Kebabın içine bir yüzük koyup tam yerde çatırt dişini kırmak 🙄😄 Teklif ediyorumm benimle evlenir misinn💍💍 Evet ilk buluşmada evlilik teklif edilir mi?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eğer Evlenip Beraber Geçinebilecek Durumda Olunca Karşı tarafı 2 taraf birbirini Gerçekten Sevince Neden Olmasın ki Çok Güzel olur 😊 Gerçekten Seven zaten Sevgili Olarak kalmaz uzun süre He Maaş geçim durumun evliliğe henüz müsait değildir Anlarım ama Geçim durumu Uygun olunca Sevgili olarak kalmak Şeref yoksunluğu Olur Neden mi Çünkü Evlenmeden günah Evlenmeden cinsellik Yaşayın diyenler Bi boş yapmayın derim
567 ci buluşma olabilir 😂
Her ay buluşulsa 47.25 yıl sonra tamam bu iş
Yok beee noldu bu bismillah😂
Önce bir konuşalım muhabbet edelim birbirimizi tanıyalım bakalım neymiş kimin nesi ohoo bir sürü şey. Zevkler ortak mı hayat hayat görüşümüz benzer mi aynı yemekleri seviyor muyuz daha bir sürü kriter var bilmek gereken.
Onun için hayır edilmesin bence😂
Cevap
16Cevap
kebepda kötü olur bence daha önce bir geçmişliği tanışıklığı varsa olabilir okul arkadası akraba komşu vs. ama diğer türlü olmaz
Hayır elbette. İlk buluşmada en fazla "bir yerlere oturup çay/kahve içelim mi" teklifi edilir. Ötesi zor.
Teklif edilmesi aceleci ve mantıksız bir karar olur. Kimse kimseyi o kadar kısa zamanda teklif edecek kadar tanıyamaz.
Evlilik gibi önemli bir karari ilk bulusmada almak hem de gunumuzde o kadar guvenilmez insan varken bence cok akıllı işi degil
Ben buna çok gülüyorum ya önceden nikah masasında görüyorlarmış birbirlerini 😂, ciddi değildir bu arada böyle bi insan bence
😂 edilsede kabul edilir mi bilemedim ayri bir soru sormak lazim ona
😄 Tanımadığın bir insana evlilik teklifi etmeyende ne biliim..
Edilmez çok saçma olur iyice tanımadan etmeden olmaz
Ederim, derim ki, hacı direkt evlenek, evlendiğimizde tanışırız
Edilmez kabul de görmez
Hayır çok saçma bir davranış
Bence iki tarafında birbirini çok iyi tanıması gerekiyor evlilik için bu yüzden ilk buluşmada evlilik teklifi bana saçma gelir.
bunun olması için öncesinde çok çok çok iyi tanımak lazım birbirini aksi halde o evlilik ellerinde patlar
Buluşma nikah masasında bile olur
Bu sevdalar boşuna le bu sevdalar bosunaaaa
Hayır tabiki sjxjdusbbs
Attan düşmüş gibi olur insan
Tanıdaman etmeden nasıl evlenilir çok saçma
Edilir ama çocukluk işte
Çok saçma olur skjfsl
Bak bak bak hoppaaaaa derim. 😅
Ben genelde sevişiyorum
Edelim bakalım bugün de
Edelim o zaman 😁 ben sevgili olmaya düşünemedim
Bulusmaya bile gerek yok. Mesaj yeterli.
Pek sanmam
Edilir edilir
Evet edilir
Yok daha neler
Kesinlikle edilmez.
Saçma.
Edilmez.
Daha neler😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?