Gizli Üye(30-35)1 yılKendinizi çok harap etmiyor musunuz? Birkaç yaş hiç önemli değil bence kendimden birkaç yaş büyük biriyle görüştüm olmasını Ben de çok istemiştim aileler böyle şeylerin yaşanmasını istemiyor ama çocuklara el Bebek Gül Bebek büyürken onları cesaretlendirecek şeyler de yapmıyorlar. Ya da cesaretlerini kendileri kırıyorlar sonrasında da kendileri için biraz daha güvenli bir liman hükmünde olan birkaç yaş büyük biriyle evlenmeyi isteyince de şaşırıyorlar ne yapsın yani bu çocuğu öldürünce mi çocuk rahat edecek bırakın kendi hayatını kendi yaşasın ne kadar oto kontrolcü insanlarsınız
0116 Yorumla
Soran1 yılİyide bu kız çalışmıyor ne güvenli limanı abim çalışacak eve bakacak
Cevap sahibi1 yılOlabilir yani olgun insanlar güven verir yani eğer kişilik olarak da olgun ise
Soran1 yılKadın çalışmayacak genç erkek bakacak eve
Cevap sahibi1 yılOlabilir zaten kadının çalışması gibi zorunluluğu yok ki
Cevap sahibi1 yılKadının psikolojik olarak eşine destek olması çalışmasından daha hayırlı olabilir yani daha hayırlıdır bence
Soran1 yılBu kadın hem büyük hem çalışmayacak ne desteği?
Cevap sahibi1 yılPsikolojik olarak diyorum ya sen ne kadar abinin sahipleniyorsun kız :)) başka diğer kritlerler yaştan daha önemli. İnsan mükemmel peşinden koştukça daha zor şeyler karşısına çıkıyor. Diğer kriterler uyuyor ise iki yaş önemli değil
Cevap sahibi1 yılBöyle sahiplenici biriyle evlenmek isterdim yaa 🥹😍🥰😄
Soran1 yılSiz sahiplenen değil abimin nişanlısı gibi umursamayan seversiniz
Soran1 yılSırf küçük gösteriyor diye evlenmek istiyor başka bir şey değil
Cevap sahibi1 yılE direk küçük birisini alsın. Hayır ben sahiplenici birini istiyorum her erkek aynı değildir ki her kız da aynı değildir. Ben öyle istiyorum neden bilmiyorum tuhaf gelse de konuşurken
Soran1 yılİstemiyor küçük birisini takmış buna
Cevap sahibi1 yılSiz evlenmeyi düşünüyor musunuz
Soran1 yılHayır
Soran1 yılSen mi düşünüyorsun
Cevap sahibi1 yılEvet senin gibi kıskanç ve sahiplenici biriyle evlenmeyi çok isterim
Cevap sahibi1 yılKıskanç derken yani sevdiklerini sahiplenen koruyan manasında söyledim
Soran1 yılYaş kaç
Cevap sahibi1 yılAa işte 29 yaşındayım ben bana da büyük dersin herhalde
Soran1 yılSen ondanda büyüksün
Cevap sahibi1 yılAma erkeğin büyük olması sıkıntı değil ki, bide ben çocuk gibiyim biraz, anlayışlı, hassas biriyim. Sen kaç yaşındasın ki
Soran1 yılYo erkeğinde çok büyük olması sıkıntı dede istemiyorum
Soran1 yılYaşı büyük kendisi çocuk gibiyse hiç çekilmez. Çok küçük 20 gibi göstermen yakışıklı olman lazım
Soran1 yılSiz erkeklerde yaşlanıyorsunuz büyük sıkıntı yaş farkı
Cevap sahibi1 yılBen küçük gösteriyorum kii kız gıcık
Soran1 yılÇok yakışıklı mısın
Cevap sahibi1 yılYani tatlıyım biraz karizmatik diyenler var ama bence biraz tatlıyım ben
Soran1 yılKaç gösteriyorsun
Cevap sahibi1 yılSen kaç yaşındasın söylemedin ki
Soran1 yılÖnce ben sordum
Soran1 yılÇok Yakışıklı değilsin yani
Soran1 yılÇok yakışıklı olman lazım biraz değil
Cevap sahibi1 yılben yaşımı söyledim işte tamam soruna cevap verdim neden bu kadar şey yapıyon kiii
Cevap sahibi1 yılYa tamam çok yakışıklı değilim bence de öyle ama fena biri de değilim. Sen çok toysun bence boş ver
Soran1 yılSana göre yaşım küçük ve şeninde çok yakışıklı olman gerekiyor
Cevap sahibi1 yılboş ver bende olan şeyler sana ağır gelir, sende olanlar benim için yorucu olabilir. Gerek yok
Soran1 yıl20 yaşında gösterip yakışıklı olsan olurdu ama yaşında büyük haliyle büyük gösteriyorsundur
