Aşk İlişkileri Onu özlüyor musun? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Onu özlüyor musunHep mi özlüyorsun yoksa sadece gece aklına gelince mi özlüyorsun Onu özlüyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. O kim kesilen sünnet derim mi xd 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aaaaa o kadar umrumda değil diyorsun Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Yes du ay xd Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. O diye birisi yok. Lisede vardı lise bitince bitti neyse ki o da :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Okul bitti o da bittiOhhhh Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Kimseyi özlemiyorum, özleyen var ama oh olsun...😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle ohhh olsunnnnnn💪🏻 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kuşumu evet özlüyorum, çok üzgünüm. Başka insan olarak öyle biri yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya tatlım benim yaaa Dost bildiğin hayvanı kaybetmek nedir iyi bilirim 🤍🤍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Severken sevilmediğim birini özlemiyorum hayır ama beddua da etmem ona İnsan gibi reddetti beni Hayvan gibi reddetseydi öfkelenirdim 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Beddua kötü ya döner seni bulur sallaaa gitsinnnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalbimdeki acı geçmiyo onu çok sevmiştim Yorumla Soran +1 yıl Kalbindeki acıya söyle stop etsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mein Herz bitte hör auf Yorumla Soran +1 yıl Aynen arada kalbini uyar kendine gelsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gönül ferman dinlemez derler Yorumla Soran +1 yıl O gönlü alıp duvardan duvara çarparim askoo Yorumla
brutalman07 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Özlüyorum her sabah aklıma gelen o ve şu an gecenin bu vaktinde aklıma gelen o 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Lütfen platonik aşk demeAyrıldık deee Yorumla brutalman07 +1 yıl Ayrıldık Yorumla brutalman07 +1 yıl 5 yıllık iliskiydi Yorumla brutalman07 +1 yıl Adı Aslı Yorumla brutalman07 +1 yıl Çok özledim gülüşünü, kokusunu, sinirli olduğu hallerini Yorumla brutalman07 +1 yıl Sevişmelerimiz Yorumla brutalman07 +1 yıl Sevişmelerimizi Yorumla Soran +1 yıl Unutursun zamanla kokusunu, gülüşünü sevişmelerinizi başka kadın karşına çıksın anlarsın Yorumla brutalman07 +1 yıl Çok denedim hep o var aklımda. Vücudu da çok iyiydi. Dişil enerjisi Yorumla brutalman07 +1 yıl Başka bir tane çıkar inşallah Yorumla brutalman07 +1 yıl yakamdaki_rimel_izleri Yorumla brutalman07 +1 yıl Yazar mısın instadan Yorumla Soran +1 yıl Yazmam bende pek dişil enerji yok sen git asliya yaz Yorumla brutalman07 +1 yıl Şimdi daha çok merak ettim seni Yorumla Soran +1 yıl Böylelikle Aslıyı unuturdum Yorumla brutalman07 +1 yıl Vallahi tebrikler Yorumla Soran +1 yıl Ayyyy ne demek aşko her zaman Yorumla brutalman07 +1 yıl Neyse Yorumla
se_as Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Yaşadığınız şeylere gereğinden fazla anlam yüklediğini fark ettiğinde özlemiceksin artık. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şahsen ben kimseyi özlemiyorum fakat çok haklısın Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Özlüyorum hep aklımda çıkmıyor da vicdansız 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vala sana bir cakarim bakım özlüyor musun ozlemiyor musun Aşk böceğim de tam olsun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aklıma geldikçe özlüyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aklına gelmemesi için yeni sevgili yap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeni birisi ile tanışıcam da alışıcamda cart da curt da inan ki uğraşamam aklımda başkası varken içim almıyor Yorumla Soran +1 yıl Zamanla unutursun ya Aklına getirmemeye çalış Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İsteklenince özlüyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O gider diğeri gelir öyle bir devir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle şu an var bile ama evli çok fırsatı olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Evli mi başına bela alma sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir şey olmaz herhalde Yorumla
linaadeu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı. O beni özlüyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vay vayyyyy ohh iyi olmuşGooo girllllll 💗 Yorumla
