Azerilerin Kürt lere karşı önyargıları var bildiğim kadarıyla. Azeri bir kızdan hoşlanıyorum kız üni de ben de üni deyim. Aynı liseden mezunuz. Azerilerin genel önyargıları sebebiyle bu kız beni istemez mi acaba?
Yaşlarımız 22
Yaşlarımız 22
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Üff en nefret ettiğim mevzu kız ırkçı biriyse kabul etmez büyük ihtimalle değilse kabul eder yani kısaca kızı tanıman lazım herkes bir değil.
Kız dış hekimliği okuyor ben tıp okuyom. Aynı liseden mezunuz lisede birbirimizi görüyorduk ara sıra. üniversiteye geçtikten sonra Instagram da takipleştik. Kız takipleştiğine göre ırkçı değildir diyorum ama sonra aklıma belki de sırf başarılı biri olduğum için beni takip ediyor olma ihtimali geliyor. Siz ne dersiniz bu duruma?
Ee kız da diş hekimliği okuyor bence onun mesleği seninkinden güzel başarıyı konuşacak olursak kız da başarılı neden böyle bir şey yapsın ki bir düşün sence bu mantıklı mı?
Aa evet bu dediğin doğru galiba.
Onun mesleği seninkinden güzel dediniz ya? Neden böyle dediniz? Tıp fakültesi diş hekimliğinden daha değerli değil mi?
Ben tıp sevmiyorum ya seçim yapmak zorunda olsaydım diş hekimliği derdim benim kişisel görüşüm bu insanlar çoğunlukla tıp ister ben genel olarak sağlıkla ilgili hiçbir bölümü sevmiyorum zaten okuduğumuz bölümün de sağlıkla uzaktan yakından alakası yok umarım beni anlamışsınızdır.
Okuduğum*
Hmm yani sen öznel bir yargıda bulunmuşsun. Yoksa normalde öyle değil yani
Bizim kökenler de Azerbaycandan geliyor sevdikten sonra ayrım yapmaz diye düşünüyorum
İki gönül bir olursa gerisini sen anladın kaçırırsın Türkiye'ye olur biter hocam olmadı
Yok zaten Türkiye vatandaşıyız ikimizde. Bu toprakların öz çocuklarıyız zaten
Sıkıntı yapma ya
Iğdır liyiz ikimizde. Bizim memlekette Azeriler Kürt lere pek da iyi bir gözle bakmaz. Bu yüzden merak ediyorum acaba kıza evlilik teklifi yapsam kabul eder mi? Kabul etse bile aile konusunda ırk konusunda problem çıkar mı?
Aynı şekilde Kürtler de azerilere pek iyi bir gözle bakmaz. İlginç bir durumun ortasındayız
İlk defa sizden duyuyorum bunu.
Evet öyle maalesef. Bir de mezhep farkı da var. Bu da ayrı bir ayrışma oluşturuyor iki toplum arasında. Azeriler Şii veya Caferi iken Kürtler Sünni.
Peki bende aleviyim. Kürt dostlarım alevilere kız veriyormu?
Kız sevdikten sonra bunun bir önemi olmaz bizde.
Eminmisin , böyle düşündüklerini düşünmüyorum. Bak sokakta arkadaşım var kız. Kızla yuruyemiyorum akrabaları görüyor ailesine haber ediyor diye, sadece yürümekten bahsediyorum
O ayrı bir konu ya. Doğu da bu durum böyledir kız ın başka erkeklerle tek başına dolaşmasına izin verilmez kesinlikle.
Benim dediğim şey hani sen bir alevi olsan da gelip görücü usulü evlenmek istersen kız seviyorsa izin verilir evliliğe. Öyle yani
Gerçi doğu insanları da son yıllarda biraz geniş olmaya başladı diyebiliriz 😅😅
İstanbuldakiler daha relax olmaya başladılar 😂
İstanbul mu İstanbul İzmir Ankara hep öyleydi zaten.
Sana değer veren biriyse evlenir
Evlenir