kısaca sonuç ayrıldım.
Kızlar neden kötü erkek sever?
kısaca sonuç ayrıldım.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1- Kıskançlığı çok yanlış yerden anlıyorsunuz. Kızın, erkeği kısıtlamıyor olması ona güvenmediği anlamına gelmez. Ama şu konumda bir ihtimal bilerek yaptığını anlamıştır. Çünkü bir erkek zart diye sen dokuzuncu kızsın demez. Gıcıklığına tepki vermemiş olabilir.
2- Kadınların çoğu gençlik çağlarında fırlama tipleri sever. Çünkü ergenlik dönemlerinde alfa erkek onlardır. Ama burada atladığınız bir şey de var, bu erkeklere karşı sevgiden çok elde etme hırsı oluşur. Zamanla gelen olgunluk da bu hissi yok eder. kadın daha düzgün adamlara yönelir.
Sonuç olarak kızın samimi olması da mümkün. Önyargı oluşturmadan zamana bırak, ne olduğunu en iyi sen anlarsın.
peki burada birşey soracam aşık olduğu kişi halen facebookunda ekli ve sil dediğimde hayır diyor. ama onun içinde acı çektiğini unutamadığını aylarca ağladığını söylemişti. silmem ama yolda görsemde tanımam diyor bu ne anlam taşıyor peki.
Bazı insanlar bu konuda rahatlar... Ama çok aşık olduğun kişiyi hala sosyal medyadan takip ediyor olmak bana da mantıklı gelmiyor. Bu konuya takılmakta haksızsın diyemem.
benim aklıma türlü türlü şey geliyor. birincisi onu sildiyse neden halen ekli ikincisi yolda gördüğünde bile tanımıyorsa neden internetten takip ediyor. tutup bir gün o serseri kıza mesaj ile tekrar birlikte olmak felan istiyorum derse bunun aklı karışmaz mı halen birşeyler besliyor ona karşı bence. ve tipsiz kısa boylu giyimi kuşamı berbat bir tip ki neyinden hoşlandı aşık oldu akıl sır erdiremiyorum
Hırs yapmıştır emin ol. Dediğin gibi tipsizin ve varoşun tekiyse o serseri aşkı olamaz. Bir şekilde kızın gururunu kırmış ve onu önemsememiştir, kız da çocuğu hırs yapmıştır. Hatta çocuğu silmeme nedeni bu hırsın uzantısı olabilir.
Ama bu şekil davranıyorsa bence de temkinli ol. Gerçi kızı tanıyan sensin, diğer yanları nasıl falan iyi değerlendir.
biri falcıya git dedi açık açık onu bile düşünür oldum. çıkamıyorum işin içinden artık. kız iyi davranıyor seviyorum seni felan diyor güvenebilirsin bana gibi sözleri var arıyor soruyor ilgileniyor ama bilmiyorum bu eskideki çocuk çok canımı sıkıyor.
İçinde huzursuzluk varsa olmaz o iş... Anlıyorum yani seni de. Kız eskiler konusunda güven verememiş.
Falcılara gelince... Emin ol rahatlarsın, git git :)
güven vermişti çok aşırı rahattım. işte taki o kişiyi profilinde görene kadar. tarifinde normal biri gibi ama yalancı felan diye bahsediyordu
Tek sorun buysa, bu kadar acele etme. Biraz zamana bırak. Neyin ne olduğu anlaşılacaktır.
aynen zaman en iyisi. tüm güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Rica ederim, bol şans :)
başkasının düdüklediği karıyı kim ne yapsın yaa yaani? :):)
Kızlarda öyle bir izlenim var doğru. Nedense bende dahil o tipler ilgimizi çeker. Efendi duran erkekler arkadaş olarak algılanır. Her neyse senin kızla işin zor gibi. Yani şahsen kızın yerinde olsam şu kafeye gitsem muhabbetinden sonra direk kıskançlığa bağlardım. Geçmiş hikaye derler ama öyle değil senin kim olduğunla alakalıdır bence. Seni sevdiğinden emin ol öyle yürü derim. Yoksa çekilmez bu umursamaz tipler.
