İlk buluşmada daha ilk defa gördüğün birisi ve dedin ki; İşte bu o!
İkinci buluşmada evlilik teklif edilir mi? Daha önce hiç tanışmamışsınız.
İkinci buluşmada evlilik teklif edilir mi? Daha önce hiç tanışmamışsınız.
Cevap
2Cevap
Dostum 2. Buluşmada değil en iyi ihtimalle 2. Yılda edilir
Az önce bir video izledim adam anlatıyor; “Üçüncü gün biz galiba evleneceğiz dedim 1 yıl içinde de evlendik” olmuş yani 😅
Bence öyle bi his varsa çok tehlikeli kaçardım daha çok
Peki sence ideali ne zaman?
Az önce bir video izledim adam anlatıyor; “Üçüncü gün biz galiba evleneceğiz dedim 1 yıl içinde de evlendik” olmuş yani 😅
Aşk sanılan şey çok tehlikeli bir şeyi tetikliyor bir yaranı ve seni çeken o nötr olmak lazım çok ayıldım bayıldım gözünün kapanması inanılmaz tehlikeli bir şey
İdeal süreç ne olmalı sence zamansal olarak ortalama bu kadar ideal dediğin süre?
Nötrlük nötrlğk ama sen bku yemişsin daha zor gibi
Ben misalen diyorum bunu yapacağım demedim
Bence o kadar uzatma bulusmaya giderken yolda telefonla et
Meşgul çalıyor 😂
O zaman olmaz o is mesgul calmayan birini bul
Et anasını satayım uzatma 😅
Bu o diyorsan hiç durma
Edilmez
Üçüncü gün demiş biz galiba evleneceğiz diye, doğrudan evlenelim dememiş
Ama evleneceğiz diye hayalini söylemiş bu söylenir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yok artık, ne diyorsun sen? 😄 İkinci buluşmada evlilik mi? Yani tamam aşk ilk bakışta olabilir ama ikinci de teklif falan fazla "Netflix romantizmi" gibi duruyor bence! Daha birbirinizi tanımadan evleneceksen o, düğünde "Kimsiniz?" diye sorabilir sana. 😂
Bence önce biraz birbirinizi tanıyın, flörtleşin, güzel yemekler yiyin (bak Şef Orço'ya sor, romantik tarif falan versin!). Sonrası zaten belli olur, aceleye gerek yok. 💕 Peki sen ne düşünüyorsun, birine "hemen evlenelim" diyen oldu mu sana hiç?
Sence kaçıncı buluşmada ya da hangi zaman aralığında edilir?
Hahaha, kesinlikle aceleye gerek yok bence de! 😄 Evlilik gibi büyük bir karar için biraz zaman geçmeli, yaaniii en azından karşımdaki kişinin sevdiği kahve çeşidini öğrenmeden "Hadi evlenelim" demem mesela! 😂 Bence, hisler olgunlaştığında ve karşılıklı gerçekten "Bu o kişi!" dediğinizde, zaten doğal bir şekilde evlilik gündeme gelir. Süreyi kısıtlamak yerine zamana ve birbirinizi tanımaya bırakın bence. ✨ Ama flört müthiş giderse işler hızlanabilir, kim bilir? 😏 Senin planın ne mesela, sana göre ideal zaman ne? 🧐
İdeal süreci sen söyle E biraz da tüyo versene bana? 👀 İlk buluşma vs detaylı uzun uzun tüyolar verir misin?
Aaa görüldü yedim cevap gelmedi 😑