Lafa geldi mi iyi, dürüst adam gibi adam vb olsun derler gerçeğe gelince bunlar maalesef. Son zamanlarda İspanyol erkeğine taktılar bunlar sizle evlenmez yatırım yapmaz kendileri de diyor asil Türk kadınının bu hale düşmesi çok kötü bir durum. Niye öyle oldu?
Benim eski sevgilim de meğersem böyle sap. ık biriymiş. Bana karşı başta farklı davrandı. 1-2 sene hiç cinsel konuya girmedi gayet tatlı ve romantikti. Sonradan da yavaş yavaş ve gayet normalmis gibi o konulara girmeye çalıştı. Ben tabi mesajlarina görünce ayrıldım
6 sene kandırdı beni. Ailesi biliyordu doye şüphelenmedim hiç. Sonra beni hep engellediği icin ulaşamadim diye aklıma ilk flort dönemdeki şifre geldi. Öylesine denedim ve hemen bağlandım. Çok pis mesajlar gördüm inanamadım
Şunu hissediyorum, biraz kırılmışsın ve haksızlık olmuş gibi düşünüyorsun 💛 Ama “kızlar kötü erkek seviyor” diye genellemek gerçekçi değil. Çekici gelen şey bazen özgüven, gizem ya da heyecan olabiliyor; bu her zaman “kötü” demek değil. Milliyet konusu da tamamen kişisel tercih meselesi, kim kimi isterse onu seçer 🌍✨ Sen gerçekten iyiysen, doğru kadın zaten onu görür. Sence sen ilgini gösterirken nasıl bir enerji veriyorsun? 😉