Selamünaleyküm Arkadaşlar,
bu başlık benim görüşüm. Siz ne düşünüyorsunuz.
Başlıca bu soru fitne çıkartmak için değildir. Eğer birisi üstüne alınıyorsa yurdumuzun genelinde iyi psikologlar var onlara danişabilir.
Peki ben neden böyle düşünüyorum? Anlatıyım:
1. Başlıca, Türk olmak benim gözümde bir şeref ve ayrılacaktır. Tarihimiz neredeyse sinirsiz. Savaşlarda tut coğrafyaya. Büyük hükümdarlarimiz, kültürümüz, mutfağmiz, Göktürkyazisindan Osmanlıca ya, osmanlica'dan bugünkü yazımıza. Yani kısaca kitaplara sığmayacak kadar Tarih.
2. Cumhuriyetin en büyük hatası. Ah paşam ah neden dediğim bir konu. Her gelen ermeni, yunana, arabına, Yahudi'sine türk vatandaşlığı verilmesiyle birlikte, günümüzde veya geçmişte birçok problem getirdi, aslının türklük ile zerre kadar alakası olamayan adam çıkıyor, ülkemiz için, vatanımız için diye, diye sömürüyor veya beynimizi yıkandıyor. Ve benim en çok dikkatimi çeken bu tür kişilerin soy ismi: ErTürk, KocaTürk, Türkoğlu gibi oluyor.
Şimdi bu konun kürtlerle ne alakası var diye duyar gibiyim.
Son yüz yılda bu tür ,, Türk Vatandaşları'', kendilerini kürt olarak tanıtmış ve şahısların çoğunluğunun aslı ermeni dir. Hedefleri ,, Müslüman kürtler'' için bir vatan kurmak ve bunu için Cumhuriyetimiz karşı savaş açacaklarını gerektiğini söyleyerek, haberlerde gördüğümüz gib Annelerin ellerinden çocukları aldılar. Maalesef doğudaki insanlarımızın pek eğitim görmemesinden ve IQ sü neredeyse 80 altında olmasıyla birlikte (kaynak ben değilim: wikipedia) bu tür beyin yıkamasına kolay, kolay kanıyorlar.
3. Herkes kendi milletine gurur duysun. Yani ben şimdi bi anket yapsam ukraynalalilara, Suriyelilere veya afghanlilara, kısaca tüm mültecilere Türk vatandaşlığı verelim mi vermeyelim diye, aşağı yukarı herkes cevapların nasıl olacağını bilir.
Yani her kendini türk hissede, türk değildir. Nokta.
Şimdi sorum size. Bana katılıyorumusunuz, katılmıyorumusunuz veya bu konularda haklısın, şu konuda haksızsın dediğiniz var mı.
Şimdiden gelen cevap için teşekkür ederim ve cevaplarınız'in hangi şehirden yazarsanız sevinirim.
VE TEKRAR DUYURUYORUM, AMACIM FİTNELİK DEĞİL.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Doğudaki insanların IQ ortalamasını karıştırarak eziklemeye çalışmakta ırkçılıktır.
kendin yazmışsın Ermeni tohumu diye.
bir yanım doğulu benim gayet eğitimli , iş adamları ve kültürlü akraba , aileye sahibim.
Kürtler de bu ülkenin vatandaşıdır , öyle de kalacaktır. bölünmez bir bütünlük içerisinde böyle devam edilecektir.
kimse burada Kürtçe şarkı açma ya da konuşma diye bir şey söylemiyor. pkk’nın amacı zaten Türkiye’yi bölmek ve oraya Ermeni doldurmaktır yani PKK’nın Kürtlerle , kürt hakkını savunmakla hiç bir alakası yoktur.
biz hain değiliz kardeşim genelleme yapma.
Şimdi güzel kardeşim.
Benim IQ ortalamasına yazdigim Wikipedia ve bir şirketin sonuç lari idi. Yani ben bununla her kürt eğitimsiz, embesil bilmem çoban falan diye ifade etmedim.
Ve tabi türk ve kürt kardeştir ona lafım yok, eyvallah. Ama bence türk vatandaşlığı nin üstünde kürt kökenli yazsa çok daha iyi olur.
Saygılar
Bir kürt olarak söylüyorum kurdistan devletinin kurulmasını isteyenlerin sonu kabristandir.
Eyvalah, nerelisiniz
Adıyaman
Asimile olmuş kurtlerden amed zihniyetinde değil
Cevabınız ve yanıtız için teşekkür ederim.