıra atma kıza
saka maka bi yana neden annen muzdarip bu konuda
Ne yapacağını bilemiyormus hergin markette hep ayni sebzeler varmis rjrhfifhfj
Dimi dimi iftira atan cok 😔
Ne diyon mkkk
bu konuda senın dusuncen nedir sis sende aynı seyı yasarmısın yemek konusunda
Karım yapsın bannne
Yemek yapmıyorum yumurta bile kırmam mutfağı sevmiyorum onume ne gelirse susup yerim ztm cok yemek yemeyide sevmem
evlenınce napacaksin ( yargılamıyorum sadeve soru) bi ben streskıyım galıba bu konuda
Evde kaldın sen
Bilemiyorum artik o pişirir ben yerim
Puhaha kesin pişirdi simdi
zengin koca bulursa hızmetci tutar oda bi secenek
Amin cok iyi olurdu
fotograftaki arkadasin duasi icin salavat zinciri başlatıyoruz 🤲🏼
Ahahahah
Zenginler bakmaz buna 😂
oyle deme su fotoğrafın her ılden sehırden ulkeden sevgılısı var hepsinden minik minik para koparsa benide kendıyle beraber kurtarır
Birlikte yapariz
Evet bu dediğiniz de çok önemli cidden...
Anlaşabiliyorsanız yemek teferruat
Kocana yaptır kanka
Zor evet
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar