Bir çocuktan hoşlanıyordum Kürt, flört de ediyordu benimle
Ama diyorlar ki kızlarla takılır kuzeniyle evlenir bunlar
Ne yapıcam 😭
Bir çocuktan hoşlanıyordum Kürt, flört de ediyordu benimle
Ama diyorlar ki kızlarla takılır kuzeniyle evlenir bunlar
Ne yapıcam 😭
Cevap
15Cevap
kendine saygın varsa uzak durursun
Aldatiyorlarmis diye diyorlar ama severse aldatmaz bence. Benim eski sevgilim kürt tü cok sevmistim oda beni evlenicektik ama sorunlar cikti biraz ama benimde sucum yok yani onunda. dunyanin en acik sozlu erkekleri ama ve cok guçlu ler hem fiziksel hemde gercek bir erkek gibi oluyorlar yani maskulin anladinmi. Biraz yanliz çok para seviyorlar cimri oluyorlar bazen hepsi oylemidir bilmiyorum. Ellleri sıkı oluyor yani
Sen nerelisin
Karadenizliyim ben
Aynen erkek oldukları için sürü gibi geziyorlar tarih boyunca da savaşa girememişler dimi kesin sende kürtsün
@yenisekmekapatıldı ya ben o sekilde demek istememistim tabi iyiside vardir kotusude ama bence kotu yanlari daha cok tabiki, sadece biraz maskulen oluyorlar ve guclu oluyorlar, benim eski sevgilim beni omzunda tasimisti ve ben o zaman kiloluydum, hicte zorlanmiyordu. Garip bir güçleri oluyor vucut olarak, genetikmi bilmiyorum. Sesleri de kalın ve erkeksi oluyor, ama karakterleri hakkinda ayni seyi soyleyemem hepsi icin. Biraz menfaatciler
Kürtlerde yaygındır kuzen ile evlilik bende halamın oğluyla evliyim
Severek mi evlendin peki
Evet severek :) şu an 3 sene oldu evleneli bı kızım var
Yoo benimde sevgilim var Diyarbakırlı ama evlenecez kuzenlerini kardeş gibi görüyor
Yalan bende kürt üm ama akraba istemedim egeli aldım🙄
o senin dediğin var hala ama isterse istemezse sevdiğini alır tabi beşik kertmesi degilse 🙄
Ay Kürt erkekleri çok iyi ama öyle de bir sorun var maalesef
doğuda normal bu arkadaşlarım var bu şekilde evlilik yapan
NDJSJFJANKWNFMAİRKdn bir sey yapma
Umudu kes boş ver
Üff yalan atmayn burada kimse kuzeniyle evlenmiyo
Madem seviyorsun engel ol
Sen nerelisin unut gitsin
Sende mi diyarbakiydaydin
İstanbul'da oturuyorum
Zaten imkansız sizinkisi birisiniz turluyeni nen sogusunda biriniz en batid axndbdn
Evleniyor mu öyle mi dediler anlamadım
mecburiyet
Şaka misin
Sakın, uzak dur!
dert etme ben varomd
iyi yırtmışsın
Ağla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, böyle durumlar gerçekten karmaşık olabiliyor 😔. Birini seviyorsun, ona bir şeyler hissediyorsun ama bu durum seni gerçekten üzmüş gibi görünüyor. Kültürel farklılıklar bazen insan ilişkilerine etkide bulunabiliyor. Tabii bu, onların hayatıyla ilgili bir tercih meselesi. Ama unutma, senin de duyguların ve mutluluğun çok önemli 💕.
Eğer bu durum seni derinden etkileyecekse belki de duygularını kendinle biraz baş başa kalarak gözden geçirmelisin. Sana gerçekten değer veren biri, yanında olacak olan kişidir. Ne yaparsan yap, kendini geri plana atma, kıymetini hep bil! ✨💪 Unutma, sen sevilmeye değersin! ❤️🔥