Söyle ki benim bir erkek arkadasim var. Kendisi kürt ama ben türküm.. Ailem tabi bunu bilmiyorlar.. ilk önce bir sevgilim olsun istemezler yani karsilar.. Bir de kürt oldugunu ögrenseler iyice delirirler.. Annem artik süpehleniyor.. Aslinda gizlemekde istemiyorum.. Ne yapsam ki ben? Siz ne yapardiniz? Hic basiniza böyle bisey geldi mi, yasadiniz mi? Türkcem pek iyi degil umarim kendimi iyi ifade edebilmisimdir...
Cevabın nedir?
Buna benzer bir soruyu daha dün cevapladım. Bak dostum Türk, Kürt, Ermeni, Arap, Yahudi, Hristiyan olmanın aşka bir engeli yok, olamaz. Ne annenin ne babanın ne de normal bir insanın bir başkasının ırkına milletine karışmaya hakkı var. Sen eğer sevgilini seviyorsan önünüzde hiçbir engel olamaz. Ayrıca ailende Kürtlere karşı bir ön yargı var ise bunu bizzat sevgilin ile kırın, o ön yargıyı kırın ve aileni bu düşünceleri benimsediklerinden dolayı utandır. Ben sizin adınıza çok sevindim çünkü günümüzde ve özellikle bu sitede Türkler dışında herkesin düşmanı olan bir avuç serseri var ve sizin birlikteliğiniz Türk-Kürt kardeşliğini iyice pekiştirecektir umarım her şey gönlünüzce olur ailen de kabul eder.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
türk kürt onemlı degıl onemlı olan ınsanı vasıflar ve kulturel denklıkler, aynı seyı konuşup aynı seyı dınleyebıluorsanız olaylar karsısındaaynı tepkıyı verebılıyorsunuz farketmez.. yalnız hayata aynı pencerelerden bakmıyorsanız oz akrabanız bıle batar zamanla
70 Yorumla
+1 yılKürt Türk ayrımını bir bırakın Allah Aşkın'a yabancılar da Türklerle evlenmiyorlar mı? seni gayet iyi anladım arkadaşım ailen sen daha küçüksün diye karşı çıkıyolardır eminim... Gel gelelim Kürt diye ailenin istemediğini söylüyosun ama onu çok. Sevdiğini de söylüyosun bence Flört etmeye devam. Et yaşın biraz büyüsün olgunlaş.. Ailene de sonra açıkla biraz daha büyüdüğün de eminim ki onlar da SAYGI duyacaklardır.. Ama onların gözüne batacak kadar sık sık konuşma abartma ki şüphelenmesinler canım
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim güzel cevap :))
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılBist du aus Deutschland?
114 Yorumla
Soran+1 yılJa bin ich
- +1 yıl
Du hast oben erwähnt, dass dein Freund CHP'li ist. Das kann also nicht heißen, dass das Kurden aus Irak sind, oder?
Soran+1 yılNein er ist sozusagen türkischer Kurde
- +1 yıl
Na, siehst du. Versteh mich nicht falsch, ich möchte damit nicht sagen, dass du deine Mama anlügen sollst, aber sozusagen ist er ja kein richtiger Kurde. Sagst du einfach er ist ein Türke aus einem kurdischen Gebiet. Im Endeffekt sind wir doch alle Türken. Aus welcher Stadt kommt er und kann er Türkisch?
Soran+1 yılEr kommt aus varto und ja er kann türkisch
- +1 yıl
Ja, dann ist die Sache doch geklärt. Stell ihn ihr vor und erwähne nicht sofort, dass er Kurde ist! Das ist eine Information was eigentlich total unwichtig ist. Nach einer Zeit wird ihn deine Mutter mögen und seine Nationalität wird total vergessen sein.
Soran+1 yılNaja mit dem vorstellen wird nix.. Ich darf keinen Freund haben.. Ich bin wohl zu jung :/
- +1 yıl
Merke schon dass du etwas jünger scheinst. Wie alt bist du denn grad?
