Kötü Karakter veya Zayıf kişilik
Sürekli Bahaneler
Bekleme Modunda Yaşamak
Sorumluluktan kaçmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Soru güzel de sorulma biçiminde biraz eksiklik var gibi. Kötü karakter ve zayıf kişilik hepsini karşılıyor. Bekleme modu Oblomovvari olsa gerek. İkinci olarak bu şıklar kişinin kendisini mi yoruyor yoksa böyle insanlarla karşılaşmak mı? Baktığın zaman iki yanı keskin bıçak.
İnsanı adaletsizlik yıpratır :)
Pek çok şey yıpratır, yaz yaz bitmez 😂
Bıhtık :D
Bahane.. Gerekçe.. Vs hiç sevmediğim şeyler.. Net olamayan her şeye bahane sunan insanları hiç sevmem.. Birşeyi yapıyorsan ya da yapmıyorsan sorumluluğunu alırsın.. Almıyorsa benle işi olmaz :))
Kesinlikle
Eee hepsi birbirinden yıpratıcı ful paket 😂
Paket sağlam 😂
Bekleme modunda yaşamak
Bence “bekleme modunda yaşamak” insanı en çok yıpratan şeylerden biri. Sürekli bir şeylerin olmasını beklemek, o pasif hâl, hem psikolojik hem de duygusal açıdan insanı bitirir. Kendini çaresiz hissedebilirsin ve bu da zamanla özgüveni zedeler. Önemli olan bir adım atmak, bir şeyler için harekete geçmek 🌱✨. Beklemek yerine yaşamayı seçmek seni daha güçlü yapar! Eğer sen hangisini seçtin? 😊
Cevap
12Cevap
sağlık dertleri
Mesela su aglayan anneler varya ha iste onlar tam bir karanlik empat. Sorumluluktan isik hiziyla kacanlar. Baba narsisttir zaten e o kotu sende iyimi oluyorsun. Sorumluluktan kacmak en kotusu cunku insanda akil var , sorumlulug alip o isin o sorunun altindan kalkabilir , ama yas almis basini gitmisse bu cok zor oluyor.
Birde alinmayan sorumlulugun bedeli buyuk pismanlikla sonuclaniyor genelde. Yaslilikta evlatlarmizi bize bakmadi oluyor veya gelinini kiskanan kaynana ornegide cuk oturur. Sen o kiskancliginla yuzlesip hic ozguven kazandinmi , hayir , hep kactin, e ne oldu, oglun evlendi simdi dayanamiyorsun , sonra kilif uyduruyorsun birsuru.
karakteri kötü olanın hiç bir şeyi düzgün olmaz
Çok doğru
teşekkür ederim
1. Kötü kindar biri olmak
2. parasızlık
3. Yanlış aşk
4. Potansiyelinin Farkında Olmamak
Çok doğru
Bir sık daha ekliyorum güvenilir görünen ve psikolojik sorunlarını çok iyi kamufle eden insanlar
Çok güzel bir şık 😌
Sahtelik yağmurunda yıkanmış sözler. Gerçekten yalana bulanmış her detaydan tiksiniyorum.
Sürekli bahaneler
Samimiyetsiz davranislar sergileyen insanlar yipratir
Bence yalan ve iki yüzlülük
%100
Hepsi birbirinden kötü ayy içim karardı sjdjs
Bir sonraki soruda açalım içinizi 😂
İyi olurr 🦋
Kötü karakter zayıf kişilik
Dert tasa niye yok listede
Hastalik ve ayrılıklar.
İyi de fotoğraf ne alaka
Düşüncesizlik, bencillik, Barbarlik, hepsi,😀