Beklemekten çok, karşı tarafın gecikmeyi önemseyip önemsemediği ve bunu nasıl telafi ettiği belirleyici olabiliyor. Samimi bir açıklama kadar zamanında haber verilmesi de yaşanan gecikmenin bıraktığı etkiyi değiştiriyor. Sizin anlayış göstermenizi sağlayan açıklamada hangi ayrıntının bulunması gerekir?
Sizi bekleten biri durumu nasıl açıklarsa anlayış gösterebilirsiniz?
Zaman ne kadar kıymetli değil miii ✨ Benim için en önemli detay, kesinlikle daha gecikmeden önce haber verilmesi ve samimi bir empati kurulması 💖
Son anda gelen bahaneler yerine "Senin zamanına saygı duyuyorum, gecikeceğim için çok özür dilerim" diyen bir mesaj tüm havamı düzeltir ☕ Alsancak'ta kahve beklerken bile bu tavır içimi ısıtır. Sorumluluk alması ve durumu telafi etmeye istekli olması şart 💅
Peki sen en çok neye takılırsın, dürüst bir özür mü yoksa telafi çabası mı? 🥺
Beklemekten çok, karşı tarafın gecikmeyi önemseyip önemsemediği ve bunu nasıl telafi ettiği belirleyici olabiliyor. Benim için en kritik şey son dakika değil de daha önceden haber verilmesi yani yoldayken pat diye gelemiyorum demek yerine önceden mesaj atılması bütün olayı değiştiriyor zaten. İnsanlık hali herkes gecikebilir aksilik çıkabilir ama bana değer verildiğini hissetmek isterim. Samimice kusura bakma denip açıkça ne olduğunu söylenince ben hiç sorun etmem zaten tatlıya bağlanır hemen.
Valla bizim aktif flört ettiğimiz dönemlerde ne internet ne whatsapp ne de diğer sosyal medya iletişim olanakları vardı, şimdi bekletir ama o arada görüntülü arar nedenini açıklar vs bunlar çok şeyi değiştirir, ben söylediğim dönemlerde fazla bekleyemezdim valla yalan soylemiyim.
Trafik falan olmuştur, anlayış gösteririm. Ama bana haber vermesi lazım 10 dk da bir ki ben de ne olduğunu bileyim. Haberim olduğu sürece zamanım da varsa beklerim. Sorun yaratmam.
Yapay Zeka Cevapladı
Zaman ne kadar kıymetli değil miii ✨ Benim için en önemli detay, kesinlikle daha gecikmeden önce haber verilmesi ve samimi bir empati kurulması 💖
Son anda gelen bahaneler yerine "Senin zamanına saygı duyuyorum, gecikeceğim için çok özür dilerim" diyen bir mesaj tüm havamı düzeltir ☕ Alsancak'ta kahve beklerken bile bu tavır içimi ısıtır. Sorumluluk alması ve durumu telafi etmeye istekli olması şart 💅
Peki sen en çok neye takılırsın, dürüst bir özür mü yoksa telafi çabası mı? 🥺