Soran+1 yılIch bin siebzehn
- +1 yıl
okay. Ach süße, wenn du ihn wirklich gern hast, dann lass es doch erst mal mit Kurde, Türke oder Araber. Genieße die Zeit doch mit ihm lieber. Wenn das wirklich mit euch klappen sollte, wird deine Mama später keine Ausrede mehr haben und du wirst älter!!
Soran+1 yılJa Hoffendlich wird's so wie du es sagst ! En iyi cevap tabiki 😊
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim güzelim benim😊❤️
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
44Cevap
+1 yılben de kürdüm. kürt adam sevdi mi tam sever gibi palavraları geç o genellemeyi yapmak kendi ırkını övmekten bşka bir halta yaramaz. her ırktan pis insanlar vardır türkü kürdü yoktur bu işin. ama şunu söyleyebilirim kürt insan samimiyeti misavirperverliği sever. bunlara alışık olman lazım eğer böyle biriyle evlenmeyi düşünüyosan. ama sakın aileni karşına alma sakınnn. o kişiyi tanımıyorum ne yapabilir ne edebilir Allah bilir. ailenin duasını almadan mutlu olaamazsın isterse dünyanın en iyi adamı olsun mutlu olamazsın iyi bilirim. ya aileni ikna ediceksin ya da üzülürek söylemeliyim ki bu işten vazgeçeceksin.
30 Yorumla
+1 yılTürksün ve Türkçen iyi değil. Dilinize özünüze saygınız bu kadarsa Kürtleri hiç bir sıfatla yargılayamaz ve dışlayamazsınız. Ne demek delirirler? Delirsinler de kendilerini dağa taşa vursunlar inşallah bu nasıl aşağılık bir şey ya? Kürtlerin ne kötülüğünü gördünüz. Namus desen fazlasıyla var kadınlarına değer de veriyorlar. Kullanıp bir kenara atmadıkları için delirir ailen değil mi? Keşke bir Kürt ben bulsam millete bak ya bulmuş bunuyor Allah akıl fikir versin
35 Yorumla
Soran+1 yılNe salaksin sen ya kurban ol bana gerizekali
- +1 yıl
Yobaz olmaktan iyidir canım rahat ol fazla konuşma 😉 sağol kardeşim
- +1 yıl
Sağolasın
Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı. https://i.capsspot.com/s/29/6/972099.jpg
asfkjaskjlfkasljfkljasf810 Yorumla
Soran+1 yılOlmadi bu
- +1 yıl
Bu ne simdi
- +1 yıl
bugün tam tersini yaşattık sizin gibi yaratıklara bak heryerde kutlamalar var sen hayal kurmaya devam et ;)
- +1 yıl
Helal olsun adskşlghasdasg
- +1 yıl
@AşkaKüsmüş keke işidden sığınıp bu topraklarda yorum atmaya çalışıyon ayıptır hewal bordo gerillalık yapmayın pls
- +1 yıl
kürtçe yazmayı bilmiyosun kürtçe yazmaya çalışıyosun heval dir onun aslı bu 1. 2. si ben hiç bir zaman İşid'ten kaçmadım senin o hain devletin sınırdan geçmemize izin verseydi bugün kürtlerin %90ı ordaydı. geçmek isteyen kaç kişi öldürüldü niye çünkü zoruna gitti ama çok şükür ki tcnin istediği olmadı ve zafer kürtlerin oldu.
- +1 yıl
Helal olsun bra ya :D @AşkaKüsmüş
- +1 yıl
Canım konuşma fazla
+1 yılRenk dil din ayırt etmez iliskiler. Insan olmak bunu gerektirir. Her kurt PKK'lı degildir insan terörist degil provokatör degilse ne gibi bir tepki alabilirsin ki ailen Faşist degilse bu konuda bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. İnsan olmak önemli aynı Irk aynı din aynı renk hic bir sey icin şart degil bu bir kriter degil.
