AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Kizlar artin o kadar slaak degil. Bizde anliyor ne zmaan bizi kiskandirmak istediginizi. Bunu gercekten bir kizla bulus sarilin o zmaan gor tepkisini. Be dedigide dogru gecmisin onemi yok
ben kız olsam sevgilimin geçmişi önemsiz olur ama erkek için öyle değil belki birşeyler yaşamıştır tamam bir bakıma sorun olmaz ama halen eski sevgilileri facebookunda ise ve görüşüyorsa o zaman da beni ne diye tutuyor derim ya da yedek miyim diye düşünürüm
Bu nasıl Konuşmalar ya geçmişe dair yaşanmaz arkadaş bırak ne hali varsa görsün umursama yazma o sana illaki mesaj atıcak sert cevaplar ver beni dinle kazan 😉😉
iyilikten anlamazlar onlara kötü davranmak gerek nerde it kopuk var onunlalar sonra erkekler odun erkekler ruhsuz siz sap sap kekolarla gezerseniz " no romantik yes odun "
Kızlar kötü çocuklara aşık olup iyi çocukların omzunda ağlar diye bir laf vardı knk. Seni kankalık sınıfına alıyoruz burdan
ben sevgilim olacak insanın eski sevgililerini takip etmesini görüşmesini sorun yaptım ayrıldım
Seven kıskanır. O kızdan bir halt olmaz. Acı çekmek istemiyorsan ayrıl.
Çünkü kötü erkekler genelde yakışıklı oluyor, ağızları laf yapıyor, özgüvenleri var
bende aşırı yakışıklıyım benimde ağzım iyi laf yapıyor ve özgüvenim tavandı bu halde kız sokaktaki ite gitti
Boşver salla gitsin
öyle yaptım
Yazık olmuş ya.. Senin de tabii kimseye güvenin kalmamıştır.
güvenim değilde artık her insanı kısa sürede tanır oldum. eskiden yıllarca zaman geçirsem tanıyamam derdim şimdi 1 hafta geçmeden tanıyabiliyorum
Aynen ben de oyle oluyorum
insanlar neden ikiyüzlü neden sahte bir anlayamadım gitti.
O kızdan bir halt olmaz kısaca. Insan seviyorsa kıskanır. Bu nettir. O kadar rahatsa seni umursamıyor yedekte tutuyordur
kızlar derken. niye her kızı bir tutuyon ki ! yeter lo
her kızı demedim %80 i kötü sever dedim
yok artık % 80 mi? tutamayacam ama soracam :) SAYDIN MI :D :D :D?
tabi saymadım görüşüm bu yönde
ama işte böyle genellemeyeceksin işte. benim de görüşüm % 20 lik kısmın kötü erkek sevdiği % 80 lik kısmın ilgi arayan kızlar olduğu yönünde ve % 95 lik kısmın erkeklerin öküz ve ayrıcana da odun olduğu yönünde :D buna ne diyecen :D :D ben de böyle bir soru açayım mı :D :D
tamam sende haklı olabiirsin ama ben ilgili biri iken sonuç ne oldu ortada
işte hep tersi oluyor burada o odun kızın suçu var. Allah herkese kendi gibi eşler nasip etsin inşaAllah :)
inşallah amin. peki sen nasıl bir sevgili istiyorsun hayalindeki kişi ben gibi biri mi yoksa farklı biri mi
bilmiyorum senin tam olarak karakterin nasıl ama bir kere ben çok kıskancım ne ben ne de o karşı cinsle önemli bişey olmadığı sürece konuşmayacak ki eski sevgilimle de böyleydik biz.. yani çok ilgi isteyen biri de değildim tek istediğim onu ilk tanıdığım andaki gibi olsun git gide umursamamazlıklar değer vermemezlikler olmasın idi ama işte malesef ki ben git gide onu daha çok severken bağlanırken o bana sevgisini bile göstermekten aciz kaldı ve beni anlamaktan yoksun biri oldu çıktı. şu an ne aşk ne başka bişey istiyorum. sadece beni gerçekten anlayabilecek , neye üzüldüğmü neye kırıldığımı anlayacak , beni gerçekten umursayacak vazgeçmem kelimesini kullanıyorsa bunun sonuna kadar arkasında olacak biriyle olmak isterdim ama işte malesef her ilişkide ilişki uzadıkça bir tarafın poposu kalkıyo ve ilişki yokuşa sürülüyo. bu yüzden ilişki benden uzak olsun valla. ben yıllarca bir öküzün kahrını çektim artık karşıma melek gibi biri bile çıksa onu da öküz sanarım :D
ben sonu evliliğe kadar gidecek bir ilişki istiyorum. hayatımdaki kişiye hayatımı adamaya hazırım. ve sıradan biri asla olmam seviyorsam ilgilenirim ararım mesajlar atarım buluşmlarımda süprizler yaparım hiç ummadığı bir anda elimde çiçekle çıkabiirim karşısına. onu iyi gözlemlerim mutlu etmek için ne gerekirse yaparım. sevdiği şeylerle çıkarım karışına. ilk gün neysem son günde o olurum. ben tek gecelik ilişkiler ya da kısa süreli şeyler yerine uzun soluklu şeylerin mutluluk getirdiğine inanırım. kıskancımdır bende ve dünya güzeli gelse yanımdaki varken dönüpte kimselere bakmam çünkü sevdiğiim benim gözümde en güzel şeydir. ufak tefek sorunlar elbet olabiir ama bunları asla yansıtmam sorun etmem sorun varsa düzeltme ve kaldığımız gibi harika bir şekilde ilerlemek isterim. kısaca ben filmlerdeki masallardaki gibi bir aşkı yaşama ve yaşatmak istiyorum.