Cevap sahibi1 yılYaşımı tahmin edenler genelde aşağısını söylüyor ama artık senin açından önemi yok tamam mı boş ver diyorum bu muhabbetleri sevmiyorum ticaret yapar gibi. Bu şekilde olmaz zaten
Soran1 yılYa ne olacaktı? Siz küçük isterken iyi. Siz ticaret yaparken iyi
Soran1 yılGencim güzelim haliyle karşımdakide genç ve yakışıklı göstermeli
Cevap sahibi1 yılKüçük istediğimi kim söyledi ki, ben sadece sahiplenici, dirayetli birisi dedim. Hatta kendimden yaşça büyük biriyle evlilik için görüştüğümü de söyledim ama siz ticaret yapar gibi muamele ettikçe kalbim kırılıyor. Anladım ki evlensek veya bir yola girsek bile çok kalbimi kıracaksın. Böyle olmasın. Daha iyilerine layıksın. Onlarla mutlu ol beni kırma. Hiç karşıdakinin ahlâkı nasıl, edebi nasıl bunu merak etmiyorsun
Soran1 yılDışını beğenmediğin şeyin içinide merak etmezsin
Cevap sahibi1 yılPeki
Soran1 yılFotoğraf koy tipini görelim
Soran1 yılGizliden çık beğenirsem olur
Cevap sahibi1 yılSen nasıl birisin ki dindar mısın yoksa açık mısın
Soran1 yılÖnemi var mı
Soran1 yılSen herhalde evlilik değilde birşeyler yasamayı düşünüyorsun
Soran1 yılBu soruyu sorduğuna göre
Cevap sahibi1 yılEvet Dindar biri değilsen ben istemiyorum
Soran1 yılSebep
Cevap sahibi1 yılBen ne diyorum sen ne diyorsun dalga mı geçiyorsun laf mı atmaya çalışıyorsun? Sadece yakışıklılığa bakıyorsan bence sen farklı bir şey arıyorsundur
Cevap sahibi1 yılBen dindar biriyim de ondan.
Soran1 yılDindarsın bu sitede ne işin var
Soran1 yılGörücü bul dindar biriysen
Soran1 yılBenimle konuşman bile haram
Cevap sahibi1 yılBu sitede dindar olanlar yok mu sence zannediyorsun? Niye bu site cinsellik sitesi mi?
Cevap sahibi1 yılSaçma sapan konuşuyorsun ya madem haram sen niye yapıyorsun o zaman? O zaman sen hayatın haram olmuş
Soran1 yılBen dindarım dedim mi? Sen dindarım dedin ve bu siteye batarak hayatın haram olmuş
Soran1 yılŞeytan düşmüş peşine
Cevap sahibi1 yılHaram tanısını ben koymadım haramı sen koydun ya haram değilse? Allah'ın haram demediği bir şeye eğer sen haram demişsin Haşa Allah'a işini öğretmiş olmuyor musun)
Cevap sahibi1 yılEvet sen düşmüşsün hey Allahım çattık ne kadar gıcık ya
Soran1 yılKadınla konuşmak haram değil mi sen Allah’ın haram dediği şeyi inkar mi ediyorsun
Cevap sahibi1 yılYani insan sınırını aşmadığı sürece haram olmaz diye düşünüyorum o halde eskiden Hz Hatice validemiz nasıl ticaret yapıyordu? Erkeklerle de de muhatap olmuyor muydu? Bazı şeylerin helal ve haram olması nasıl o şeyleri yaptığımız ve kullandığımız ile ilgilidir
Cevap sahibi1 yılBuradan siz nasıl ki merak ettiğiniz bir şeyi paylaşıyorsunuz bir cevap arıyorsunuz, biz de aynısını yapıyor olamaz mıyız?
Soran1 yılO dahiliye devrinde yaşanmış sonra erkeklerle muhattap değil.
Soran1 yılAllah kesin olarak kadınlarla konuşma namahrem demiştir sen kafana göre mi yoruyorsun emri
Cevap sahibi1 yılBazen insanlar Hz Aişe ye gelip soru sorarlardı. Bu da cahiliye devrinde mi olmuştur acaba sayın hoca efendi hanım
Cevap sahibi1 yılAllahu Teala nerede kadınlarla kesin olarak konuşmak haram demiştir lütfen bir ayet bir hadis getirir misin delil olarak
Soran1 yılErkekler değil kadınlar
Soran1 yılSen boşuna yaptığın günaha kulp bulma
Cevap sahibi1 yılHayır erkeklerde çok soru sormuş Ben zaten erkeklerin sorduğu sorulara binaen Hz Aişe annemizi örnek verdim. Hatta meşhur bir hadis vardır birisi gelir Hz Ayşe'ye peygamber efendimizin ahlakı nasıldı diye sorar Hz Aişe der ki sen hiç Kur'an okumuyor musun onun ahlakı kur'an ahlakı idi. İşte bu meşhur söz o zaman söylenmiş ve Hz Ayşe bunu erkek bir sahabeye söylemiştir.
Ama sen beni günah keçisi seçmişsin ve kurban etmeden beni rahatlayacak gibi görünmüyorsun
Soran1 yılSen bana dini meseleyle alakalı konuşmadın
Soran1 yılO ne olacak gayette haram
Cevap sahibi1 yılAllah'ım yasa 🙈 tamam Haram hanım memnun oldum haklısın cahillik ettim ve cahil biriyim kabul ediyorum beni Azat edin artık
Cevap sahibi1 yılAllah'ım yaaa yazacaktım yasa yazmısım
Soran1 yılGit
Cevap sahibi1 yılKız takmış bana yaa deli midir nedir
Cevap sahibi1 yılBununla evlenene Allah sabır versin insanı çiğ çiğ yer ya kafeste yaşatır
Soran1 yılGit diyorum gitmiyor ben mi takmışım sana sen mi bana takmışsın
Soran1 yılAz önce öyle demiyordun sahiplenen birini istiyordun ne oldu gerçekleri ortaya dökünce tipik erkek hemen kaçtın iş ahlaka gelince kızı suçlayın tırsarak kaçın dimi
Cevap sahibi1 yılSen bana takmışsın bende sana hasta olmuşum 🙈
Soran1 yılNerede takmışım sana
Soran1 yılSende pek hasta olmuş gibi değilsin
Cevap sahibi1 yılYa ama uyuşmamız lazım değil mi ben açık saçık giyinen birini kabul edemem kii
Soran1 yılSen bana uyuşacak birine benzemiyorsun
Cevap sahibi1 yılTanışalım mı sonra karar verirsin bence, evt sana ayak uydurmakta zorlanabilirim ya. s. s. s
Soran1 yılTipini görelim
Soran1 yılGizliden çık tipini koy ppye
Cevap sahibi1 yılYaa ne kadar zorlayıcı birisin hanımefendi. Ben beğeniyorum mesaj at tamam mı
Soran1 yılÖnce pp koy
Soran1 yılMesaj at diye zorlayan sensin pp koy
Cevap sahibi1 yılHayır pp koymak istemiyorum ama resim gösteririm sana mesaj atarsan
Soran1 yılYok öyle olmaz haram
Soran1 yılSen bilmiyor musun haramı helali dindarsın ama özelden resim atıyorsun pp yap
Cevap sahibi1 yılYa gerçekten saçmalıyorsun bence
Soran1 yılBence sen günaha batmışsın
Soran1 yılÖzele gel foto atcam diyorsun
Soran1 yılŞeytan düşmüş peşine..
Cevap sahibi1 yılPeki Melek hanım
Cevap sahibi1 yılSende psikolojik hastasın
Soran1 yılBence hasta olan sensin dindarım diyip foto atacaksın özelden
Cevap sahibi1 yılFoto siteye yükleyecem oradaki linkten insan bakar. Yoksa bu mesajlarda fotoğraf atılmıyor ki
Cevap sahibi1 yılFoto isteyen sensin bende yüzümü çekecem atacam ya iyi misin sen?
Soran1 yılE linki buraya at
Cevap sahibi1 yılSadece sana göstermek istiyorum kendimi herkese göstermek istemiyorum belki neden çok inat ediyorsun ki
Soran1 yılKaldırırım yorumu
Soran1 yılLinki at
Cevap sahibi1 yılTesekkur ederim kaldırdın
Soran1 yılNe demek
Cevap sahibi1 yılBaktın mı nasıl buldun merak ettim. Hatay'da gönüllü olarak 1 ay vakit geçirmiştim
Soran1 yılHatay detayı ne alaka anlamadım
Cevap sahibi1 yılDeprem sonrası gönüllü olarak gitmiştik
Cevap sahibi1 yılResim oraya ait yani
Soran1 yılNe güzel
Cevap sahibi1 yılBeğenmedin mi peki :/
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılDoğru iletişim önemli.:.
- sen kötü olursun eğer yanlış üslûpla ifade edersen
- evlenseler aşkımıza engel olmay çalıştın dşye ikisi ömür boyu tavır yapar
- evlenmeseler ilerde bir mutsuzlukta ben sevdiğimle evlenmemi engelledin olur
Elbette ailesi ve kardeşi olarak bir refleks göstermen abini düşünmen güzel bir refleks ama bunu yaparken doğru iletişim şekilde yapman önemli buna dikkat et… Ailecek doğru kararı vereceksinizdir abin de öyle… mutluluklar her şey en güzel şekilde olsun
00 Yorumla
Şöyle bir şey söyleyeyim ağabeyim diyorsun Büyük ihtimal sen onun kardeşisin ya bu durumlarda sana pek söz düşmez doğruyu söylemek gerekirse sen bir şey söylediğin zaman derler ki kıskanıyor şöyle böyle bırak o iş anneye babaya kalsın ya yaş farkında Bu kadar problem etmeyin gerçekten anlaşabiliyorsa kültür uyumu varsa aileniz anlaşabilecekse bunu sorgulayın öncelikli yaş oranı 3 yaş bence çok bir şey değil
09 Yorumla
Soran1 yılTamamda kız bizim ailenin en büyüğü olacak erkek en büyük olur
- 1 yıl
Tamam da olabilir ne var bunda büyüklük sadece yaşlı olmuyor ki ya bence bu konuları sen karışma annen baban halletsin iki gün sonra sen de birini seversen senden büyük yaş olan birini aynı şeyler başına gelebilir O yüzden çok karışma bazen şöyle olur aileler karışır sen dahil olursun olay senin de patlar
Soran1 yılZaten erkek büyük olur sorun yok benim için