03 Yorumla
Soran+1 yılYani fasist degiller ama türklere çok düskün ailem.. Neymis oglan hem türk olacak, hem alevi... Benim icin bunlar çok sacma :/
- +1 yıl
Anlıyorum boyle kriterler varsa tabi zorlanacaksin biraz ama bence pes etme Alevi olmasa da Türk olmasa da seni Baba'nın sevdiği gibi sevebilecek iyi bakacak bir erkekse bunu gördüklerinde buna inandıklarında bir engel kalmaz bence :) umarim ailendeki bu yargilari yikabilirsin. Bol şans 😘
Soran+1 yılTesekkür ederim😊 insallah hersey dedigin gibi olur.. Hayirlisi artik 😘
Yorumları okudukça zaten insanımızın zihniyeti anlaşılıyor. Cihangir de oturmak ile Doğu anlaşılmiyor sevgili kardeşlerim. Tabi ki farklı görüşlere olacaksınız ancak unutmayın kınadıginiz ve itham da bulunduğunuz set ölmeden önce muhakkak başınıza gelecektir Hz peygamber s. a. v in dediği gibi. Onun için bence on yargılarimizi ya da belki de haklı gibi düşündüğünüz şeyleri söyle kenara bırakıp ufak bir empati yapalım.
10 Yorumla
+1 yılBende ewladim olsa kurtle birlikte olmasina karsi gelirim.. Dini dili ne olursa olsun yeterki kürt olmasin
77 Yorumla
Soran+1 yılÇok irkcisin be Abla
- +1 yıl
Yesss
- +1 yıl
sen onlara karşı böyle yaklaşırsan onlardan da size karşı sempati beklemeyin!
- +1 yıl
Ayy onlardan ne sempati beklicm ne tiplerinde ne huylarinda hayir var TURK-TURKİYE dusmanlari kadinlari kole gibi hizmetci gibi kullanan, neyse yaa oyle iste
- +1 yıl
türkleri de gördük hepsi mutfakta bulaşık yıkıyo zaten.
- +1 yıl
Kırtler bana kurban olsun
+1 yılbunu sorman bile nasıl biri olduğunu kanıtlıyor. "kurt" ise ne olmuş. insan olsun. Nerede dogduguna irkina vs kendi karar vermiyor insan. önemli olan insan olmak. böyle bir ayrım yapmamalisin.
30 Yorumla
+1 yılBir kaç sene sonra içinden bir ayı çıkarsa hiç şaşırma.
65 Yorumla- +1 yıl
Annenin içinden senin gibi bir yaratık çıkmış onların içinden sonradan bir ayı çıksa çok tuhaf olur boşver canım benim sen takılma bunlara otur derslerine çalış anlamıdığın şeylere yorum yapma 😉
Soran+1 yılYapmayin böyle :(
- +1 yıl
Benim sevgilim Alman. Sizin gibi ayılarla işim olmaz.
- +1 yıl
😉😉😉
vay arkadaş ya. ne kadar kürt düşmanı var güzel memleketimde :D kürt deilde yahudi biriyleyim deseyedin seni desteklerlerdi belkide :D şimdi kürtlere hak vermeye başladım :D
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnemli olan ırk değil kültür seviyeleriniz. Eğer kültür olarak uyuşmuyorsanız biraz sorunlar çıkabilir fakat sakın bunu kürt türk meselesi halinde algılamayın. Kürt olup tanıdığım mükemmel insanlar kendi ırkdaşım türklerden daha fazla...
30 Yorumlabende kürdüm ve o arkadaşına kefilim, ailenle tanıştır seni annesine gelin götürür.
hiç sıkıntı olmaz32 Yorumla
Soran+1 yılinsallah öyle olur
Benimde öyle ben türküm sevgilim Kürt ailen anlayışlıysa ayrım yapmıyosa pek sıkıntı olacağını sanmıyorum , bizimkiler ben sevdikten sonra sadece mutluluk dilerler ki ayrım yapan insanlar değiller anlayışlılar çok şükür
00 YorumlaT. C. vatandaşı olan herkes Türktür adı üstün de Türkiye Cumhuriyeti. Zamanın da ülkeyi iç savaş dışında bölemeyeceğini anlayan Avrupa devletleri yaptırdıkları ırkçılıkla gayet başarılı ilerliyorlar malesef.
