Şöyle narsist bi erkek istiyorum ahaha jdjdj

Şöyle narsist bi erkek istiyorum ahaha jdjdj

Narsist bir insan nasıl bir insan olduğunu biliyor musun? Özgüvenle hiçbir alakası olmayan bir tiplemedir.
Soruna gelecek olursak , özgüven güzel bir şey. Ama fazla özgüven iyi değişdir. O sınırı koruyabiliyorsa arkadaş olurum. Sevgili olmanın özgüvenle alakası yok.
Evet, çünkü özgüvenli biri ne istediğini bilir, kendini sevdiği için başkasını da gerçekten sevebilir. Yanında kendimi yetersiz hissettirecek biri değil, birlikte güçleneceğim biri olsun isterim. Ama özgüven kibire dönüşmemeli, yoksa ilişki dengeden çıkar. Karşılıklı saygı en önemlisi.
Boş kova çok ses çıkartır mantığıyla ilerliyorum. Birisi kendini ne kadar pazarlıyorsa o kadar uzak dururum. Ki ben çok güzelim diye takılan kızları tanıdıkça zekasal ve yeteneksel olarak dipsiz bir kuyu olduklarını görünce anında uzaklaşıyorum
Cevap
39Cevap
Özgüveni düşük ve pasif biri ile mümkün değil. Zar zor konuşan, heyecanı kalmamış, hayattan istifa etmiş biri ile olmaz.
Özgüveni yüksek, çok konuşan değil zekasının çekiciliğini konuşturan olabilir. Deyim yerindeyse küre gibi parlamalı.
Özgüveni düşük olan insan ile iletişim bile kurmam..
Ben olurum tabi ki de
Sevgilimin özgüveni yüksek gerçekten. Bir taraftan iyi, bir taraftan da kötü benim için. Kendine güveniyor olması her konuda iyi bir şey ama bazen etrafındaki her şeyi, herkesi özellikle beni küçümsüyor gibi geliyor bana. Ya da ben kafamda kuruyorum böyle...
Ahahah Gu Jun Pyo 😂🤦🏻♀️ şapşal adam yaa 🤭
Öz güvenle egoisti birbirine karıştırmadığı müddetçe olabilir neden olmasın 😊
Olmam ya bi gitsin özgüveni yüksek bir filirtim olmuştu sanarsın dünyayı o yaratmışş, sinir oldum, gıcıkk oldumm, delii oldumm neyseee huhh
Bende olsam bende bakardım diyip ona hak kazandırmıyoruz işte bu kadar kindar olun shsh. Narisist pislik wjsj psikoloğumu bozduu 😂
Normalde bu yorumu silerdim ama bana ne iyi davrananı unuturum ne de kötü davrananı unuturum. Belkide senin tanıdığın bütün kadınlar ezilmeyi seviyordur gözünü ilk açtığın andan beri ezilen kadın görmüşsündür : )) haddini aşma
Narsist olsun seni cepte tutsun ilgi vermesin suçlu olan hep sen ol birden fazla kızdan ilgi almaya çalışsın kendini hep birileriyle kıyaslanıyormuşsun gibi hisset.. özgüvenle narsistlik aynı değil
Özgüveni yüksek olması başka kibirli, egoist olması başka. Bazen özgüven ile kibiri karıştırıyorlar. Bir de şu gifdeki aktor kdrama sevenlerin çoğuna yakışıklı geliyor da bana gram yakışıklı gelmiyor ya
Olurdum. Özgüvenli olduğu kadar mütevazı da olmalı yalnız. Yanındakini de yüceltmeyi bilsin
Detaydaki şahsa telif atıcam Ayşegül Hanım. Narsistliğimi çalmış efenim.
Tabii yaa.. ondan sonra da it gibi davranınca erkekler allah b. elanızı versin...
Bilemeyeceğim, hiç narsist olmadım.
Ezik ucube olmasından iyidir
En iyi yorum
Özgüvenli, karakterli erkek tercihim olur her zaman için. Narsist erkekler özgüvenli değillerdir onlar kompleksliler ve travmatikler. Benden uzak olsunlar.
Özgüveni yüksek olması sorun değil fakat kibirli narsist uzak olsun benden 😅 narsist daima kendisini haklı olur yeri gelir seni bile aşağı görür
olurum yükseleni aslan olan koç erkeği narsistin alasıdır baylırım
Özgüvenli insanları severim benim için hiç bir sorun olmuyor. :)
Öz güveni yüksek olmayan birisiyle sevgili olamam ki
özgüveni yüksek olma ile küstah ukala olmak farklı şey bunu ayırt ediyorsa neden olmasın
Bayılırım ozguveni yüksek erkeklere
Erkegi çekici gösteren ozguvenin yüksek olmasi🔥
Evet olurum zaten kendine güvenmeyen birine ben nasıl güveneyim
hiç bana göre değil benn sıradan biriyim alfiaa
Aslında özgüvenli olması ihi bir şey ama egolu olsun istemem
Özgüven yüksekliği ve narsist olmak çok ayrı ama neyse :D evet oluyorum ama narsist ile değil :D
Etraf böyle manyaklarla dolu. Altı boş ukalalık yapan, aşağılık kompleksini bastıran
Olurum hatta daha iyi olur, benim öz güvenim yüksek çünkü.
Yüksek olmasını isterim zaten jdmfkdmfk
Özgüvenim yüksek uzun boyluyum yakışıklıyım kaslıyım
Özgüveni olamayan biriyle sevgili olanın kendisine saygısı yoktur
Öz güven kriterlerimin arasında yok. Farketmez yani.
Özgüveni yüksek biriyle sevgili olmak isterdim ama narşist olmasın onlar empatiden yoksun oluyor karşının duygularını hiçe sayıyorlar sırf kendilerini düşünüyorlar narşistlerden uzak dur özgüvenli olsun ama narşist olmasın buna dikkat et!
Ölürüm
Özgüveni yüksek ben her türlü
Özgüveni yüksek olmalı zaten de böyle olmaz
Özgüven iyidir. Narsiste tahammülüm yok
Biraz yorucu oluyorlar sanırsam.
Fazlası zarar ukalalık yapar
5 kişi çevirsen 40 öyledir
Özgüveni tavan olursa avucuna beni 😂
Kendini beğenmiş değilse evet
O profildeki sen misin lan
bana ayak uyduracak kadar olsa iyi
Evet
Öyle biri var hayatım da çok hoşuma gidiyor bu
fazla sevmem
Fazlası itici oluyor
Arayıp bulamadığım ilişki
evett daha iyi.
sevmem
Bilmiyorum
Evet olurum
Evet kendini daha iyi ifade eder
Hayır 🤦♂️Benim gibi Zeki olması gerekiyor…
düşükle olmam sünepe sünepe napim
Tabıkıde bende öyleyim çünkü
İvit
Gel kuzum
1.89-95-29
Takılırız be karı koca olacak halimiz yok kız
Yalnızlık zor kuzum…
İsterim
Ayy evettt
Olabilirim
Evet aşko
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?