- 1 yıl
Oluyor ya aile içinde böyle şeyler olur umarım en kısa zamanda çözülür
Soran1 yılAbim ayrılacak gibi durmuyor ama kızdan daha çok istiyor
- 1 yıl
Sevmiştir ilgisi hoşuna gitmiştir ya erkekler kadınlara biraz bağlandı mı vazgeçmesi kolay olmaz ama bu sefer size şöyle bir şey söyleyeyim siz istemezsiniz o ister bu sefer ayırırsınız sizin bulduğunuzu o istemez Belki de sizin bulduğunuz onunla mutsuz olur siz benim istediğimi almadınız der ya bu işler karışık zamana bırakmak gerekiyor
Soran1 yılEvlendikten sonra sıkılır mı bırakır mı
- 1 yıl
Tamam da arkadaşım Bu seninle ilgilendiriyor sen onun kardeşisin O senin abin abinin mutsuz olmasını mı istiyorsun ayrılır veya ayrılmaz onu anne baban karar verecek
Soran1 yılBen ailesiyim sen düzgün cevap ver
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şahsen ben de birini abime layık görmesem bunu ona direkt söylerim. Ama sadece 3 yaş büyük diye araya karışmak falan.. Bence kimse haddini aşmamalı 😅
03 Yorumla
Soran1 yılE abin büyük biriyle evlenince görürsün
- 1 yıl
allah sizin gibi görümcelerden korusun hepimizi şahmeranlar ya allah burnunu bktan çıkarmasın inşallah asıl soruyu soran gizligül
- 1 yıl
@slkmısıncemile iyi misin
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bu durumlar biraz karmaşık ve hassas. Ama dürüst olayım, aşk ve yaş farkı meselesi gerçekten çiftin karar vermesi gereken bir şey. Eğer abinin mutlu olduğunu hissediyorsan, bence bu mutluluğa saygı göstermek önemli. Yaşayıp görmek lazım, belki çok uyumlu bir çift olurlar ✨
Ama tabii ki aile olarak endişelerinizi ve hislerinizi uygun bir dille abine anlatabilir, konuşmayı deneyebilirsiniz. Sadece bunu yaparken onların duygu ve ilişkilerine de saygı göstermeye çalışın 🌸 Konu aşk olunca biraz empati ve sabır çok şey çözebilir 🙏 Sen ne düşünüyorsun gerçekten mutlu olamayacağını mı hissediyorsun?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılkendi kararı siz karışamazsınız. ayrıca olgun kadın daha güzeldir
15 Yorumla
Soran1 yıl40 yaşında 43 olacak kadın yaşlı olacak sen evlenir misin yaşlı biriyle
- 1 yıl
ben olgun kadın severim zaten evlenirim. ayrıca 43 yaşlı değil. kendi de 40 yaşında olacak. 3 yaş çok değildir. 10 yaş bile büyük olabilir.
Soran1 yılYaşlanınca kadın daha yaşlı duracak daha genç kadınlar olacak sen hala bu yaşlı kadına mı bakacaksın abimde böyle ömür boyu bununla olacaksınız
- 1 yıl
aşk bu bakarım ben sen merak etme
Soran1 yılGörürüz 40 yaşında
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumlarina baktim sen manyakmisin kafayimi yedin? Kadinin sana ne zarari var. Calismicak ama yasli demissin birbkere senin kimseye yasli demeye hakkin yok, 43 yas orta yas oluyor yaslida degil yasli senin babannendir anladin?
Ikincisi calismasi da gerekmiyor. Cok genc olsaydi calismasada olurdu yani? Neyin kafasi bu. Köle mi o? Sirf yasi buyuk diye calismak zorunda.. isterse calisir calismaaz ona kendileri karar verirler. Dusunce yapin yanlis. Bence kucuklerde calismali hemde daha fazla. Onlar daha diri ve genc sonucta dimi yani senin dedigine gore? Ne istiyosun yasli kadindan zaten eli ayagi tutmuyodur o zaman 😂😂😂 birak abin hayır sevap islesin 😂😂😂 ay
00 Yorumla3 yaş çok büyük bir fark değil ki. Bırakın mutlu olsun insanlar.
50 Yorumla
1 yıl3 yaş sorun değil çokta bence bu kadar abartmayın teyzesi yaşında biri değil sonuçta öyle biri olsa haklısınız derim ama 3 yaş çok da büyük bir yaş degil
12 Yorumla
Soran1 yılAma büyük
- 1 yıl
Yok değil
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Kız diğer kriterlerinize uyuyorsa ya da pek de uymuyorsa gene de yapacak bir şeyiniz yok… Onlar birbirlerini beğendiyse ailenin elinden bir şey gelmiyor.
13 Yorumla
Soran1 yıl40 yaşında 43 olacak
- 1 yıl
Yani 3 yaş o kadar da fazla değil aslında bir de yaş göstermiyorsa anlaşılmaz.
Soran1 yılŞimdi göstermiyor ama şimdi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılVazgecirilmesi gereken bir durum yok. Sevmiş abin işte. Neden vazhecsin. 3 yaş bişey değil ki. Sanki 10-15 yaş küçük sevmiş dermisiin gibi sormususn. 3 yaş kucuk diye sevenleri neden ayiriyorsunuz.