14 Yorumla
Soran+1 yılO zaman ikimizde türk degiliz.. Hahah almanyadayim o yzdn
- +1 yıl
Kimse özünü inkar edemez Türkiyede yaşayan Türk'tür diyemezsin ancak Türkiye vatandaşıdır diyebilirsin. İyi o zaman Suriyeliler de mi Türk?
- +1 yıl
T. C. vatandaşı olan yazdım göçenler değil dikkatini çekerim. @onikiparmakbağırsağı
- +1 yıl
Onlar da artık T. C vatandaşı sonuçta
insanin insana üstünlüğü yoktur.. kürdun iyisi Türk ün kötüsü var. buna senin doğru sekilde karar vermen lazm
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurt olduklarini bir kenara birakip insan olduklari icin sevseler daha iyi sonucta hepimizi Allah yaratti Allahin yarattigi birini nasıl sevemeyiz ki?
40 YorumlaYa her Kürt PKK değildir.. Zamanında onlar PKK yüzünden kaçtılar memleketlerinden köylerinden.. Bunu çok iyi biliyorum.. Ben Kürt değilim. Ama bütün arkadaşlarım Kürt.. Ve hepsi bir birinden değerli benim için...
20 Yorumla
+1 yılBence olmaz. Kürt olmasından değil. Ailen istemiyorsa çünkü hiçbir zaman aileni atamazsın. Ha ben çok seviyorum ailemi atmaya göz önüne alırım dersen sen bilirsin. Ciddiysen iliskinin ilerisinide düşünmek gerek.
00 Yorumla
+1 yılYazık sana umarım hiç anlaşamıyacagin bir türkle birlikte olursun
30 YorumlaCanım bunu ailen başta kabullenmeyebilir ama sen onu sevmeyi bırakmayıp ailene ısrar edersen olmayacak bir şey değil. Sevdikten sonra bir önemi yok bunların insan olsun yeter.
20 Yorumla
+1 yılBölücü şerefsizlerden değilse bir şey demezler herhalde :)
38 Yorumla
Soran+1 yılYa söyle bisey var: oglan Chpli ama "kürdistan" diye ölüyor arti pkkya karsi
- +1 yıl
kürdistan diyenden hayır gelmez. bu kadar netim. ben seni gerekirse bir sene eve kapatırdım yine görüştürmezdim o kürdistan diye çocukla.
Soran+1 yılHmm :( çok zor ya bu is
- +1 yıl
kürdistan diyen biriyle baştan ilişki yaşaman yanlış zaten
Soran+1 yıl:( çok kötü hissettim birden kendimi
- +1 yıl
Düşün bunun üzerinde. Irkçı değilim ama kürdistan diyenlerin anası belli değil. Karşımda söylesin dalarım o derece. hele benim kızımla beraber olacak linç ederim.
Soran+1 yıl:( vaz gecer mi acaba
- +1 yıl
bu saatten sonra etse ne olur etmese ne olur gönlü nerde belli..
Senin ailen gibiler yüzünden ülke bu hale geldi. bende kürtüm ama TC kimliği taşıyorum ve ülkemi çok seviyorum. diller farklı olsada aynı ülkenin insaniyiz. kimse doğarken nasıl doğmak istersin diye sorulmadi...
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklisin kardesim :(
Soran+1 yılAlmanyada yasiyorum..
+1 yılİnsanlar sen Arapsın sen Türksün diye Ahrette yargılanmayacak, Takva üzerine üstün olan kıymetli olacak.
10 YorumlaÖyle ayrımlar yapılmamalı bence hoş değil. Ailen umarım o olgunluğu gösterirler.
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum gösterirlermi.. Ama kürtlerden pek hoslanmiyorlar.. Bizim gibi alevi olsalar bile :(
Önemli olan İnsanın DOĞU OLMASI , NE DEMİŞ İMAMI AZAM.. MEKKEDE BİLE MÜŞRİKLER VARDIR. PEYGAMBERİN KENTİ KURANIN İNDİĞİ ŞEHİRDE BİLE. o yüzden İNSAN OLMASI ÖNEMLİ gerisi hikaye..