bunu kim istemez ki desene? bir zamanlar bu dediklerinin olacağına canı yürekten inanıyordum biliyor musun :) o da böyle derdi ama sonra değişti... her insan değişmek zorunda mı ki haa? etrafımdaki ilişkilerin de çoğu böyle. zaman insanı değiştiriyo ! :(
ama inşaAllah Allah kısmet ederse hayallerimizi gerçekleştiririz benim umudum pek olmasa da yine de belki ilerde olur diye umut etmekten başka çarem yok , senin daha çok umudun olmalı çünkü zaten bu yaşadığın ilişki saçmaymış yani kızla tam bir benlik oluşturamamışsınız , eğer olsaydınız ve ayrılsaydınız toparlanman biraz zor olurdu. onca hayalden sonra yeni hayaller kurmak insana zor gelir çünkü :)
ben neredeyse 2 hafta aşk acısı çektim halende çekiyor gibiyim unutmam için değilde hafiflemesi için gezdim tozdum arkadaşlarımla zaman geçirdim onlarla dertleştim derken bayaa azaldı acı. neyse benim dediklerim kalıcı olur çünkü evlenmek istiyorum. evlenmek istemeyen birisi ise yalan söyler ben ne kızı evlilik hayalleri ile gelinlik seçme ayaklarına kandırıp yatanı. kısaca güveneceğin kişi ciddi olmalı. zaten ciddi değilse ilk fırsatta eve atma isteği öpüşelim istekleri çok olur. eğer halen inancın azda olsa varsa tanışalım mı? belki iyi anlaşırız ve biz adım atarız burdaki ismim Farazicosmos2
ben kimin iyi kimin kötü niyette olabileceğini anlayabilecek yaştayım tabii bazı erkekler var iyi görünüp kötü çıkan Allah onlardan sakınsın. ben 20 yaşındayım ve 3 sene öncesine kadar sevgili vs şeylerinden nefret eden biriydim ki o eski sevgilimi tanıyana kadar... 3 yıl sürdü ilişkim ve olabilecek en ciddi ilişkilerden biriydi ve böyle olmasına rağmen bitti yani ben bu vakitten sonra başka bir aşka yelken açabileceğimi sanmıyorum azından birkaç yıl kadar. henüz yaşım küçük ve üniversite okuyacağım daha yani bizim tanışmamız saçma olur senin yaşın evlenmek için uygundur evet ama benim henüz değil daha 4 yılım var ayrıca eğer ben de seninle aynı yaşta olsaydım bile yine tanışmayı istemezdim çünkü ben sanal ortamdan aşka karşıyım tanımadığım biriyle olmak bana saçma geliyo. ve bazı yorumlara baktım da başkalarına da tanışabilir miyiz diye kullancı adını yazmışsın? sence ben böyle biriyle tanışmak ister miyim yok hayır istemem :) ve inan senin gibi diyenleri de çok gördüm böyle.
benim güvenebileceğim insan değilsin bu çok açık tamam belki iyisindir dediğin gibisindir bunu ben bilemem Allah bilir ama gerçekten anlattığın gibi biri olsaydın buradan kız bulma peşinde olmazdın ve gerçekte kendinden emin olan biri kendini överek analtmaz. aşağıdayok yakışıklıyım yok bilmem neyim filan demişsin. biliyor musun erkeklerde en çok sevdiğim şey mütavaziliktir ve bu eski sevgilimde çook vardı en sevdiğim özelliklerinden biridir bu :) eski sevgilim tam evlenilecek biriydi ama kısmet olmayınca olmuyor işte. bu yüzden ben bana güven duygusu veren veya vermeyen hiçbir erkekle münasebet içinde olmayı istemiyorm. yanlız daha huzurluyum. ve sana bir tavsiye buradan mutluluğu bulabilecein güvenebileceğin kız bulman çok zor. Allaha dua et birgün karşına anide çıkar belki :) hadi hayırlı geceler.