09 Yorumla
Soran1 yılKız büyük ondan ömür boyu büyük
- 1 yıl
Hiç bişey olmaz 3 yaştan.. yani 2 yaş ya da 1 yaş küçük olsaydı okey mi diyecektiniz mesela? Karışmayın bence. Yardımcı olun.. ilişkisinde daha mutlu olabilmesi için ona cesaret verin. evlenmemesini gerektirecek başka bir olumsuzluk yoksa.. bence sorun yok.
Soran1 yılYok küçük olmalıydı
- 1 yıl
Onu sevmiş.. gonlune koymuş. Sana göre ya da annene göre öyle olabilir. Önemli olan abinin dusundugu ve istedigi. Yarında sen bir erkeğe gönül veririsin. Sanada olmaz derler. Aslinda olmaz bir durum yoktur. O zaman abini çok iyi anlarsin. Bal gibi olur.
- 1 yıl
senden çok küçük biriyle evleneceğine adım kadar eminim zavallı ezik dfkvjhdfkbv
- 1 yıl
Mesajını görünce.. dedimki. Ne kadar da.. daha olgunlaşmamış. atarlı ergen yorumu bu böyle.. şunun bi yaşına bakayım dedim. Yanilmamisim :)
- 1 yıl
sana demiyorum dayı kıza diyorum dfjgldfblgb
- 1 yıl
Pardon ergen kardeşim. Hatları karıştırdım. Özür dilerim :)
- 1 yıl
sorun değil dayı hak edene ergen dilinden konuşmak gerekir saygılar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılNiye vazgeçsin abin istedikten sonra. Benim ablam da enişteden 2 yaş büyükmüş biz evlendikten sonra öğrendik bunu hatta bebekleri mi ne olacakti.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu nasıl saçmalık cidden üç yas altı üstü sanki 10 yaş fark var ne karışıyorsunuz insanların evliliklere
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılAbin sorun etmemiş sizin neyinize karışmak haddiniz olmamlı bu abinin özel hayatı karar onun ve siz saygı duymak zorundasınız
20 Yorumla Yaş için istememeniz çok ilginç 3 yaştan ne olacak sanki abartiyorsunuz
23 Yorumla
Soran1 yılSen evlenir miydin 3 yaş küçükle
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sonucta abin evlenecegi icin karar ona aittir. Ayrica cok afaki bir yaş farki da yok ki. Hani cok buyuk olsaydı en azindan tavsiye edilebilirdi. Bu kişi ablan da olsaydi ayni seyi söylerdim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılNeden bu kadar çok istiyormuş sordunuz mu aşk bu mutlu olacağını biliyordur ondandır neden engelliyorsunuz
017 Yorumla
Soran1 yılBağlı bu kıza ama 40 yaşında da öyle olacak mı
- 1 yıl
Abin kaç yaşında
Soran1 yıl25
- 1 yıl
Gerçekten çok yaş farkı varmış 30 32 deseydin olurlar
Soran1 yılBence de yaş farkı var abim genç
- 1 yıl
5 yıl sonra daha sıkıntı olur hatta yegenin olmama gibi bir durumu da olabilir
Soran1 yılBende onu diyorum anlamıyor
- 1 yıl
Abinin kaptırdığı meseleyi biliyorum aslında o kadara karşı yani şimdi sen gelsene konuşalım anlayacaksın ona göre yol çiz
Soran1 yılAbim bu kişi için herşeyi yapıyor
Soran1 yılHerşeyi kızla evlenmek istiyor hatta kız istemiyor bu istiyor
- 1 yıl
Gayet iyi anlıyorum abini
Soran1 yılSende mi senden 3 yaş büyük birine aşıksın
Soran1 yılNeyini anlıyorsun takılmalık değil evlenmek istiyor evlenmek
Soran1 yılBurdan söyleyeceksen söyle
Soran1 yılNiye takılmalık değilde evlenmek istiyor
- 1 yıl
Buradan hem uzun hemde xper gider
- 1 yıl
kız 27 abisi 25 yaşındaymış 40 yaşında değil yani bu türkçe özürlüsü yazmasını bilmiyor
1 yıl3 yaş büyük sayılmaz, karışmayın bence, abinin mutluluğuna niye engel olmaya çalışıyorsun
20 YorumlaSizce gerçekten yaş bu kadar önemli mi? Abinizin ne kadar mutlu olduğu bence aşikar ki evlenme kararı almış anladığım kadarıyla bence sadece abinizin mutluluğunu odaklanın yaş dediğiniz gerçekten rakamdan ibaret
21 Yorumla
Soran1 yıl25 yaşında hala olgun değil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBüyük olunca ne oluyor ki önemli olan anlaşabilmeleri mutlu olabilmeleri iki insanın arasına üçüncü kişi girmezse her şey yolunda ilerler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Nolacak sanki kızlar kendinden 10 yaş büyük istiyor da abin 3 yaş istemiş bunda ne sorun var?