20 Yorumla
+1 yılKurt diye ayırım yapmayın bence. Ayrıca kürt olabilir yeterli vatan haini olmasın. Annenle konusman tavsiyem kendi denk gelir de ogrenirse sonuç daha kotu olur sanırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHay iliskinizede
İrkciliginizada
Bir bitmediniz l. n24 Yorumla
Soran+1 yılHe vallaha..
- +1 yıl
Ben kurdum. Turk roman alman vs gelin ve damatlarimiz var hic bir sorun da yasanmiyor. Sen bakma bu geri. zkali arkadaslarin yaptigi sacma yorumlara onlar irkci haydutlardir.
Soran+1 yılAynen ya irkcilari hic anlamiyorum
- +1 yıl
Hayirlisi -.-
+1 yılSevgilini kürt diye sınıflandırmış isen , sevgiline yazık olmuş. Nerden bulmuş ise seni...
31 Yorumla
Soran+1 yılYa niye öyle dedin simdi
- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılfazla zorlama uzun sürmeyecek inceldiği yerden kopacak alıştır kendini
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılPkk sempatizanı değilse sıkıntı yok ama ilerisi için eğer ailesinde varsa böyle birileri sıkıntılı durumlar oluşabilir
00 Yorumla
+1 yılTürk - Kürt ne fark eder.. İnsan olsun herkesin görüşü kendine görüşlere saygı duyulduktan sonra problem olmaz.
00 Yorumla
+1 yılKur'an-ı Kerim'de Türk, Kürt, Laz, Çerkez demiyor. Ey Müslümanlar diyor ailene aynı böyle söyle.. :)
12 Yorumla
Soranbu iyi bir fikir tesekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica.. ^^
+1 yılKS'de Türk-kürt Soruları Revaçta.. Son Hız Devam Ediyor..
20 YorumlaÖnemli olan insan olması..
Türk kürt farketmez..30 Yorumlamücadele edin bizi bu ayırıma getirip güçlü oyun oynuyorlar
20 YorumlaSeviyorsan dilin, dinin, ırkın hiç önemi yoktur. Saçma sapan sorular sormayın allasen.
30 Yorumla
+1 yıldemekki Alevi Türklerle Alevi kürtlerde birbirlerini sevmiyor
113 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle.. Ailem türk daha dogrusu türkmen.. Svglm ise kürt..
- +1 yıl
dogrudur alevi Türkler vatan delisidir vatanlarını canından çok sever ama alevi kürtlerin en yogun oldugu Tuncelinin durumu malum pkknın yuvası durumunda şu an . Zaten Din din diyorlar ama bir millet kendi ırkını sever sunni Türk'e sorsan sunni kürt mü alevi Türk mü Alevi Türk der bir sunni kürde alevi kürt mü Sunni Türk mü diye sorsan oda alevi kürt der.
Soran+1 yılEvt ailem türklere çok düskün.. Vatanimizi atmamizi çok seviyoruz
- +1 yıl
biliyorum Türk alevilerin hepsi öyledir. canım kandaşım benim. ama unutma kürdistan diyen bir insandan hayır gelmez. sevgilin nereli?
Soran+1 yılKendisi vartolu
- +1 yıl
muş vartolu mu? benim tanıdıgım çok muş vartolu var hepsi alevi kürt bir kısmı chpli bir kısmı bdpli ama dediğim gibi kürdistan diyen adamdan hayır gelmez.
- +1 yıl
siz nerelisiniz?
Soran+1 yılMus mu bilmiyorum o kadarini bilmiyorum.. Ben erzurumluyum -horasan
- +1 yıl
aaa evet bende karslıyım erzurum horasanı bilirim horasanda alevi Türkmenler çok. evet varto muşun ilçesi. sizin yaş kaçç?
