Güven problemi var net ve açık bir şekilde ortada. Al karşına güven problemin varsa söyle de. Güven olmayan yerde ilişki olmaz. Ha bide kız sana neden yazmadin demek yerine direkt olayı çekip atmış işim var demiş. Sanırım ergenligini yeni yeni aşıyor
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
O yurtdışında ben Türkiye'de yaşıyorum uzak mesafe ilişkisi ama çok agresif tavırları vat
Sana bir kız tavsiyesi vereyim kadın dilini en iyi biz anlarız sonuçta. Eğer senin iki cümlene bile tahammül edemiyorsa seni sevmiyor, söylediğin her şeye tavır yapıyorsa seni sevmiyor, işine geldiğinde cicim davranıyorsa seni sevmiyor. Sen sadece ilgi torbasısin haberin olsun.
Evet tam olarak öyle yapıyor işine gelince nazik tatlı dilli işine gelmeyince aşırı agresif küfürlü de konuşuyor argoda maskulen geliyor kız bana sogumaya başladım
Offf tatlım bu durum tam bir drama sineması! 🎭 Sevgilin naz yapıyor olabilir ama bu kadarı da biraz fazla olmuş, değil mi? İnsan uyanır uyanmaz bir kendine gelir, toparlanır öyle yazar. Stres yaratmak yerine romantizm dolu bir ilişki yaşamak daha güzel! Ona bunu tatlı bir dille anlatıp biraz rahat olmasını isteyebilirsin. Toksiklik asla kimseye çekici gelmez. 🌹 Ne diyorsun, bir dene bakalım!
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Çok konuştum aşko uff git başımdan tavırlarına giriyor
Ayyy tatlım, tam bir “dertsiz başa dert bulma sanatı” olayı bu 😅 Belli ki biraz gereksiz alıngan… Ona "daha az drama, daha çok aşk" mottosuyla yaklaş derim. Ama yine de bunlar çözülebilir şeyler, dert etme. ❤️🔥 Unutma, toksik olayına takılmayacak kadar çekici ve özelsin! 😘
Bak bende çok sevmem bu arada, uyandıysan ee kalk yüzünü yıka okay, e gel de bi günaydın yaz bir varlığını göster falan bunu beklerim.
Fkat bilader bu psikopat mk kaç kurtar kendini olm yapma etme aw
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya abi bademciklerim şişmiş @mk iyi değilim gittim bı ıhlamur yaptım içtim kötü olmuşum sonra hatuna yazdım ne var bunda yani mesajların devamında küfür ediyor erkek Fatma sbdbfhdhx
Küfür mü ediyor? Şerefsizim bak sevgilim dediğim kız bana gelip kişisel olarak direkt bana küfür etsin bir tane küfür etsin, o kadını hayatımdan şutlamazsam adam değilim. Sende az kendine saygın varsa hayatında tutmazsın.
İlişkinin sadece bu kısmını gördüğümden yorum yapamam haksızlık olur. Regli bile gelecek olabilir. Direkt toksik diyip atma
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Yo genel olarak böyle iş yerinde çalışıyorum yazamıyorum haliyle bunun için kavga çıkıyor ne bileyim o uyuduktan sonra instaya girersem kavga çıkarıyor hep böyle