Oğlum 12 yaş büyük gelin getiriyor nasıl ayırabılirim?

Herkese merhaba oğlum 21 yasında ve evlenecegı kız 33 yasında oglum deli gıbı asık olmus buarada oglum 28 29 gosterıyor kadın bılmıyomus en basında. Neyse allam etmıs kallem etmıs elde etmıs bızde boyle sey olmaz doğu ınsanıyız zaten akrabalardan da bı kac aday vardı ıstemedı kız ne memleketımızden ne baska bısey kızın aılesıne oglumun yasınıda 28 demısler onu bıle zor kabul etmıs aılesi.. ben gıdıp soylemeyı dusunuyom anasına kesınlıkle ıstemıyom o kızı tamam guzel muzel de elınden ıs gelmez , havalı oglumun basını da belaya sokarsa nolcak 3 gun sonra sıkılıp atarsa hıc evlenmemıs nıye kımseyle olmamısta bızım oglanla oluyor cocuk yapıp sepetleyecek. Valla caresız kaldım.

Güncellemeler
1 yıl
Evlenıyorlar kız ayrıldı oglumdan aılen benı ıstemez doğu ınsanısınız siz karsı cıkarlar dedi.. Oglumda sana kım karsı cıkıp ne yapabılır benı bulur karsısında dıyıp yaşvar yakar gerı dondurdu hemen evlenıyorlar esya mesya aldılar.. Oglum sen ıster kabul et ıster etme evlenıyorum dedı oglum yazı bekle dedım eylulde falan evlen madem dedım kabul etmiyor ramazan gecsın evlenıcez dedi. Oturaklı, efendı, komik elınden her is gelıyor güzel kız asıgım dedi.. Ben kendı yasıtım olan bırını ıstemem dedi.
Oğlum 12 yaş büyük gelin getiriyor nasıl ayırabılirim?