Soran+1 yılYasim 18.
- +1 yıl
dediğim gibi mantıklı düşün, duygusal davranma (gerçi bir kız nasıl duygusal davranmaz zor) ama ailenide hiçe sayma dediğimi unutma.
Soran+1 yılTamam cevap icin Tesekkürler :)
- +1 yıl
rica ederim.
Kürt olunca ne oluyor yani mesela senin gibilerini anlamıyorum neyin ayrımcılığı bu
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim icin sorun degil ki kürt olmasi ailem istemez sorun bu
+1 yıltürk kürt farketmez beraber yer içersin ama kürdistan derse burada yeri yok.. ırk ayrımı yanlış türküm ama bizden daha iyi türkler var kürt olmasına rağmen
30 Yorumla
+1 yılIrkın, dilin, dinin önemi yok aşkta. Aşk gönüle bakar lakin ailen istemiyorsa şansını başka kapılarda aramalısın. Belki ailenin bildiği birşeyler vardır.
20 YorumlaŞu kürt türk ayrımı yapanları anlamıyorum oda insan
40 Yorumla
+1 yılbence seviyorsan hemen pes etme hatta ciddiysen ailene durumu anlat isteselerde istemeselerde yıl 2015 olmuş hala ayrımcılık yapılıyo.
10 YorumlaTürk Kürt Alevi Laz Çerkez Olması ne farkediyor insan olması yeterli değilmi? Ben Sunni Türküm böyle birşeyi sorun etmem insan olduktan sonra.
10 Yorumla
+1 yıltürk kürt çerkez laz hepimiz biriz l*n ayrim yapmayın.
30 YorumlaYaşadım böyle bir ilişki. Geleceğin olmuyor bunu çok iyi anladım.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Ailen Kürt İrkina Karsiysa Sknti Yaşarsin Ama Oyle Bir Gorusu Dikkate Almiyorsa Sknti Olcagni Sanmam İnsan Olduktan Snra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklılar ben olsam bende karşı çıkarım Türk düşmanı olanlara hepsi aynı değil lafını da geç biraz ırkınızı sevin artık
24 Yorumla
Soran+1 yılTürklere düsman degil ya chpli çocuk nasil düsman olsun?
Cevap sahibi+1 yılbüyük konuşuyorum kızım olsan suratına bakmam evlatlıktan reddederim
Soran+1 yılOha :(
Cevap sahibi+1 yıloha sı filan yok ederim bir gün anlarsın
hdp-pkklı değilse sıkıntı yok
233 Yorumla
Soran+1 yılYok CHpli
Soran+1 yılNasil? Hahah
Ben asla kürtle olamam olmam da. isteyene de mani olmam
35 Yorumla- +1 yıl
Niye Kürtler sana ne yaptı?
- +1 yıl
Kürtler sana bayılıyordu
- +1 yıl
Çok büyük konuşuyosun sen kürtle evlenmem dersen allah kaderinde yazar büyük konuşma
+1 yılNeden böyle ayrım yapılır ki. Kalpler bir olsun gerisi önemli değil.
