Kızlar Lütfen cevap verir misiniz?

Zaman zaman yakın ama bu aralar uzak mesafe ilişkim vardı. Sevdiğimi hep belli ettiğim iltifat ettiğim sabah ben uyandırdığım görüntülü arayıp güldürdüğüm uyumasını bekledim uyuduktan baya bi süre onu izleyip öyle kapattığım mesaj attığı gibi direk mesaj attığım işteyken pek mesaj atıyordu attığı zaman konuşalım diye telefonu yanımdan ayırmıyordum en ufak ağlaması acıması defalarca arayıp full yanında olduğum annesine söylediği Benim kabul ettiğim benim ailemin bildiği bi ilişkiydi çıkarken hep haber verdiği işten çıkınca aradığı falan varken son zamanlarda sadece çıktım müzik dinliyorum işten geldiğinde evet yoruluyor ama eskiden 10 dk bile olsa yatmadan konuşup sonra yatıyordu artk aramıyordu sorduğumda çok yorgunum bebeğim yatacam annesi de falan yattığını gösteriyor ama artık sadece gün içinde max 10 15 mesaj oluyordu seni seviyorum bebeğim iyi geceler tatlı rüyalar ama en son çıktığı zaman yok haber vermemesi falan ve artık hikayelerime bakıp mesajıma cevap vermemesi nerde hata yaptım benn?
Kızlar Lütfen cevap verir misiniz?