03 Yorumla- 1 yıl
Çok mu fazla hatta 6.5 yas yani? ↗ örnek misal
Soran1 yılKız büyük olur mu sence
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBırak boyunun ölçüsünü alsın eskiler şöyle der. bırak sarhoşu kendi ayılsın sarhoş abiniz boşuna ayıltmaya uğraşmayın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sevmiştir , neden vaz geçirmeye çalışıyorsunuz?
011 Yorumla
Soran1 yılAllahım ya büyük büyük
Soran1 yılSen evlenir misin böyle birşeyle
Soran1 yılYa bırakın Allah aşkına
Soran1 yılBize niye bizden küçükler bakmıyor
Soran1 yılErkeklerde böyle
Soran1 yılErkeklerde tipe bakmıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılNiye saygı duymuyosunuz 3 yaş fazla değil ki sevmişler bırakın mutlu olsunlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBu seni neden ilgilendiriyo sen mi evleneceksin?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılSoğutacak bir şeyler söyleyerek olabilir ama sevenleri ayırmak çok kötü bir şey.
10 Yorumla Siz evlenmiyorsunuz karışmayın. Seni de sevdiğine vermeseler nasıl olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı. 3 yaş fazla değil sevuyorsa karsi çıkmayın daha sonra pisman olur ve aranız bozulur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim bir tanıdık 22 yaşında genç gitti 36 yaşında karıyla evlendi. 2 sene demeden oğlan genç çıtırlarla aldattı karıyı boşandılar sonra
01 Yorumla
Soran1 yılBizimkide 25 yaşında kız 27 bakalım ne olacak
1 yılSize ne oluyor ki söz sahibi oluyorsunuz? Abin mi evlenecek siz mi?
42 Yorumla
Soran1 yılKimmiyiz
- 1 yıl
evet sen kimse değilsin abin seni umursamıyor git ağla çık masaya tepin KFDJVLKDFJVFD
Gizli Üye(18-24)1 yılNiye istemiyorsunuz. Abiniz beğenmiş işte yaş farkı da çok az yani buna mi takildiniz
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkek büyük olunca sorun yok ama kadın büyük olunca istenmiyor kendinizi düzeltin önce siz evlenmiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAbin 40 yaşındaysa alt limit 30 dur o yaşlarda bir hatun bulsun
01 Yorumla
Soran1 yıl25 yaşında 27 yaşında biriyle nişanlı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSiz niye karışiyorsunuz onu anlamadim evlenecek olan o
04 Yorumla
Soran1 yılBüyük çünkü
- 1 yıl
Olabilir kimi ilgilendirir şayet hata bile yapıyorsa ileride cezayı çekecek olan yine kendisi
Soran1 yılOlabilir ben uyarmak zorundayım
- 1 yıl
Ok uyar
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. siz kimsiniz... abin evlenecek sonuçta ne alaka
12 Yorumla
Soran1 yılBüyük
1 yılsana ne abinden yaa o istemis abin onunla yatacaka kalkacak
00 YorumlaManyakmisin nevar 3 yaşta akilli olun başka birseymi var sevenlerin arasına girmeyin gunahtur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı.
1 yılSanane? 3 yaş çok mu sizinle mi evleniyor
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBüyük olduğu için mi istemiyorsunuz
11 Yorumla
Soran1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNeden istemiyorsunuz peki?
119 Yorumla
Soran1 yılBüyük
- 1 yıl
Evlenecek olan kişi bunu sorun etmiyorsa siz neden ediyorsunuz?
Soran1 yılŞimdi ben diyeceğim sonu ayrılık sen diyeceksin kendi hatası böyle bildiğimiz cevaplar olacak biz onun ailesiyiz
- 1 yıl
Abini paylaşmak istemiyor olabilir misin?
Soran1 yılKız bizim ailenin en büyüğü olacak abimden bizden büyük
- 1 yıl
Sen kendinden küçük birini seversen ne olacak tepkin?
Soran1 yılÖyle bir şey olsa böyle bir soru sormazdım
- 1 yıl
Evli değilsen olmayacağının garantisi verilemez. Kaldı ki 3 yaştan bir şey olmaz. Durumu bu kadar abartmanın sebebi kadını sevmiyor olman. Ne dersen de diğer cevapların bunu gösteriyor
Soran1 yılYaşça büyük evin reisi gibi evin reisi erkek olur
- 1 yıl
Evin neden bir reise ihtiyacı var ve neden bir kadın olamıyor?
Soran1 yılEvi erkek yönetir erkek kurucudur
- 1 yıl
Erkek olduğunu düşüneceğim şimdi 😅
Soran1 yılYo kızım ama bizde evi eşyaları erkek alır
- 1 yıl
Kadın olarak kadınlara karşı olman fazla korkutucu. Umarım abin doğru kararı verir ve o hanımefendi yol yakınken kendini kurtarır. Yanlış anlama ama toksik bir görümce vibe alıyorum senden😅😅
Soran1 yılAbim on numara adamdır o buldu kendine aşık genç birini ayrılmaz
- 1 yıl
Komik bir kızsın 😅😅
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
komik değil kötü ve canım dfjdkbgfdb
- 1 yıl
*s@l@k
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılsırf bu yüzden mi?