çok kafam karışık ne yapsam bilemiyorum
niye olacak odun herife abayı yakıp sonra ağlayıp zırlayarak dikkat çekmek için bence fasa fiso 2 nci ilişkilerinde genelde bu tip şeylerle partnerine yakınıp dururlar ahhh bunlar değer vereni sallamıyor kardeşim 3 haftada hemen ayrılalım neden kesin bir tane yaş odun gördü...
s. et sana kız mı yok.
Net
Cevap
32Cevap
Biz kızlarda var bir problem ama erkeklerde öyle salak salak kaşar kılıklıların peşinden koşuyorlar. Heralde bu devirde düzgün olmak işe yaramıyor. Biriyle ayrılınca eğer kötü bir olay yaşanmadıysa her bir yerden silmeye gerek olmadığını düşünüyorum ya da en azından o kişi gerçekten sizin için değerliyse. Birbirinizin geçmişini takmamamız güzel bir şey olur ama berabersen de seven insan kıskanır ya. Kız senden önce biriyle öpüştü diye rahatsız olmaman gerekiyor. Seni tanımadan önceymiş. Hatta senden önce ciddi bir ilişkisi olmuş ve birlikte olmuş bile olsa geçmişte kalmış bir şey için düşünmeye değmez. Kıskanmama mevzusuna gelirsek. Benim erkek arkadaşım biriyle kafeye gitmeyi bırak instagramda kızların fotosunu begenince ben deliriyorum. Birisinin 3-5 fotosunu begendiyse direk başlarım kim bu kız nerden tanışıosunuz falan diye. Seni kıskanmaması iyi değil.
Kötü erkek değilde hani nasıl desem böylhhgözü kara, ne kadar kötü olursa olsun bir de ortamda onların ünü vardır o dikkat çeker.
Aslında sonradan onunla olmayacağını bal gibi biliriz ama, pervane ile ateş misali işte.
İlk serbest çizilmiş resimler çekici gelir.
Ama mutluluğu cetvelle çizilmiş olanlarda buluruz...
Bazı istisnalar vardır eski kız arkadaşın bu istisna da..
Onunla hala bir hayat kurabileceğini düşünüyor, ötekide onu bildiğin yedekte tutuyor..
kavga ettim beni yedekte tuttuğunu dile zar zor getirdi bende ayrıldım
eminim çok pişman olacaktır. o ankarada üniversite okumaya gelecek seneye ve harika bir teklif sunmuştum dayalı döşeli bir ev var gel birlikte yaşayalım dedim. romantiktim ilgiliydim süprizleri jestleri çok yapardım ne yapsam haber verirdim sabah gözümü açar açmaz günaydın mesajları atardım. hayatında görmediği değeri ilgiyi sevgiyi benden görmüştür ama böyle yaparak eskide takılı kalması hoşuma gitmedi. hepsini geçtim her an farklılıklar sunardım sıkılması imkansızdı. ama yinede olmadı neyse kısmet değilmiş artık.
27 yaşındayım ve 27 yıldır karşıma 1 tane bile işte bu diyebileceğim biri çıkmadı. artık çıkacağından da ümidim yok
Detayı okumadım. Sorunu gördüğüm anda aklımdan geçen tek yanıt şuydu. Çünkü kötü erkekler çabucak elde edilemeyen seksi erkekler oluyorlar. Kızlar da sadece bunun büyüsüne kapılıyorlar. Bu hallerine hayran oluyorlar, onları böyle yapan kötülükleri göz ardı ediyorlar.
Boşver gitsin. Sen de kötü kızları sev bayım. Zaten iyiysen yapamazsın öylesiyle. Gerçekten iyi olan kızlar için de bu geçerli. Sonunda da döner dolaşır bulursun kendine denk birini
:)) sadece kötü bir olay yaşamışşsın bütünleme kulanmamalısın aşk konusunda çünkü aşk farklıdır herkez farklı yaşar herkez farklı hisseder.. imkansız diye bişey yoktur hiç bir zman unutma belki sana aşık olanlarda vardır ama sen görmüyorsundur.. önmli olan karşılıklı olması aşkın tek başına hiç bir işe yaramıyor.
Kardeşim deme öyle kızlar kasiniyor sonra oturup ağlıyor. Evet bende zamanında kötü birine aşık oldum çok acı çektim uzun süre unutamadim ama insan belli bir olgunluğa gelince evlenilecek adam yani senin gibi biri istiyor. Kötü adamlar farklı geliyor ama şimdi bana sorsan aman aman uzak dursun. Çok şükür ki o ilişkim bitti ve şimdi adam gibi adam dediğim biri ile birlikte evlilik yoluna doğru ilerliyorum
Geçmişin umrumda değil dediğimde en son canı yanan ben olmuştum geçmiş önemli önemli çapkın bir erkenden senin son olmani bekleyemezsin sonuçta değil mi sevdiğin kızı arastırmalısın herşeyiyle zaten geçmişte yediği hurmalar çıkacaktır sen sen ol bidaha böyle bir hataya düşme ben ettim sen etme eski sevgilisini silmiyorsa vardır bir problem arkana bakmadan kaç
Malesef insanın ağzına s. çanın b. ku tatlı gelir diye bir söz var. İyi davranan taraf genellikle yanlış kişiye hak etmeyene iyi davranır. Kız belli ki aklı başında bir tip değil bu da o elemanı kafasından atamadığının göstergesi hem sana efendi birisin diyip hem de anlattığın gibi mahalle serserisi tiplere bakıyorsa her şey açık. İnsan en çok kızgınken kavga ederken dürüsttür o anda bile silerim falan dediyse kendini üzme derim kız için.
Bence sen karşısında anlattıklarını yapsan kıskançlığından kudurur ama seni sıkmamak adına alttan alıyor şimdilik. Belki o çocuk yani eskisi tanınmış biri olduğu için çıkmışlardır. Yani hava basmak istemiştir bak ben bununla çıkıyorum gibi. Takma kafaya su akar yolunu yolunu bulur kardes
Ya sevmiyo ya da kendi geçmişinden dolayı umursamaz davranıyorki sen onun geçmişini sorun haline grtirmeyesin diye yoksa sevince geçmiş geçmişte kalsa bile kızları çok etkiler. Ama seviyorsan sen yinede araştır ki sıkıntı vermesin sonradan bu konu sana.
Ben şahsen kuzeninden vs bile kıskanabilecek bir manyağım. Kötü erkekler diye tanımladıklarına da salak ve abaza gözüyle bakıyorum. Allah onları hepimizden uzak tutsun sjdjdjdj benim için geçmişi yeri geldiğinde önemlidir yani daha önce birçok kızla birlikte olmuş sevgili olmuş bir erkekle arkadaş olarak bile konuşmak istemem. ama iş senin kıza gelince tabi biraz karışık hsjsjs rahat biridir belki ondan umursamıyordur yani. ama eğer sen kıskançsan bu ileride sorun olur sizin için
senin gibi olsun isterdim :D
Umarım olur ne diyim jsjsjs
Herkesin bir tercihi vardır ayrılmıssnz herkes yoluna gtms işte. Burdq genelleme yapmana gerek yok. Yakışıklı ama burnu havada salak tiplerden kızlar genel olarak hoslanmaz ama yakışıklı az konuşan cool tipler her zmn tercih edilir. apacilerden de hoslanan var demek ki ama genelleme yapmak yanls. bir de su kafayi bırakın artik yok sadece opustum dems yok temizm dems bos bos isler pesinde ksmayin. Sizin derdiniz ne ben anlamadm zaten. Hey allam ya.
Kötü çocuklar her zaman daha çekicidir ama her kız için de öyle değildir bazı kızlar sevmez öyle erkekleri senin de öyle biri bulman lazım ama bu bulduğun kız belli ki öyle biri değilmiş bunu fark edip ayrılmandan iyi bir şey yani zararın neresinden dönülse kardır
Kötü olan bir adamın Yüreğinde iyilik yatar onuda sen bulucaksn keşke karşıma öyle biri çıksada bende ona yardım etsem hayata tutunsa. Karanlığı karanlık yok edemez bunu birtek ışık yapabilir nefreti nefret yok edemez bunu birtek aşk yapabilir. Ona bunu öğretirdim :)
her kız hayatnda romantik nazik yeri geldiğinde söz dinleyen bir erkk ister ama hep kötü erkklere aşık olurlar.. ama yanlarındada hep romantik onlara aşık olan bir erkk bulunr. kendimden biliyrm..
kötü erkkler genellikle bizlerle zıt kutup olur ki zıt kutuplar birbirini çeker. romantik olanlada aynı kutup olursnz ruh ikizi. ama aynı kutuplar birbirini itekler...
biz kadınları anlamak çok zordr. yeri geldiğinde biz bile kendimizi anlamıyrz ki siz erkkler hiç anlayamzsınz.
kızlarda genelde şişmiş bir ego olduğundan kendilerini dünyanın merkezinde görürler ve serseri kendisini iplemeyen bir erkek gördüğünde ben bunu adam ederim ben bunu kendime aşık ederim gibi düşüncelerle hareket ediyorlar ve sonuç yukarıdaki gibi oluyor
Bak, "her" insan ulaşamadigini kafasinca kiymetlendirir.. Her insan diyorum. Ve sunuda eklemek istiyorum, fazla anlayisli olup, cok ustune gidersen bir kizin bunalir kaçar. Kaçanda kovalanir her neyse. Hersey karsiliklidir, senin yerinde olsaydim sana davrandigi gibi davranir eskisi beni aratirdim
iş işten geçti artık
Böyle tipleri bilirim biri girdi hayatıma hiç unutamam bana yaklaştıkça üşürsün seni koruyamam demişti öyle de oldu sonra çekip gitti hep imkansızlar seviliyor nedense gündüz geceye nasıl aşık oluyorsa siyah beyazla nasıl yakışıyorsa kötü iyiyi öyle çekiyor..
serseri erkekleri kendimize baglamak sacma bir sekilde oncelikli hedefimiz oluyo ve bunu yapamadigimiz icinde asik oldugumuzu saniyoruz kizinkide oyle biseydir muhtemelen ve seni kiskanmamasinida sevmemek olarak algilama belkide sevdigi icin kiskanclik edip seni kendinden sogutmak istemiyor olabilir bence akisina birak zamanla daha iyi tanirsin onu ve sakin kaptirma kendini
sorun işte kendimi kaptırma aşamasına geldim gibi
ben evlilik yolunda ilerlemek istiyorum ama evlenilecek biri mi halen onu bile anlayamadım
arada 10 yaş var 17 - 27 5 gün sonra 18 olacak
üniversite okurken birlikte olalım işler ilerlesin söz nişan felan sonrada mezun olunca evlenelim istiyorum
halen profilinde eski sevgilisi duruyor arkadaş diye. sonra sil dediğimde silmem diyor bana güvenmiyormusun diyor ve yolda görsem tanımam o bitti gitti artık ta olamaz dediği halde halen profilinde peki bu durumda ne düşünmeli ve ne yapmalıyım
Kiz ya bu cocuk cepte diyor ya da sevmiyor baska aciklamasi olamaz seni uzmek istemezdim ama kizlar eger birini seviyorsa bu tarz davranislar. icine girmez demekki seni kaybetmekten zerrece korkmuyo hem eski sevgilinin ne isi var Allah askina bu kadar mi zor kaldirmak ben arkadasimla cekindigimi bile kaldiririm
haklısın biraz üzerine gidecem bakalım ne hal alacak
bana kız çokta inan evlenilecek anne olmaya layık doğru düzgün kız yok
Kimse bana gelip "çünkü onlar eğlenceli" demesin... Ne iyi çocuklar gördüm, muhabbetine doyum olmayan..
Kızlar kendisini ezen, acı çektiren erkeği sever.. Her istediğini yapan basit erkekleri değil..
bende sinir oluyorum çünkü onlar eğlenceli sözüne bir ortama girdiğimde tüm gözler üzerimde olabiliyor o kadar kaynak neşeli ve muhabbeti iyi olan biriyim ama bu durum neden bu şekilde anlamadım.
Olayın eğlenceli olmakla faln ilgisi yok.. Basbayağı, zikeni seviyorlar
Iyi erkeklere genelde "bundan harika sirdas olur" diye bakiyoruz genelde. Ve nedense sirdas olabilecek erkekle sevgili olabilecek erkegi ayni yere koyamiyoruz. Istisnalar var tabi fakat kiz olmanin uzucu taraflarindan biri de zoru istemek sanirim.
ben bu kızla evlenmek adına yola çıktım rahat oluşu geçmişini anlatması kaç kişi ile çıktın dediğimde birşey söyleyememesi. it kopuklar tarafından yolunun kesilmesinden o kişi ile sevgili oluşuna kadar herşeyi anlatıyor. ve rahatsız oluyorum. ben buna nasıl güvenip evlilik yolunda ilerleyecem
Sacmalama. Sevse umursamaz asil gecmisini merak etmiyo dye kmseyi yargilayamazsin. Ne gzel iste gecmiste kalmiyo gelecege bakiyo. Arkaya bakan önünü göremez. Bence seviyosan yasa sadece teferruati bosver.
ben geçmişte değilim gelecektede kıskançlıkları yok okuldan askıntı kızlarla çıkmamı normal karşılıyor
Cunku diger erkeklerin hepsi ayni gelir ama kotu erkek farkli ve ulasilmaz olarak gorulur biz o tur erkeklerdeki gucu de tehlikeyide severiz korur sahiplenir diye dusundugumuzden de olabilir ve bizde ulasilmaz olan her seyi gozumuzde buyutmeye bayiliyoruz
halbuki bilmezsinizki o tür pi.. ç erkekler sadece düdüklerler ve şutlarlar yaani :):)
Gercekten sevmiyo abi o kız seni ve bir kız olarak kendi dusuncem; gonul gecirmek yani guzel zaman gecirmek icin kotu erkekleri sever cogu kız hatta kadın ama evlenmek amacıyla gorusuluyosa bir kız o erkegin kotu olmasını istemez tam tersi beyfendi bir erkek olmasını ister bence
çünkü kadınlar gerizekalı arkadaşım. bir kıza hakaret et , onu reddet , aldat senin köpeğin olur. ama saf temiz duygularla gittiğin zaman beyinleri bu güzellikleri algılayamıyor
haklısın
Sadece kızın takdirine onayına ihtiyacın mı var? Bu dünyaya geliş amacımız bumu? Onun takdirine ve onayına harcayacağın zamanı emeği kendine ayırsan ne olacak? Bugün varlar yarın yoklar bilgin olsun. Geride kalmak mı istiyorsun ya da ?
En iyisi yalnizim mutluyum havalarinda takılmak.. birde yakışıklıysan bırak kızlar peşinde kossun sende onları izle. bunları bir kız olarak söylüyorum
ben bir parkta otururken bile kızlar tanışabilmek için etrafımda pervane olur ama ben anlık şeyler ya da bunları istemiyorum. ben sadece evlenip harika bir yuva kurmak istemiştim ama olmadı
İlginç sasirdim doğrusu bir erkegin böyle şeyler istemesine o kıza haketmedigi degeri vermissin ama seninde karsina tekrar sana layık birisi çıkar
inşallah
Gençlikte it kopuk tipler ne kadar hoş gözükse de -ki bana hiçbir zaman hoş gözükmedi- olgunlaştıkça onlara sadece gülecekler ya da yanlış şeyler yapmışlarsa yaptıklarından dolayı başlarını taşlara vuracaklar.
sen 24 saat aklını onu düşünmekle yor, ama o senin dediğin hiç bişeyi takmasın.. pardon ama daha iyikerine layıksın :)
o iyiler bir karşıma çıkmadı işte. hep değer bilmeyenlerle karşılaştım. çok az bir göbeğim vardı oturduğumda ayaktayken felan belli olmazdı bile spor yap dedi anında diyet ve spora baslamıştım sırf beni beğendin diye ama boşaymış hepsi. ayrıldım halen salona üyeliğim var diye gidiyorum. iyi kas yaptım sayesinde
başkası için kendini değiştirme derim.. eğer kabullenemiyosa çeksin gitsin fesatlığın alemi yok.. kendine kas yaptın belki özgüven kazanırsın memnun olursun kendinden.. ssni değiştirmeye çalışan kişi önce kendisine baksın
zaten benim özgüvenim tavan seviyelerde. ben okula giderim tanımadığım kızlar bakar otobüse dolmuşa binsem bir bakan elvet vardır hepsini geçtim yazın bir parkta otursam tanışmak isteyen ya da tam karşıma oturup bakanlar bile vardı. ve ben herkesin içinde en kötüsünü seçtim
o zaman yapcak bişi yok.. hayatına giren insanlar dikkat et.. ve önce onlar senin için neleri göze alır ona bak.. sonrası gelir ztn :)
herşey evlenip güzel bir yuva kurma isteğim yüzünden bu hallere geldi. tek günlük ilişki isteseydim eminim şu an götümde dolanırdı
oda olur merak etme :) herşeyin zamanı var ve eminim dışarda bir yerde hayatını paylaşacağın biri var :)
inşallah
1-gecmisi it kopuksa boşver gitsin Hayır gelmez. benden soylemesi. ama sen yine de yaşayıp gör.
2-tabiki onemsemicek geçmişini. Geçmişte yasadiysan orada kalır her şey. kız bunu olgunlukla karsilamis bence. Bu iyi bir şey. boşuna tedirgin olma.
Ya belki kiz seviyodur kiskaniydurda sana göstermiyodur sen havaya girmeyesin diye 1001 turlu kiz var bu hayatta yani bisey diyim mi kendini hic bir kiza süt gibi gosterme ay ben cok durustum seni severim deme ki pesinden az kossun
O kızın karakterine bağlı bişey. Doğruyu söylemek gerekirse kötü çocuk tiplemesi bançekici geliyor. Neden bilmiyorum. Belki okuduğumuz kitapların ya da Hollywood etkisi denen şey bizi etkiliyor. Bir kız ona güvenen ve güvenebilceği birini ister. Kötü çocuk olsun ama güvenebilsin ister. Herşey güvende başlar.
Ya çok ilginç. Artık kime inanacagini bilemiyor insan. Gönül bu nereye konacagi belli olmaz. Ordan burdan bulduğun kızlarla takılma vaktini kaybedersin boşuna yorulursun üzülürsún.
annem derdi küçük kızlar iyidir gözünü sende açar hayata seninle başlar diye artık o söz bile hayal oldu. küçük olsun büyük olsun herkes aynı artık.
daha yaşı 15 16 olmadan neler neler yaşayanlar var. şimdi ben öyle bir kızla evlensem ne bana iyi bir eş olabilir nede çocuklarıma anne olmaya layık olabilir. valla gördüklerim yaşadıklarımdan sonra evlilikten soğur oldum. hatta hiç bir kıza bile yaklaşmaz oldum
bu tarz konular sıktı beni artık o yüzden komple son verdim
ölene kadar düşünmeden devam ederim sanırım. 27 yıldır bahtım gülmedi artık gülmez yine sanırım. ve kendime söz verdim 40 tan sonra baba olacaksam ömür boyu bekar kalırım daha iyi diye
kötü erkeklere aşık olurlar. kızlar yanlış erkeğe aşık olup erkekler ise doğru kıza yanlış yaparlar. Nettir.
