Kafam aşırı karıştı gözüme uyku girmiyor akıl verin ilişkim hakkında nolur detaylar kismini okuyun?

Bir çoğunuza saçma gelecek bu konu ama gözüme uyku girmiyor ne yapsam kararsız kaldım. Benim 3 aylık bi ilişkim var ve ikimizde 24 yaşındayız. Çocuk beni seviyor istiyor ilgili ama son bir kaç günden beri en ufak kavgada bile ayrılmak istiyor ve seni sevmiyorum istemiyorum diyor bende yüzsüz gibi peşinden koşuyorum arama yazma bitti diyor ama aramaya devam ediyorum neyse barışıyoruz ama sonra yine en ufak şeyde bırakıyor sevmiyorum diyor sonra barışınca sinirden dedim seviyorum diyor. Bu olay 3 4 gündür devam ediyor ve en son biz buluştuk o ilişkiyi bitirmeye gelmiş bense halletmek için gittim. Dayanamadım karsısında ağladım bırakma beni diye , ben ağlayınca oda ağladı ama sevmiyorum dedi. Abartısız 20 30 kere karar değişikli yaptı bi seviyorum diyor bi sevmiyorum diyor bi sevgili olalım diyor bi ayrılalım diyor çok tutarsız davranıyor. Ama bu kişi beni çok mutlu ediyordu ince düşünüyordu en sevdiğim çikolatayı alıyordu her buluşmada. Arabayla beni evimden alıp evime bırakıyordu bunun gibi şeyler yapıyordu ne ara böyle değişti bilmiyorum. Mesela beni evime bırakıp öyle giderdi ama en sonki buluşmada yanimdan koşarak uzaklaştı sırf onu tutup konuşmaya calismiyim diye kaçtı benden. Sokak ortasında ağlattı beni ama hala çok seviyorum. Fakat niyeti ciddi mi bilmiyorum çünkü ailem ailenle tanışmak istiyor deyince ertesi günü kavga çıkarıp ayrılmıştı. Evi yok biseyi yok maaşı düşük evlenmeye kalksak 4 5 sene sürer gibi yani şu anlık niyeti ciddi değil gibi. Bide bana görücü çıktı 😄 Ailesi abdestli namazlı iyi insanlar ama çocuk 32 yaşında aramızda 8 yaş var evi var ve en azından niyeti belli belki de bu sene düğün olur yani niyeti evlilik belli. Sizce hangisiyle devam etmem lazım siz olsanız napardiniz

Kafam aşırı karıştı gözüme uyku girmiyor akıl verin ilişkim hakkında nolur detaylar kismini okuyun?