ツɐqnʇ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hiç özlemiyorum:) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç özlemiyorum diyorsan arada aklına geliyor tam unutmamişsın Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Özlediğim kimse yok 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Benim de... ne çok ortak yönümüz var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu bi ortak yön ise ne güzel 👍 Yorumla Soran +1 yıl 💘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O senin mi benim mi ❤️ Yorumla Soran +1 yıl Kalp benim ok seninn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm o zaman olur bak tanışalım konuşalım 🧚🏻♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden gelmiyorsun 😃 Yorumla Soran +1 yıl Çünkü flört edip kaçtımGünümüz ilişkileri böyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha ne geçti aramızda abartma Yorumla Soran +1 yıl Çok şey geçti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne geçti Yorumla Soran +1 yıl Ah şu erkolarŞaka yapıyorum deli hiç bir şey geçmedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi ben hamileyimm Yorumla Soran +1 yıl Neeeee.Ne dedinnnnKaç aylikkk offf esek ya benden başka kimseye vermicektin hanii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oldu işte idare et bebeğim Yorumla Soran +1 yıl Ağlarımmm idare et diyo bideee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelle gel ❤️🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatlım Yorumla
şabanzengin Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl evet 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Sorunun cevabı bu değil Yorumla şabanzengin +1 yıl e anla sende sürekli aklımda yani Yorumla Soran +1 yıl Eeee yuhhhh çıkar hemen aklından Şaban Yorumla şabanzengin +1 yıl yok Yorumla Soran +1 yıl Şabancım delirme çıkar aklından sonra pişman olursun Yorumla şabanzengin +1 yıl nasıl Yorumla Soran +1 yıl Sonun herkes gibi hüsran ile biterSonra buraya tekrar gelip şey yazarsınHaklıydın Yorumla şabanzengin +1 yıl neden gizli kullanıcısın Yorumla Soran +1 yıl Bilmem kafama öyle estii Yorumla şabanzengin +1 yıl boş ver Yorumla Soran +1 yıl Kısa ve öz konuşuyorsun fakat hiç bir şey anlamıyorum yaa Yorumla şabanzengin +1 yıl ne anlamak istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Seni anlamak istiyorumNelerden hoşlanırsin?Mesela ben senden hoşlanıyorum Yorumla şabanzengin +1 yıl benim neyimden hoşlanıyorsun Yorumla şabanzengin +1 yıl eğer özelden yazarsan bu konuyu uzun uzadıya konuşuruz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
O kim kesilen sünnet derim mi xd
Aaaaa o kadar umrumda değil diyorsun
Yes du ay xd
O diye birisi yok. Lisede vardı lise bitince bitti neyse ki o da :)
Okul bitti o da bitti
Ohhhh
Kimseyi özlemiyorum, özleyen var ama oh olsun...😅
Aynen öyle ohhh olsunnnnnn💪🏻
Kuşumu evet özlüyorum, çok üzgünüm. Başka insan olarak öyle biri yok
Ya tatlım benim yaaa
Dost bildiğin hayvanı kaybetmek nedir iyi bilirim 🤍🤍
Severken sevilmediğim birini özlemiyorum hayır ama beddua da etmem ona İnsan gibi reddetti beni Hayvan gibi reddetseydi öfkelenirdim
Beddua kötü ya döner seni bulur sallaaa gitsinnnn
Kalbimdeki acı geçmiyo onu çok sevmiştim
Kalbindeki acıya söyle stop etsin
Mein Herz bitte hör auf
Aynen arada kalbini uyar kendine gelsin
Gönül ferman dinlemez derler
O gönlü alıp duvardan duvara çarparim askoo
Özlüyorum her sabah aklıma gelen o ve şu an gecenin bu vaktinde aklıma gelen o
Lütfen platonik aşk deme
Ayrıldık deee
Ayrıldık
5 yıllık iliskiydi
Adı Aslı
Çok özledim gülüşünü, kokusunu, sinirli olduğu hallerini
Sevişmelerimiz
Sevişmelerimizi
Unutursun zamanla kokusunu, gülüşünü sevişmelerinizi başka kadın karşına çıksın anlarsın
Çok denedim hep o var aklımda. Vücudu da çok iyiydi. Dişil enerjisi
Başka bir tane çıkar inşallah
yakamdaki_rimel_izleri
Yazar mısın instadan
Yazmam bende pek dişil enerji yok sen git asliya yaz
Şimdi daha çok merak ettim seni
Böylelikle Aslıyı unuturdum
Vallahi tebrikler
Ayyyy ne demek aşko her zaman
Neyse
Yaşadığınız şeylere gereğinden fazla anlam yüklediğini fark ettiğinde özlemiceksin artık.
Şahsen ben kimseyi özlemiyorum fakat çok haklısın
Özlüyorum hep aklımda çıkmıyor da vicdansız
Vala sana bir cakarim bakım özlüyor musun ozlemiyor musun
Aşk böceğim de tam olsun
Aklıma geldikçe özlüyorum
Aklına gelmemesi için yeni sevgili yap
Yeni birisi ile tanışıcam da alışıcamda cart da curt da inan ki uğraşamam aklımda başkası varken içim almıyor
Zamanla unutursun ya
Aklına getirmemeye çalış
İsteklenince özlüyorum
O gider diğeri gelir öyle bir devir
Aynen öyle şu an var bile ama evli çok fırsatı olmuyor
Evli mi başına bela alma sonra
Bir şey olmaz herhalde
O beni özlüyor
Vay vayyyyy ohh iyi olmuş
Gooo girllllll 💗
Hiç özlemiyorum:)
Hiç özlemiyorum diyorsan arada aklına geliyor tam unutmamişsın