Aşk İlişkileri Çok kırıcı mıyım , birdaha yazmadı? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper Soru 🔥 Çok kırıcı mıyım , birdaha yazmadı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. engelle ve şikayet et bence 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. kırıcı değilsin. haketmiş. o öyle konuşunca terbiyesiz olmuyoda sen cevap verince mi kırıcı oluyorsun 1 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Özelini kapa ve tanıdık harici kimseyle konuşma bence 0 2 Yorumla Moldovyapapatya 1 yıl Ben kimseyi burdan tanımıyorum. Konuşmuyoruz kimseyle Yorumla Carvel 1 yıl O zaman kapamalısın bunlardan çok var çünkü Yorumla
İslamkrgz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bu nasıl konuşma anlamadım. Olgun insan sayısı pek az sanırım artık. 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Erkekler daha kırıcı emin ol kurban rolüne giriyorlar ama 0 0 Yorumla
Alastor39 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Burada kırıcı olmayı bırak içinden geçmen lazım zaten bu mesajdan sonra 0 0 Yorumla
hazarayva Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% 1 yıl Yok yok en güzelini yapmışsın daha zorbalaman gerekiyordu 0 0 Yorumla
ReineDuChaos Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl İnsana hak ettiği gibi davranınca kötü mü oluyorsun saçmasınız 1 0 Yorumla
OldAynasız Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sağlam tehdit etmiş djdhd 0 1 Yorumla Moldovyapapatya 1 yıl Böylelerine böyle yakışır Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Bu nasıl bir muhabbet ya 0 2 Yorumla Moldovyapapatya 1 yıl Valla ne yaşadıklarını bende bilmiyorum 🤷♀️ Yorumla Drtitslover 1 yıl 🤔🤔 Yorumla
Muhammet35354270 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bune be az saygılı olun 1 0 Yorumla
AyseBella Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. Öyle cevaba böyle cevap 0 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Seviyesiz bir uslup olmus 0 0 Yorumla
aytenlikaadın Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 99% 1 yıl Yok canim ne kiricisin cok naziksin ona göre 0 0 Yorumla
Smihasli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Jsjsjsjsjshsyhsjehe tövbe tövbe 0 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlginç iltifat olarak algılması lazım 0 0 Yorumla
Nanussunuzz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hayır kırıcı falan degilsin laftan anlamiyo bunlar 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Ergenlere az bile 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Onun yaptığına karşılık kendini mi sorgulatıyorsun 0 1 Yorumla hapsurdu 1 yıl Harbiden ya Yorumla
Dilhuun Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Tovbe bu ne 0 2 Yorumla Moldovyapapatya 1 yıl Abazan tayfalardan birisi Yorumla Dilhuun 1 yıl Allah sabır versin gercekten Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Muhabbete bak :D :D 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Edepsiz 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Komikler ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
engelle ve şikayet et bence
kırıcı değilsin. haketmiş. o öyle konuşunca terbiyesiz olmuyoda sen cevap verince mi kırıcı oluyorsun
Özelini kapa ve tanıdık harici kimseyle konuşma bence
Ben kimseyi burdan tanımıyorum. Konuşmuyoruz kimseyle
O zaman kapamalısın bunlardan çok var çünkü
Bu nasıl konuşma anlamadım. Olgun insan sayısı pek az sanırım artık.
Erkekler daha kırıcı emin ol kurban rolüne giriyorlar ama
Burada kırıcı olmayı bırak içinden geçmen lazım zaten bu mesajdan sonra
Yok yok en güzelini yapmışsın daha zorbalaman gerekiyordu
İnsana hak ettiği gibi davranınca kötü mü oluyorsun saçmasınız
Sağlam tehdit etmiş djdhd
Böylelerine böyle yakışır
Bu nasıl bir muhabbet ya
Valla ne yaşadıklarını bende bilmiyorum 🤷♀️
🤔🤔
Bune be az saygılı olun
Öyle cevaba böyle cevap
Seviyesiz bir uslup olmus