ben sanal aşka karşıyım burada tanışırsak gerçeğe tabi taşınırdık. güvenmemekte de haklısın. tamam bir iki kişiye daha tanışalım dedim ama kimse ciddi çıkmadı. kız burada dürüst erkek arıyorum dedi tanışalım dedim mesajı hadi sanal seks yapalımdı engelledim bir anda onu. yani şansını denemek gerekli bence ben bu şekilde düşünüyorum. tamam aşk acın kötü bitmiş ama hayatını 1 2 yıl kimse giremez diye kısıtlama belki harika anlaşacak biriyizdir. ben yarın evlenelim gibi birşey kimseye söyleyemem buna hakkım yok sen üniversite okuyacaksan bitmesini beklerim. ama güven konusunda ne olur beni yanlış anlama ona buna sarkan biri asla olmadım olmamda
yaa bu sitede o kadar gördüm ki böyle iyi gibi duran ondan belki sert çıkıştım kusura bakma. ama dedim yaa ben birkaç yıl belki de daha uzun süre kimseyi hayatıma sokmayı düşünmüyorum... ama inşaAllah sen en yakında zamanda ruh ikizini bulur mutlu olursun :)
peki arkadaşça iletişimimiz olabilir mi. ben hayatımda asla yalan söylemem ve yalanı sevmem. burada gördüğün kişiler gibi değilim. onların amacı kız tavlamak ben ise hayatımda kalıcı olacak insanı arıyorum
hmm iyi niyetlisin bunu görüyorum ama malasef erkeklerle mesaj yoluyla pek muhabbet etmeyi sevmem bir konu hakkında bilgi edinmek için konusurum ama böyle muhabbet biribirini tanımak dostça konusmak falan bana uygun değil hoşuma gitmiyor sıkıyor beni :( sorularda cevap veririm üşenmem de uzun uzun yazarım ama normal şekilde özelde mesajla konusmayı sevmem zaten bu sitede pek takılmam bir tane kız arkadaş edindim burada onunla konusuyorum sadece , anlayışlı karşılarsan sevinirim, kusura bakma gerçekten seni hiiç mi hiç kırmak istemem :(
seni tabiki anlayışla karşılıyorum. ama ben burada değil gerçektede görüşebileceğimiz bir arkadaş olmak ve duruma göre ilerletmek istemiştim. ama anlayışla karşılıyorum kuralların prensiplerine saygılıyım. güzel yorumların için çok teşekür ederim.
rica ederim ben de anlayışın için teşekkür ederim :) hayırlı geceler.
hayırlı iyi geceler
eski sevgilsni kesinlikle unutamamış dostum, hatta unutmak için seni seçmiş.. :(
Ne rahatlikmis bu kizdaki, ben olsam yillarca baskasina kolayca evet diyemezdim
Erkekler neden burnunu süründürenleri sever? Aynı sebepten bence.
Kızlar Ml dır ne istedigini hiç bilmezler kötü bulur iyi ister iyi bulur kötü ister kız işte ne yapıcaksın salla gitsin
yalanı , dalga dümeni iyi bilirler , romantık olmayı iyi bilirler ,
zikmeyi de
hepsini geçtim felaket şeytanlar. bir anda düşündüğü uyguladığı şeyleri sen 10 yıl düşün aklına gelmez
Malesef kotuler sevilme diye birsey yok bende zamaninda bana iyi gelmeyen aslinda kotu birine Asiktim simdi tabiki pismanim
yaşın 27 olgunlaşmışsın. ama ergenken ya da 23 e kadar ki yaş grubunda çoğu kız için nedense kötüler çok cazip geliyor.
İmkansız diye bir sey yoktur, aranılan karakter it kopuk değil durust olmasidir. ne halt ** acikca soylemesi. Kizda etkili olmus
bana guvenmiyormusun demisse bu cumle kullanilmissa biri tarafindan gercek anlamda guvenme
seni kıskandığını belli etmemeye çalışıyor peşinde olasın diye :D seviyor seni
Herkesi aynı kefeye koyma derim ve doğrusunu yapmıştın kıza tekmeyi vurarak
Benim kimden hoslancagim belli olmuyo ya bisi diyemicem
Sen sana dengesiz kizin biri çıktı DİE karamsar dusunuyosyn her kız it kopuk sevmez
Zor ya da imkansız değil kızları boşver önemli olan senin ne istediğin
Kız hakediyor herseyi hep ayni tip takildiysa vardır bisey.
Efendi birine cok asigim ama sanirim adamin askla isi yok serseri olsa hemen asildi :(
efendi ve aşka sevgiye hayatındaki kişye çok değer veriyorsa
Oylesi de beni bulmaz zaten :(
Keske bulsa ama...
tanışmak istersen mesaj atabilirsin çok ciddiyim seni tanımak isterim
kullanıcı adım Farazicosmos2
Ben siteye yeni geldim mesaj atamiyorum sen at
mesaj kutuna bakabilirsin ben hakan diye yolladım
Afedersiniz ama deveyi diken insanı s*ken yaranırmış ya aynı öyle bende çözemedim henüz
Ben sevmem eroin ve ugusturucu kullaniyorlar bazi insanlar secici olmasi sart oldu
Bende beyefendi tarzi erkeklerdn hoslnyrm o kiz genis bnce
Kardeş k. b ama bende it kopuk severim (serseri) tatlı oluyorlar
Ya ben en yakın kız arkadaşımı bile diğer kızlardan kıskanıyorum, sevgilimi kıskanmıycam he? töbest. Sevgilinle bir konuş bence, neden böylesin diye sor
Valla bende bad boy tarzı erkeklerden hoşlanıyorum askjgfd
Ben öyle gibiyim
Sen kendini efendi mi sandın? Yanilmissin canım şu anlattıklarına kıza sorduklarında bak. Hiç tecrüben yok diye efendi diyemezsin kendine:))
öylelerı kıymetlı olur kardes ancak kıclarına bı kazık gırer ozman anlarlar
Kızın söyledikleri fazla tutarsız onun kafa pek yerinde değil sanırım sen onu unut bence
Kardeşim kızın kalitesiz olduğu belli üstünde durmana bile gerek yok.
Anlasilmaz varliklar uzuceksin ozaman kiymet bilirler
Eski sevgılısıyle kıyaslamıs orayı okuyunca gerısını okumaya gerek kalmadı bile
Hep watpadd yüzünden bunlar;)))
Niyeki
Anlayanlar anlamıştır espriyi:)
Okuyamadim. Ozeti yok mu :)
malesef ki yok
%20 için bol şans kardeş :)
teşekkürler
vay be insanlar ne tuhaf... iyi olmus boyle olmasi
çok üzdü ama beni
Çünkü hayvansever insanlarız
.
Delilik var hamurumuzda
Güncelleme okuyunca beyin Error :)
haklısın kızın biraz aklı olsa it kopuklarla birikte geçmişte olmazdı
Şöyle söyleyebilirim. Her kızın bir hatası bir it kopuğu olur ama kendini o yoldan çıkartıp düzgün insan bulmak insanın elinde.
Deveye diken, insana s. ken yaranırmış kardeş..
bunu geç anladım
Sende serseri gibi görün ama olma senide sever ;)
deveyi diken insanı sıken yaranırda ondan
valla haklısın
Onu henüz bizde çözemedik :)
onları elde etmek isterler. zor olanı seçerler.
Bazılarımız dayaklıkta ondan
haklısın
Kız sana hayran olmuş
olabilir.
kızlar ağzına sıçan erkeklere aşık oluyor:D
neden ama
nedenini bilmiyorum ama geçmişini umursamaması bu kadar rahat olması normal değil bence yeterince sevmıyor belkide
işte bende yeterince sevmemesinden korkuyorum ve bugün bana biraz önce şey dedi. önce kardeşim sonra annem peşine babam ve en son sen geliyorsun dedi. benim için ise o herkesin herşeyin önüne konumlandırılmış halde
bilmiyorum aile çok kıymetli bu konuda bişey diyemicem belkide kendini biraz geri çekmelisin senin uzaklaştıgını düşünrse ya da kaybedicegini belki kıymetini anlar
Hep vitamin eksikliğinden ✌
İyi kızlar kötü erkekleri sever.
Kızdan kıza değişir bu
Tümü degil o kiz gerizekali.
bu stedekı kızlar melekmıs haberımız yokmus
bu kadar uzun yazı yazılırmı
Evet yazılır
Biz mi kötü erkek seviyo musuz?
evet
Bilmiyodum. Ama bence genelleme.
Sigara içsem yakmıştım be aga
Geçmişten günümüze sorular vol.11