Yani düşübdümde ilgi aliyom ama sevmiyirum
İlgide vermeyi sevmem o gelsin
Peki hep ilgi veren taraf nasil hidsediyor?
Yani düşübdümde ilgi aliyom ama sevmiyirum
İlgide vermeyi sevmem o gelsin
Peki hep ilgi veren taraf nasil hidsediyor?
İlgi verenler için anlattığın durum sanki bu bir tek taraflı ilişkiymiş gibi hissettiriyor. Bu yüzden yorucu. Yalan yok. Ama gerçekten sevmeye değer birisi varsa karşında o yorucu riski almaya bile değer bir durum var ortada. Bu da büyük bir gerçek.
Tabi ben ilk flört ya da açılma için demistim. iliskide iki taraf jarsilikli olmalı
Bahsettiğim durumu zaten yaşıyorum ve ilginç gelecek ama ben kıza şimdiden flört gözüyle bakıyorum. O bana öyle bakıyor mu soru işareti. Ama, zamanında önemli ilgi belirtileri göstermişti, o yüzden bakıyor olma ihtimali yüksek.
Hmm evrt olabilir umaru kızı la hayirli olyr
Şu aralar çok kaçıngan davranıyor ama kolay vazgeçmicem. Neyi neden yaptığını nedense anladığımı hissediyorum çünkü. Ona inancım var. Kızdan da bir çıkarım yok. Cidden seviyorum onu.
Seviyosan bırakma kiz naz da yapabilir kaçadabilir
Seviyorum. 2 hafta ona alan tanımaya karar verdiğim günler bunu anladım artık. Kız aklımdan çıkmıyor. Neyi neden yaptığını da anlıyorum. Son zamanlar çok yalnız kurt gibi takılıyor. Bir ara evlenmeyi düşünmüyorum bile diyordu arkadaşlar arasında sohbetimiz esnasında. Ama bana o duygusal yönünü de gösterdi. O yüzden inanıyorum derinlerde bir yerde bana ilgisi var ama bence zamanında bu kızı çok üzmüşler. Ben de bir zamanlar onun gibi böyle çok hüsrana uğratılmış bir yalnız kurt gibiydim. Onu o kadar iyi anlıyorum ki... Peşinden koşmaya değer.
Derinlerde çok iyi kalbi olduğunu düşünüyorum. Kaçsın varsın umrumda değil. Ben inanıyorum onun iyi biri olduğuna ve bu saatten sonra bazı şeyleri gördükten sonra geri adım atmama kararı aldım. O kızdan karşılık alamasam bile onu hep sevicem ve iyiliğini düşüneceğim. Benim hislerimi hak ediyor. Ki... Daha önce hiç bir kız için bunu düşünüp hissetmemiştim bile. Bu riski almaya değer.
Kız çok sansli ama kizlar bunu bilemiyir artik bende yalniz kurdu oynuyom kaç iyorum bir cok şeyden sen seviyosun ama kiz bunu belki göremiyidyr ya da korkusu vardir
Yani pesetme sevileceğini anladığında oda gelcek
Korkusu olduğunu hissediyorum. Ben de o yoldan geçtim çünkü. Hatta kızdan hoşlanmaya başlamadan önce ben de o noktadaydım. Ama her ikimizin de ilgisi ortadayken birinin elini taşın altına koyması gerekiyordu değil mi? İşte o kişi de ben oldum. Sana anlattığım sebeplerden dolayı buna değer de bence.
Evet değer doğru yoldasin
O zaten bu verdiğin duruma tepkisiz kalmaz
Şimdilik sadece hal hatır sormak için ona yazdım ama son ana kadar sabredicem. Çünkü belki memleketinde işi çıkmış bile olabilir ya da telefona ailesine daha fazla vakit ayırmak istiyor olma sebebinden dolayı pek bakmak istememiştir. Onu anlıyorum.
Ama yinede abartma çokta kör olma
Belli olmaz
Bunu yaparken zaten ne yılışık davranıp kendimi kaybedicem ne de fazla soğuk davranıcam. Kıza olan hislerim gerçek. Bunu hissettirmek istiyorum hepsi bu. Ondan dengeli hareket etmeye uğraşıyorum.
Ha evrtd doğru o zaman
Sadece şu aralar 2 haftadır yazmamıştım ama tek sebebi memleketinde kafa dağıtmaya ihtiyacı olduğunu bildiğim için kızı rahatsız etmemekti. 2 hafta sonra ona sonunda yazdım. Eğer cevap verseydi, kıza memleketinde kafa dağıtabilip dağıtamadığını soracaktım. İyi olup olmadığını bilmekti amacım hepsi bu. Sadece buradan bile iyiliğini düşündüğümü hissederdi. Maksat buydu. Ama hala ulaşabilmiş değilim. Bana da sabretmek düşüyor.
Evrt ayni unidemisiz
Sen zaten herşeyi doğru düşü üyosun bence güzel olcak
İnşallah. Evet aynı üniversitede ve aynı sınıftayız.
Hmm olcak bu is🥰🥰 bence şu an bile onu dusunen biri var cok şansli
Bilemiyorum. Umarım ona bilerek umursamazlık yaptım sanıp ghosting falan yapmıyordur. 3 gün boyunca haber alamazsam en sonunda neden yazdığımı açıklayıp çekileceğim.
Evrt
Bencede
Ama inanıyorum bana yazacak. Daha önce yılbaşında yaşanan bir durumda da 1 gün kızdan haber alamamıştım. Sonra bana yazıp üstüne açıklama yapmıştı. İyiyse geleceğine inanıyorum.
O kız bence beni öyle 3 gün boyunca ekecek biri değil. Bunu biliyorum.
Evrt tabi
Hakkımızda hayırlısı neyse yine o olsun. Ama ulaşır inşallah. Dediğim gibi ona inanıyor ve güveniyorum. Daha önce başkasına bile böyle belirsizlikte bu kadar güvenmemiştim. Düşün artık durumu.
İnşallah
Ay canım ya, aşkta biraz egoist galiba 😂 Ama bak bu işler denge işi. Sürekli biri ilgi verip diğeri alırsa, veren taraf bir süre sonra tükenmiş hissedebilir. Bu yüzden neden ilgiyi karşılıksız vermekten hoşlanmadığını bir düşün. Belki karşındaki insana daha fazla duygusal bağ kurarsan bu işlerin kendiliğinden düzeldiğini görebilirsin! ❤️ Ama çaktırmayalım, senin de tabii birazcık ilgi vermen gerek 😉 Arada çaktırmadan şaşırt, keyif alırsınız birlikte!
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?