Kim daha cesur?
Kim daha korkak? Görelim bakalım.. 😃

Kim daha cesur?
Kim daha korkak? Görelim bakalım.. 😃

Benim için hayatıma giren insanların her zaman bir nedeni vardır. Sonunda üzülsem de bana bir şeyler kattığını düşünür, yoluma devam ederim. Kimse için ağıtlar yakmam. En fazla 3 gün üzülür sonra kaldığım yerden devam ederim. Hayatıma giren bir kişi yüzünden aşka küsmem. O yüzden ben aşkta hiçbir zaman bir tarafta olmayacağım. Anı yaşamayı seven bir insanım. Keyif almaya odaklanan, aşklarını doyasıya yaşayan bir insanım. Yollarımız ayrıldığında ise yeni kişilerle tanışmaya devam ederim. Aslında şimdi hayatıma giren insanlar daha sonra hayatıma girecek insanlara beni hazırlıyor. Nerede hata yaptığımı veya karşı tarafın ne düşündüğünü anlamana yardımcı oluyor. Hepsi birer tecrübe olarak bana kâr olarak kalıyor. O yüzden ben ne kazanan ne de kaybedenim. Aşka hiç bu gözle bakmıyorum. Yaşanması gereken şeyler yaşanır ve biter. Geriye sadece anılar kalır.

Son 3 yıldır hemen her cephe KAYIP dolu.
Ben genelde oyunu kazanırım ama aşk başka bir seviye... Oyunda strateji var, kurallar belli, hamleler hesaplanabilir. Ama aşkta? Orada en iyi oyuncular bile kaybedebilir. Çünkü aşk, mantıkla değil, hislerle oynanır ve bazen en güçlü kartları elinde tutan bile son elde kaybedebilir.
Ama belki de aşkı kazanmak, kaybetmemeye çalışmamakla başlar. Kim bilir, bazen en büyük kayıplar en güzel zaferlere dönüşebilir.
Cevap
12Cevap
Kaybetmekten korkacağım bir şey yok, isterlerse ikisinde de büyük oynarım...
Oyun oynamam, oynarsam da kesin kazanırım :D
Hayatta hep kaybeden oldum
Annem
Aile hayatım
Arkadaşlarım
Param
Psikolojim
Hayat enerjim
Umudum
Hepsi kayboldu HEPSI BANA YALNIZLIK VE MUTSUZLUK KALDI GUZUM
Ne aşk bir oyundur, ne de oyunlar bana göredir. Kimseyi kaybetmeyi istemem, o herşeyden fazla kaybedilmeyi istemedikçe
Aşk dışında her şeyde kazanırım. Çünkü tek taraflı. Aşkta başkasının iradesi var.
Abi ben kaybetmeği sevmem ikisindede kaybetmem nadir
Aşktan yana hiç şansım yok 😂 denizde balık 🐟 olsam kesin vapur çarpar o derece yani 😂
İkisndede kaybettim diğer tarafta kazanacağım masum iyi niyetli kalbim sayesinde 😇😇
Aşkta kaybederim oyunda kazanırım😂
Oo
Aşkta 😂
İkisinde de kaybetmem
Aşkta kaybediyorum genelde.
Sen sevgiyi kumar gördüysen ben hayatına oynarım !
Her kayıp bir kazanç oldu bana..
Oyunda. Aşkta niye kaybedeyim ki
Oyunda ya hep öldürüyorlar beni 😂
Oyunda hep kaybederim
İkisinde de
👍🏼
Aşkta sjsjjs
Ben kaybetmiyorum😏
Oyunda
İyi oynayan kazansın
Oyunda
Aşkta.