15 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Hz. Peygamber (s. a. s.) 25 yaşında iken ilk evliliğini, kendisinden yaşça hayli büyük ve dul bir kadın olan Hz. Hatice (r. a.) ile yapmış ve bu evlilik yaklaşık 25 yıl sürmüştür. Kendisine yapılan onca teklife rağmen hayatının bu zinde döneminde başka bir kadınla evlenmemiştir.
Soran1 yılHep aynı örnek
- 1 yıl
peygamber efendimiz bile böyle bir evlilik yaparken biz kimiz ki
1 yılBüyük olduğu için mi istemiyorsunuz?
020 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
saçma olabilir bu ne var ki
Soran1 yılBüyük çünkü
- 1 yıl
nolmuş yani büyükse ne zararı var
Soran1 yılYaşlı olacak
- 1 yıl
3 yaş ile mi yaşlı olacak 😂
Soran1 yılEvet 40 yaşında olduklarında
- 1 yıl
en fazla 3 yaş var arada hem kadının büyük olması daha iyi
Soran1 yılNe demek daha iyi
- 1 yıl
tabi daha iyi
Soran1 yılKadın yaşlanıyor
- 1 yıl
adam da genç kalmayacak
Soran1 yılEvet ama yinede fark edilir
- 1 yıl
edilmez bence sen kıskanıyorsun
Soran1 yılNedir bu kendinden büyük kadın sevdası
- 1 yıl
bilmediğin şey var
Soran1 yılSapıkça istekler
- 1 yıl
Sapıkça değil ama özel konular bundan dolayı aldatmalar bile oluyor
Soran1 yılBelli belli anladık özel konuları 27 28 yaşındaki kadın mükemmel he
- 1 yıl
Aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBelkide baska birsey bulmustur
06 Yorumla
Soran1 yılEvleniyor
- 1 yıl
Birini degil O kizda cekim vardir
Soran1 yıl27 yaşındayken mi
- 1 yıl
Olamazmi
Soran1 yılSence
- 1 yıl
Bence farkli bisey vardir
1 yılÇok normal bir şey.
02 Yorumla
Soran1 yılSen evlenir misin 33 yaşında biriyle
- 1 yıl
Evet.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılSiz mi evleniyorsunuz?
011 Yorumla
Soran1 yılDolaylı olarak
- 1 yıl
İnşallah çok düzgün birine aşık olursun ailende böyle saçma sapan sebeplerden dolayı evliliğine mani olur
Soran1 yılBedduan sana dönsün inşallah
- 1 yıl
sana aşırı kuruldum gizligül köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı allahın ucube şeytan görümcesi
- 1 yıl
Sen birde bana sor
- 1 yıl
yorumlarına virüs gibi daldım psikolojik baskı yapıyor aşırı zevk alıyorum şu an yorumları okuyunca sinirden ağlayacak dkjvkldfvlfgb
- 1 yıl
Bunun ağzına tükürsen Yarabbi Şükür diye ellerini açıp dua eder böyle insanların utanması sıkılması yok onuda geçtim yazdıklarımızın yüzde 90ını idrak dahi edemez soğan cücüğü kadar beyni olsa zaten bu tarz bir düşünce yapısında olmazdı
- 1 yıl
doğru valla ama insan korkuyor ilerde böyle şeytan görümce kaynanalarım olur diye allah ıslah etsin bunları
- 1 yıl
İnşallah böyle bir aile ya da böyle insanlarla hiç bir şekilde yolun keşişmez
- 1 yıl
umarım ve sizinde
- 1 yıl
Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Aman ne olacak 3 yaştan huyu güzel olsun yeter
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Ee ne olmus o sevmise sizene
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Siz vazgeçin bence 🤔
00 Yorumla
1 yılSize ne abin sevmiş size ne
00 YorumlaNeden istemiyoruz
00 Yorumla
1 yılBüyük olunca ne oluyor
00 Yorumla
1 yılSitene yahu , hain görümce,😁😄😁😶
00 Yorumla
1 yılSiz mi evleniceksiniz abiniz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende istiyorum evlensin karışmayın
020 Yorumla
Soran1 yılEvin büyüğü reisi kız olacak o halde
Cevap sahibi1 yılNe alaka
Cevap sahibi1 yılKızı gözünüzde bukadar büyütmeyin
Soran1 yılYaşı büyük yaşı
Cevap sahibi1 yılYaşı büyük diye kız evlenmesinmi?
Sen kendini o kızın yerine koyup vicdanınla düşün sen onun yerinde olsan ne yapardın evlenemesen üzülmezmiydin?
Soran1 yılSen evlen o zaman yaşı büyük kadınla
Cevap sahibi1 yılKadın bakiremi
Cevap sahibi1 yılKadın zenginmi
Cevap sahibi1 yılTamam bana ayarla evleniyim 😊☺
Soran1 yılBakire mi bilmiyorumda zengin falan değil
Cevap sahibi1 yılOlsun farketmez
Soran1 yılBüyükle evleneceksin yani abim çalışacak o ev hamımı olacak bu arada
Soran1 yılSende böyle birini ister misin evlilik
Cevap sahibi1 yılKaç yaşında kadın
Soran1 yıl28
Cevap sahibi1 yılÇok büyükmüş 🤣🤣🤣🤣
Soran1 yılEvet dimç
Cevap sahibi1 yılSenin yaşın kaç 7 8 10 11 ?
