Evlilik teklifi sözden önce mi edilir?

Biz 1 yildir birlikteyiz ve gectigimiz süre zarfinda ben zaten ona bir kac defa ettim gibi bir sey oldu. Niyetim belli seninki de belli olsun evet ya da hayir diye. Red etti yine pasa pasa geldi kedi köpek gibi bi iliski yasadik ama 3 aydir normal bi iliskimiz var. Son beraber gittigimiz tatilde yine cevresindekilerin kiz arkadaslariyla ciddi olmasindan vs bahsedince ben bana o gözle bakmamasina ragmen yanimda olmasini artik farkli yöne cektigimi falan söyledim 2‘gün sonra ailemle gelip isteyelim 1 ay sonra dedi. Annesi de babasinin yaninda gelip ailenle tanisalim kizim bi söz yapalim dedi. Nedeni biraz da tatillere gidilmesi ve büyüklerin bundan rahatsiz olmasiydi.

ama isin özü bir teklif almadim henüz. Ben ona acikca sordugumda aramiz kötüyken „benim sana sormam lazim“ bile demisti. Ben de cekinmem amacim belli vaktimi harcama diye ben de sorarim demistim. Sizce teklif gelmez mi artik? Üstelik kardesi o kadar sasali bir teklifle evlendi ki anlatamam.. örnegi de var önünde.. normalde takilmam ama o öyle yapip bu bana bi aksam yemegi ve yüzügü bile layik görmezse cok kirilirim. Sirf susayim diye.. istemede verdirtmem yani o derece.

sizce o teklif gelir mi?

Evlilik teklifi sözden önce mi edilir?