Kızlar lütfen cevap verin?

11 aylık bir ilişkim vardı ben karşı tarafı çok seviyordum ama sevdiğim kadar göstermiyordum o da beni çok seviyordu defalarca ayrıldım her seferinde beni tekrardan ikna etti hiç bırakmadı alttan aldı haklı da olsa haksız da olsa özür diledi en ufak olayı bile ben çok büyütüyordum hem bilerek hem de galiba sevdiğimden hareketler büyük geliyordu sürekli trip atıyordum bir olayı günlerce uzatiyordum ama o hep gönlümü alıyordu ben de ayrılmak istemiyordum hep dua ediyordum nasibim olsun diye birbirimizi çok seviyorduk ama toksiktik mezun senemizdi ders de doğru düzgün çalışamiyorduk neyse sene sonunu ettik bir şekilde bu sefer ailesi sorun etmeye başladı aslında en baştan beri beni istemiyorlarmis ama o bana sonlara doğru belli etmeye başladı istememe sebepleri hep ogullari alttan aldığı için ben hayatına engel oluyormusum sevmiyormusum tarzı şeyler bunları duyunca ben ayrılalım olmaz böyle dedim şimdiden böyle sorunlar varsa ilerde çok fazla olur senin de onlar ailen illa ki onlarla beraber olursun dedim o bana sözler verdi yalvardı beni bırakma diyerek ben de bırakmak istemiyordum zaten tamam dedim her şeye rağmen yanımda misin ne olursa olsun dedi evet dedim sonra üni tercihlerimizi de beraber yaptık yakın şehirler yazdık ama ailesiyle tartışmalar hala devam ediyor evden bile kaçtı defalarca. Aile olayı artinca geç yazmaları çoğaldı neden ne yapıyorsun diye sorduğumda lavabodayim dedi hep sonra bir gün yine ailesiyle tartışıyor bana öyle dedi 1 saat bakmadı mesajıma ben de dışardan gelmişim uyudum uyandım mesajım görüldü olmuş profili gitmiş instada Instagram kullanıcısı olmuş biyografideki kalp silinmiş telefondan engellenmiş her yerden ailesi yaptırdi dedim bana bir şekilde ulaşır dedim üç gün bekledim defalarca aradım üç günün sonunda başka telefondan kendisini aradım telefonu kendisi açtı dışarda sesler geliyor ismimi söyledi sen misin dedi ben de Allah blani versin dedim iliski bitebilir ben bitmesinde değilim dedim o zaman beni evlatlıktan red edeceklerdi annem sütümü haram ederim dedi bitti bu kadar dedi nasıl bir insansın ben mi nasıl bir insanım falan dedi beni suçlu görüyor büyük ihtimal. Ondan sonra hiçbir iletişim olmadı karşılıklı engelliydik sonra spotify'dan bana Özel liste yaptı bir iki ay sonra engelimi kaldırdı her yerden ben kaldirmadim 1 2 ay sonra da sevgili yapmış ben de hala engelli onun Spotifyinda ise hala bana yaptığı liste duruyor. Sizce bana neden böyle yaptı?

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar biriniz cevap verir misiniz ne yapmam gerekiyor aylardır düşünüyorum aklımda binbir türlü soru var
Kızlar lütfen cevap verin?