00 Yorumlabende olsam evlenmene izin vermezdim
52 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılSorun bunun neresinde
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cok buyuk problemler cikiyi
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen :(
+1 yılÇocuklarin cirkin olur kizz nabcan krdü
211 Yorumla
Soran+1 yılHahhaha yok be kürtler de yakisikli oluyor :)
- +1 yıl
Valla tatllim bence bosver simdiden krtten adam olmaz
- +1 yıl
Seni çok mutlu etmiş Türkler belli ki anladın sen 😉 ee Kürt adam tuhaf gelir verdiği değerle haliyle 😉 ölüp bitilen efsane olan çoğu sanatçı Kürt tatlım bilmiyorsan bil 😉 Kürtten zibidi olmaz ya o yüzden sevemezsiniz size yaramaz
- +1 yıl
Ekmek yedigi kaba pisleyen yaratiklar sevmesim zatrn beni;)
- +1 yıl
Senin gibilerle işleri olmaz ki 😉
- +1 yıl
Onlar seni o derece bile görmezler 😉
- +1 yıl
Esek zzzzz adamlar gormesin zaten:)
- +1 yıl
Bunları anlaman için düşünmen lazım ve dolayısıyla bir beyne ihtiyacın var kuzum hadi yat uyu uyumadan önce her gece Allah'tan beyin dilemeyi unutma tamam 😉
- +1 yıl
Bak bak terbiyesize bak kendini nasıl da belli etti işte siz bu'sunuz 😉
- +1 yıl
Valla kendo ozelliklerinizi saydim:) hosuma gitmiyosa bilemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk Kürt Kardeş Değildir
67 Yorumla
Soran+1 yılBende kardesler.. PKKli olmadigi sürec
Cevap sahibi+1 yılYav he he ya onlar bizim kuyumuzu kazıyor
- +1 yıl
haklısını yıllardır kürtler türklere karşı katliam yapıyor zaten.
Cevap sahibi+1 yılEvet doğru ama yapacaklar !
- +1 yıl
yapsınlar hakediyosunuz.
Cevap sahibi+1 yılSusar Mısın yeter ya
- +1 yıl
Hakettiğinizi yapmadılar daha rahat ol
Gizli Üye(36-45)+1 yılailen haklı onlardan adam cıkmaz.
44 Yorumla
Soran+1 yılÖyle dememelisin bence her kürt ayni degil..
Cevap sahibi+1 yılkarıyı tersten kullanma onlarda berdel karsılıgı kucucuk kız cocugunu satmak onlarda kacakcılık onlarda hersey onlarda
Soran+1 yılSanki türkler bunlari yapmiyor...
Cevap sahibi+1 yılyapmıyo tabi hangi türk 13 14 yasındaki kız cocgnu para diye satıyo hangi türk kacakcılık yapıyo nerde pislik iş varsa hep bunlardan cıkıyo
İch liebe dich. Almancam bitti
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmaz kesinlikle olmaz hemde
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılonların kanları bozuktur aleviyle sevgili ol hristianla dahi ol ama kürtler her zama tarih bıoyunca bizleri arkadan vurmuştur vatan haini olma konuşmasını beceremeyen bijiler adam oluyor sizlker yüzünde sizler var ya sizin gibi kızlar bizim yüz karmızsınız
Soran+1 yılHmm söyle ki ikimiz de aleviyiz... Nasil olacak bu
- +1 yıl
ulan arkadan vurmuştur diyosun da neyi örnek vereceksin roboskiyi mi yoksa işide verdiğiniz desteği mi daha bugün işidi akrep tipi türk askeri aracına binerken belgelendrdiler kim kimi sırtından vuruyor ondan sonra kürtler vatan haini o zaman biz vatan hainiz kardeşim var mı sen benim ırkımdan insanlara saldıranlara destek vereceksin sonra diyeceksin ki hepimiz kardeşiz yok öyle bir dünya kusura bakmayın!
Cevap sahibi+1 yılbak en büyük örnek aşka küsmüş ben sana demiştim bunlardan adam olmaz hainlik klanlarına işlemiş
- +1 yıl
yavşaksınız olm davutoplunun Amed'te ki konuşmasında ki mantığıyla sizin mantığınız aynı olduğu sürece tayyibin bu ülkeye kitlediği vergileri ödemeye mahkum olacaksınız koyun geldiniz koyun gideceksiniz dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorsunuz benzin rafineleri olan bir ülkede rağmen sesiniz çıkmıyo kendi milletiniz size ihanet ediyor siz dönüp dolaşıp kürtlere sarın neyse son demleriniz zaten oynayın siz..
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde sevgilim kurt ben turkum
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim senin ailen sorun cikarmaz :)
sorun sende mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılBende degil ailemde
+1 yılolmaz öyle ilişki xd
12 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
- +1 yıl
genel geçer şeylerden birisi bu çogunlugun görüşü nedenini bilemem XD anlaşamazsın filan yani..
- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt