Kızlar neden kötü erkek sever?

bir kızla tanıştım kız beni felaket övüyor efendisin iyisin eski sevgililerime oranla 1000 kat efendisin düzgünsün. kültürlü bakımlısın felan filan diye. ama eskiden aşık olup aşk acısı çektiği adam it kopuk tabir edilen bir tip mahallede parkta orda burada içen karı kıza askıntı olan biri neyse tipide yok boyu kısa apaçi gibi birşey. ve eski çıktığı kızın tüm herkes bu şekilde. neyse ben yaşadıklarını merak ettim sordum sadece öpüştüm temizim dedi. o bile beni rahatsız etti dediğimde bir kız aşık olmadığı biriyle yapmaz bunları dedi. kıskanç biri değil geçmişi geleceği umursamıyor ben kıskansın diye örnekler veriyorum okuldan kızlarla kafeye gitsem diyorum olabilir git diyor. geçmişte birşey yaşamamama rağmen atarak söylüyorum sen benim için 9. kız olacaksın diyorum geçmişin önemli değil diyor. bu sevmiyormu beni sevse herşey bunu etkilemezmi herşey üzmez mi bu ne rahatlık anlamadım. ve it kopuk tarzı erkeklerden hoşlanması beni şüphelere düşürüyor. yalan söylüyor gibi de bir his oluştu bu yüzden.
Güncellemeler
+1 yıl
eski sevgilisini profilinden silmemesi üzerine kavga ettim ve yolda görsen bile tanımıyorsan neden halen duruyor bir mesaj atsa cevap verirsin ama dediğimde bana güvenmiyormusun dedi silmediğin sürece evet dedim güvenmiyorsan git dedi bende hoşçakal dedim beni yedekte tuttuğunu bilmiyorum sanki dediğimde evet o dönse seni bir anda silerim silerdimde dedi.

kısaca sonuç ayrıldım.
Güncellemeler
+1 yıl
bir ton görüşten sonra anladım ki tüm kızlar tümü demesemde %80 it kopuk tarzı erkeklerden hoşlanıyormuş. dürüsüt olarak efendi olarak benden hoşlananı bulmam sanırım imkansız
Kızlar neden kötü erkek sever?