Yo
o tarz kızlar genellıkle bu tıplerdır :D https://pixama.de/img/709w1.jpg
Bence sen o kızı bırak eğer bir insan kiskanmiyorsa emin ol sana karşı duyguları 0 dir yoktur yani sen kızlarla cafe gideceksin o da git diyecek e ben o kızın cinsiyetine sasiririm ya da seni sevmiyordur
Ayrilmakla en iyisini yapmışsın. Kizda az degil bos kalmak istemiyor ya da akli sıra digerini kiskandiracak.
zaten kızlarla cafeye falan git demesinden anlaman lazımdı)) normal bir türk kızı sevdiği adamdan o lafı duyduğunda olay çıkarır :D
aynen. ben aradığımda kızlar oluyor yanında ver telefonu konuşalım oluyor ben sevgilim yerine arkadaşlarıyla konuşuyordum
yürümedide bitirdim
İtten kopuktan hoşlandığımızdan değil. Bu genel olarak çoğu insanda var, "seven s-kilir, s-ken sevilir." :)
sadece kılzar değil bence ama milleti ziken yaranırmış. mesele bu.
haklısın
1. anlattığına göre geçmişi bu kadar takmamalısın ki nişanlımın daha önceki ilişkilerini bilirim kıskanmam çünkü ben yoktum. ama 2. anlattığın durumda afedersin ama o kız iyi değil değil uzaklaş...
Asıl sorun şöyle olmalıydı " Kızlar Kötü erkeklerde ne buluyor? " ha bunu sormayı akıl edeydin, zaten o erkeklerin kötü olmadığını anlardın ;-)
Kotu erkek kizlarin ruhuna nasil dokunavagino bilir gidis yolunu bilir
nasıl yani
hayır kötü erkek kızların ruhuna nasıl dokunmasını bilir onu anlamadım
bilemiyecem. ben sahsen sevmem oyle bir tipi bana uzak allah yakin olsunlar
keşke her kız senin gibi düşünse
Kötü erkek dediğin; sağı solu belli olmayan, ama her şeye rağmen yalan söylemeyen ve edepli biriyse tadından yenmez. Onun dışında it kopuk olması daha çekici geliyo kızlara. Gerçi ben it kopuk tarzı erkeklerden nefret ederim ama çoğunluk...
kesinlikle çoğu kız kötü erkekleri seviyor sende iyi yapmışsın bitirmekle gerçekten sevmiyormuş benim sevgilim bir kızla muhattap olucak o kızında onunda kafasını duvara sürter kıvılcım çıkartırım.
bende senin gibi düşünsün istedim ama olmadı
ay kıza bakk. haketmiyo zaten seni bırak o apaciye donsunde aci ceksiin
bıraktım zaten
Kanka sekste daha acımasız oluyorlar herhalde çünkü başka türlüsünü düşünmek kızlar adına aptallıktır :D
Kötü birini sevebilir insan ama illa sevdi diye de birlikte olmak zorunda değil. Şahsen sevebilirim binde bir ihtimal öyle birini ama gebereceğimi de bilsem hayatıma sokmam.
Valla ben sevmediğim erkek arkadaşımı bile kıskanıyodum sahipleniyodum bu kız cidden sevmemiş s*ktr et kardeşim
evlenilecek daha düzgün birini arıyorum bu gibiler uzak dursun benden.
insanlar yanlış insanları sevdikçe bu ön yargılar hep olacak
seninki ön yargı herkes gözünde kötü iyi bile olsa
herkes demedim burdaki yorumlar bile %80 kötü erkeklerin sevildiğini gösteriyor
Bu tarz kızlar çok salak geliyor bana. Sana acı çektiren psikopat serseri tipli manyaklardan ne buluyorlar anlamıyorum yani.
bende ne buluyorlar anlamıyorum ve haklısın bu tarz kızlar çok salaklar. ben tinercinin birinden hamile kalan bir içim su denecek bir kızı görmüştüm. çocuk oturmuş tiner çekiyor üstü başı pis kir felan içinde ne kadar iğrençte kokuyor anlatılmaz kızda ağlayarak hamileyim evlenmeliyiz diyordu.
onda beyin yok bunu herkes biliyorda it kopuk tarzı orda burada içen karı kız peşinde koşan okumamış etmemiş ağzından küfür eksik olmayan bir tipte ne bulurlar bilmiyorum. eski mahallemde öyle bir tip vardı adam felakette yalan söylerdi ve her gün bir kızla birlikte olurdu
Kendini korucak birini istedikleri icin kötü erkek severler. Sanırım kötü erkeklerin sahiplenecegini düşündüğümüzden :)
ben yıllarca kung-fu yaptım 10 adam arasına girsem sapa sağlam çıkarım hattta önüme geleni devirmeden yere sermeden de çekilmem. bu durumda bile sağda solda içen sıçanlar cazip geliyor nedense kızlara
kardeşim sen kafanı yorma bu kızlar böyle işte nerde serseri it kopuk var yakışıklı ya da uzun boylu diye hemen atlıyolar.
bende yakışıklı ve uzun boyluyum hatta atletik bir vucudum var düzenli spor yaparım üniversite okuyorum bilgili kültürlü efendi dürüst biriyim ama it kopuk tarzı işsiz güçsüz serserilerde ne buluyorlar anlamıyorum
Bende öyleyim ya kötü erkekleri seviyorum niyeyse :(
Açıklamanı okumadım ama
kötü erkeği çekici kılan şey nedir
Ulaşılmaz olması mı demeliyim ne diyeyim bilemedim.
anladım
(Pisikolojik tedavi görsün) gerizekalı insanlarla takılırsa öyle olgun düşünmesini bekleme.
bana kalırsa o kız daha olgunlaşmamış. ve ayrıca sana öyle rahat davranmasının sebebi bgne kdr ztn yaşadığı kdr acı yaşamış. artık snn ddiklerin onu etkilemio bnce.
Bence bişey diyim mi madem it kopuk oldugunu biliyo neden çıkmış herkes de öpüştüm sagde deyip geçiyo bu kız herşeyini Anlatıyosa vardır
aslında o kız sadece içindeki güzelliğe bakıyordur onun içindeki güzellikte yüzüne vuruyordur bence öyle
kızlar için her zamn yakışıklılıkta önemlidir ama bir erkeği içiyse gerçekten kızın dahada çok dikkatini çekiyor ve dahada çok aşık oluyor birde şu vardırki bir insan hiçbir zamn dört dörtlük değildir
biliyorum hiç kimse dört dörtlük olamaz ama mahalle köşelerinde içen kavga eden küfür eden yoldan geçen her kıza laf atan biri ile ne bekleyebilir ki
sevgi çok farklıdır bilemessin ki onun içindeki sevgiyi allahtan ve kendisiden başka hiçkimse bilemz tamam kavga eder içki içer ama insanlar çok farklıdır bunuda unutma lütfen
k. b. böyl yzılar yorumlar yapıyorum ama benm düşüncelerim bunalr
ben bir baba olsam kızımı döver eve kitlerdim öyle biri ile görsem resmen ayraş tinerci denecek bir tip yani
dövemekle elinize ne geçe bilirdiki
Sert seviyoruz kötü degil kötü kimse olmaz hem ama artık cocuk gibi olanları sevicem hep üzüldüm kendimden 3 yas falan küçük hatta😐
kendinden küçük bir çocukla mutlu olamazsın ki sadece ona belli bir süre çocuk bakıcılığı yaparsın o kadar.
Neden olamayımki
ben kendimden ve arkadaşlarımdan biliyorum. erkekler geç olgunlaşır en az 4 5 yaş erkek büyük olmalı ki ilişki doğru düzgün ilerlesin. çocuk kalan 25 yaşında adamlar var öyle biri hayallerdedir daha seni tam anlamaz seninle mutlu olamaz. hadi herşey harika diyelim türkiyede yaşıyoruz aileler sorun çıkarır. çevre garip bakar. dedikodu yapsın diye yaratılmış komşular yaşlı teyzeler var ülkemizde. kısaca şunu söyleyebilirim ki mutlu olmak istiyorsan en az 4 5 yaş büyük birini bul. tabi her insan bir değildir. gerçek aşkı sana yaşatabilecek seni sevecek seni sahiplenecek gerçek herşeyi sana verebilecek birisi olmalı.
Büyükte nde bişey olmuyo ama neyse bakalım
büyükte neden mi olmuyor çünkü karşına gerçek aşk çıkmadığı için
Evet
kızlar kendilerine yüz vermeyen erkeklerden hoşlanıyorlar kötü erkek denk gelirse vay halinee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar