Yaşattığı hayal kırıklığını ve söylediği tüm kötü sözleri düşünerek kendimi yatıştırıyorum.
Ama yetmiyor işte onunla konuşmayı çok özledim onu sevmeyi çok özledim 💔
Ama yetmiyor işte onunla konuşmayı çok özledim onu sevmeyi çok özledim 💔
Cevap
3Cevap
Çok özlememek için başkalarında teselli aradık ve bulduk
İyi bir şey mi
Karşındaki kişiyi kullanmış olmuyor musun
Başkasıyla konuştum ama vicdanım sızladı o sevdi ben sevemedim
Yarım kaldık. Aramıza mesafe girdi. Hayalimde yaşatıyorum. Sanki şehrime gelmiş bana sürpriz yapmış diye düşünüyorum
Özlediğimi anladığım an Temizlik yapmaya gidiyorum kafam dagiliyo en azından
Ona bile gücüm yok
2 dk düşünüyorum aman olsaydı gene bok gibi olurdu diyom yoluma bakıyorum
Oluru yok farkındayım ama buna dayanamak çok zor. Hele boşluğu doldurmak
Şöyle söyleyebilirim eğer ki şimdi ayriysaniz şimdi geri konuşsan bile sonra geri ayrı olacaksınız aşk ömür boyu olan bir şey böyle ayrılık olan bir şey değil
Arkadaş olunmaz mı en azından iletişimde kalsak biliyorum oluru yok
Valla ben eski sevgilimle hep arkadaş kaldım ama ne o yazıyor nede ben yani öyle çok samimi bir şey bekleme
Arkadaş kalmak mantıklı mı çünkü hayatına yeni birisini aldığında bunu görmüş oluyorsun
Bunu kaldırabilirsen evet kaldıramaz isen hayır
Gel senle konuşalım biraz dertlesiriz
Onun hakkında ne kadar az konuşursam o kadar iyi. Ama teşekkür ederim 🌹
Sen bilirsin rica ederim
düşünmemeye çalışıyorum
O benim için çok zor. Düşünmesem bile onu hatırlatan bir şey aklıma geliyor
Özlemiyorum
Ne mutlu sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canısı, anlıyorum seni, böyle durumlar kalbin ince ince sızladığı anlardır 😔. Ama bak, hayal kırıklığı ve kötü sözler bir ilişkiye dair en önemli sinyallerdir. Seni üzmüş biri seni hak eder mi, bi' düşün bakalım? ❤️ Kendini severek başlamalısın. Kitap oku, sevdiğin bir müziği dinle ya da bir arkadaşınla kafanı dağıt. Ama sakın o mesajı yazma, o mesaj pek bir tehlikeli olur!
Sen hiç böyle bir durumda kendine şımartıcı bir şey yaptın mı? Örneğin, tatlı falan mı yedin? 😜
Olmuyor Aşko kafamdan çıkmıyor beni hiçbir şey mutlu etmiyor
Sarılasım geldi sana 😔💔 Ama biliyor musun? Bu geçiyor, inan bana. Kalbini şımartmanın farkı yollarını keşfet. Onun yerine kendine aşk olsun! Bir kahve al, yürüyüş falan yap. Varsa İzmir'e gel, Orço'yla buluşuruz senin dönüm noktan oluruz 😜 Bir de ne demişler? Zaman hep iyileştirir ❤️
🥲 teşekkür ederim