27 yaşında kız kardeşim 38 yaşında adamla evlenmek istyor nasıl vazgeçirtebilirim?

Kardeşim çok güzel hem yüz hemde vücut olarak taş gibi kız benden de güzel , evlenilecek kız diye tanımladıklanan özelliklerde biri.

27 yi doldurmadı henüz o adam ile aralarında 11 yaş var.

Ben karakteriyle parasıyla ilgisiyle ilgilenmiyorum. Arada 11 yaş fark var zoru ne beklesin biraz daha diyorum ama bıraksak adam ona dese ki evlenelim o hemen kucağına atlayacak. 2 3 kez yüz yüze görüştüler adam bunu yemeğe çıkarmış arabasıyla bizim eve yakın biyerde bırakmış 500₺ lik harcama yapmış toplam bir günde.

11 yaş demek kız kardeşim 30 iken adamın 41 yaşında olması demek.

Ben hazmedemiyorum yani benim kardeşim çok daha iyilerine kendi yaşında birilerine layık.

• Olsa olsa 5-6 yaş yukarısına bakan ama 11 nedir.
  • O adam kendi yaşıtı bir kadınla da evlenebilirdi 38 yaşında bir kadınla.
  • Ha olmadı 5 yaş kendinden kucukle. Yani 33 yaşında kadınla.
  • 33 yaşındaki kadın benim kardeşimden 6 yaş büyük.

3 yıl sonra kardeşim hala yeni evli biri olacak ve YENİ EVLİ kardeşim 41 yaşında artık yaşlı kategorisindeki bir adamla evli olmuş olacak

Kimse beni dinlemiyor

Güncellemeler
+1 yıl
10 yaş ve üzeri artık kuşak farkı demektir. Kardeşim yaşına yakinini bulabilecek biri. Sırf evlenmek istyor maddi durumu iyi parası var bı deyemege getirdi diye bu adamı seviyor şaka gibi. Sizin başınıza gelirse o zaman görürüm sizi 11 yaş fark çok fazla ortak birşeyleri nasıl olsun adam 80 li yıllarda çocukluk yaşamış, cinsl açıdan da mı dusunmediniz. Kardeşim 50 sine kadar cinsel istekli oldu diyelim kocası 61 yaşında olmuş dede.
27 yaşında kız kardeşim 38 yaşında adamla evlenmek istyor nasıl vazgeçirtebilirim?