Soran1 yıl45
Soran1 yılSenin anladığın dilden cevap veriyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılBüyük olsun ne olucak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
1 yılYaş sadece bi sayı beyinleri anlaştıysa olur
00 Yorumla Adami rahat birakin bence
120 Yorumla
Soran1 yılNiye yapalım
Soran1 yılAma abim ve ailelerde evleniyor
Soran1 yılNerde görülmüş kadının büyük olduğu
Soran1 yılO peygamber abim sıradan insan
Soran1 yılNe alakası var ne peygamberle abim bir mi normal biri abim ayrıca neyine üzüldün büyük kadınla evlenmesine dimi
Soran1 yılEğitimle ne alakası var eğitimliyiz ki erkek yaşı büyük olmalı diyoruz
Soran1 yılBak çocuk yapacak diyorsun kadının yaşı büyük nasıl yapacak bizde onu diyoruz küçük olsun ki çocuk yapabilsin
Soran1 yıl25
Soran1 yılAbim 25 kadın 28
- 1 yıl
ya umarım abin senin gibi ucube bir kardeşi sktr edip o ♥gencecik hanımefendiyle♥ yuvasını kurar da seni bir güzel kudurtur ağla valla kına yak gtüne dfvjdfbvdfkb
- 1 yıl
abin sizi iplemiyor dfıhıodhvıodfob sizi sevmiyor o kızı seviyor kdjvfldfbdf
- 1 yıl
keyiflendim ya bu kadar kudurmana dfvjldfkvdfb
1 yılYaş mı sorun
11 Yorumla
Soran1 yılEvet
Geçmez
11 Yorumla
Soran1 yıl3 yaş büyük diyorum nasıl vazgeçmez
1 yılÇok abartı bir yaş yokki
019 Yorumla
Soran1 yılGelin damattan büyük olacak
- 1 yıl
Olsun ne olucak
Soran1 yılSen evlenir misin
- 1 yıl
Seviyorsam tabiki de
- 1 yıl
Eminim sende evlenirsin
Soran1 yılBen zaten büyük biriyle evlenirim
Soran1 yılSen evlenir misin bak 30 yaşında 33 yaşınd kadınla düşün
- 1 yıl
Yok senden küçük olsada evlenirsin sevgi farklı bir şey
Soran1 yılBen seni diyorum evlen o zaman 30 yaşında 33 yaşında kadınla
Soran1 yılÇocuk bakıcısı olamam kendimden küçükle evlenip
- 1 yıl
Yanlış düşünüyorsun bence kaç yaşındasın ki
Soran1 yılNiye ki
- 1 yıl
Merak ettim
Soran1 yılDüşüncelerim doğru erkekler ergen gibi
- 1 yıl
Hayır değil umarım kendinden 3 yaş küçük birine aşık olursun😂
Soran1 yılBebek bak diyorsun yani
- 1 yıl
Evet sonra çocuğun da olur mis gibi yaşarsın 😂
Soran1 yılSende senden 3 yaş büyük kadınla evlen 😂
- 1 yıl
Seversem olabilir olgun iyi bence 😂😂
1 yılÖnemsiz bir detay buna takilmamak lazım bence
04 Yorumla
Soran1 yılÖnemsiz?
- 1 yıl
Evet yaş farkı önemli bir detay değil isterse 10 yaş büyük olsun benim için sorun olmaz asla
Soran1 yılKafanız mi güzel ya
- 1 yıl
Bu nasıl üslup hayrola?
1 yılneden ne olacak
08 Yorumla
Soran1 yılBüyük çünkü sen evli kalır mısın ömür boyu kendinden büyük birinden
- 1 yıl
sen iui misin
Soran1 yılO ne
- 1 yıl
iyi misin
Soran1 yılSen evlen o zaman 3 yaş büyük biriyle
- 1 yıl
sen yasın kaç
Soran1 yılNe alaka şimdi
- 1 yıl
merak ettim 50 yasında gibi konustun
- Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yılyaşları kaç
06 Yorumla
Soran1 yıl27 25
- 1 yıl
bişey olmaz
Soran1 yılNe demek bir şey olmaz
- 1 yıl
olmaz diyosam olmaz. benden iyi mi bilcen
Soran1 yılSen evlenir misin 3 yaş büyükle
- 1 yıl
ben zaten yaşlıyım sorun yok
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılKarışmayın agaaa
05 Yorumla
Soran1 yıl3 yaş büyük sen evlenir misin durur musun ömür boyu
- 1 yıl
Hatun güzelse evlenirim
Soran1 yılGüzellik tek etken mi ömür boyu evli kalacaksın büyük biriyle
- 1 yıl
3 mü büyük agaa yaaa iyimsin sennn
Soran1 yılKendinde evlen o zaman 40 yaşına gelince görürsün
1 yılsize mi kaldı
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi